Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testini atarmisin
İnşAllah afiyetle . Daha adetime var aslında. Adetten sonra ki 1 hafta da yaptık aşılamayı . İlk aşılamam bundan önce 5 kere klomen kullanmıstımAdetinize kaç gün var
Bence var tekrar sabah ilk idrarinizle tekrar yapın biraz daha koyulaşır yüksek ihtimalle yada kan verin ama gayet görünüyor gebelik var
Benim de 7 ci gunum inslalh vardir isteyen herkese de versin rabbim eger var yada yok kesinlesirse yazarmisinizAsılamanın 8. Günü test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yoktu . Bugün 10. Gün tekrar yaptım bariz silik çizgi çıktı çok heyecanlandım . Hiç çizgi yokken 2 gün sonra silik çizgi çıktı tutmuş olabilir mi kızlar
Benim de 7 ci gunum inslalh vardir isteyen herkese de versin rabbim eger var yada yok kesinlesirse yazarminiz
Tamam yazarım inşaAllah cuma günü kan vermemi söyledi doktorum . Sizin kaçıncı aşılamanızBenim de 7 ci gunum inslalh vardir isteyen herkese de versin rabbim eger var yada yok kesinlesirse yazarmisiniz
8 sene once yaptirmistim bide bu 2 ciTamam yazarım inşaAllah cuma günü kan vermemi söyledi doktorum . Sizin kaçıncı aşılamanız
Hamile olduğumu öğrenmek için gittim ohss olduğumu öğrendim şuan günlük doktor takibindeyim bebekte daha belli değil sadece kese var şimdilik Rabbim afiyetlisini versin vardır her şerde bir hayırinşallah bebişiniz sizinledir
Şuan durumunuz nedirHamile olduğumu öğrenmek için gittim ohss olduğumu öğrendim şuan günlük doktor takibindeyim bebekte daha belli değil sadece kese var şimdilik Rabbim afiyetlisini versin vardır her şerde bir hayır
Bende 25 ekimde aşılama yaptırdım bugün yapılan günle beraber 8. Gün 7 gün kasık ağrıları gaz sancıları gibi kramp şeklinde ağrılarım vardı bugün çok bişey hissetmiyorum sadece gögüslerimde dokunamayacağım şekilde acı var ve sabah akiam progestan kullanıyorum doktorum 15 gün sonra kan testi dedi çok sabırsızımAsılamanın 8. Günü test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yoktu . Bugün 10. Gün tekrar yaptım bariz silik çizgi çıktı çok heyecanlandım . Hiç çizgi yokken 2 gün sonra silik çizgi çıktı tutmuş olabilir mi kızlar
Mesajınızı geç gördüm çok şükür 6 haftalık hamileyim . Sizin sonuç ne oldu acabaŞuan durumunuz nedir
Mesajınızı geç gördüm çok şükür 6 haftalık hamileyim . Sizin sonuç ne oldu
Yarın test yaptırıcam inşaAllah ama yeni karnıma adet ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma korktum şuan tutmadı galibaMesajınızı geç gördüm çok şükür 6 haftalık hamileyim . Sizin sonuç ne oldu acaba
Bazen hamilekik belirtiisi de oluyor kötü düşünmeyin Rabbim afiyetlisini versinYarın test yaptırıcam inşaAllah ama yeni karnıma adet ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma korktum şuan tutmadı galiba
İnşaAllahh kanı verdim şuan ama lavaboya gittiğimde peçeteye pembe şekilde kan geldiBazen hamilekik belirtiisi de oluyor kötü düşünmeyin Rabbim afiyetlisini versin