Aşılamanın 10. Günü ve adet olacakmışım gibi hissediyorum bunlar hamilelik belirtisi mi anlayamıyorum

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
482
131
42
Selam canlarım ben kasım 26 da aşılama oldum 25 de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 5 gün ve aşılama sonrası kaşık ağrısı bir kaç gün sonra göğüs ucu hassasiyeti ve akıntı gün 9 günüydü aşılamanın ve benim ağrılarım daha değişik hal almaya başladı adet ağrıları gibi adet tarihim de geçti onu çok dikkate almıyorum aşılamadan 14 gün sonra sanırım adet olunuyor muş sizde de öyle mi oldu yoksa adet tarihiniz neyse tam o zamanda mı oldunuz bu arada hiç bir ilaç kullanmıyorum

Aşılama değil benim tüp bebek ama 9. Günüm belirgin bi adet ağrısı gibi ağrım var benim de ilk deneyimim inşallah iyiye yönelik bi ağrıdır bunlar 🙏

Selam canlarım ben kasım 26 da aşılama oldum 25 de çatlatma iğnesi oldum klomen kullandım öncesinde 5 gün ve aşılama sonrası kaşık ağrısı bir kaç gün sonra göğüs ucu hassasiyeti ve akıntı gün 9 günüydü aşılamanın ve benim ağrılarım daha değişik hal almaya başladı adet ağrıları gibi adet tarihim de geçti onu çok dikkate almıyorum aşılamadan 14 gün sonra sanırım adet olunuyor muş sizde de öyle mi oldu yoksa adet tarihiniz neyse tam o zamanda mı oldunuz bu arada hiç bir ilaç kullanmıyorum
Benimde aşılamamın 9.günü aynı şeyler bende yaşıyorum şuan adet ağrısı gibi ağrı var beyaz kremsi akıntı var göğüs uçlarım da hassasiyet var ne zaman kan vereceksiniz

Bende aşılamanın dördüncü günündeyim kasıklarım ağrıyor ve beyaz renkli akıntım gelmeye başladı bugün.doktorum günün geçmeden test yapma dedi bana.umarim hepimiz olumlu sonuç alırız

Ben aşılamanın 10.gündeyim aşırı göğüs ağrısı ve dolgunluk var birde midem bir tuhaf kendimi fazla umutlandırmakta istemiyorum ama belirti mi adet yaklaşıyor diye mi anlayamadım

Merhaba bende iki kere aşılama oldum aşılamadan 14gün sonra adet oldum yani adet günüme daha varken, aşılamalarım tutmadı ama , aşılamalardan 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sizinde tutmuştur🤗

Merhaba bende iki kere aşılama oldum aşılamadan 14gün sonra adet oldum yani adet günüme daha varken, aşılamalarım tutmadı ama , aşılamalardan 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım inşallah sizinde tutmuştur🤗
Ay ne güzel umut oldum bana öyle olur mu dersin adet oldum çünkü :KK43:

Bende aşılamanın dördüncü günündeyim kasıklarım ağrıyor ve beyaz renkli akıntım gelmeye başladı bugün.doktorum günün geçmeden test yapma dedi bana.umarim hepimiz olumlu sonuç alırız
Canım genelde çatlatma iğnesinin etkisi bende hepsini yaşadım

Olur tabi neden olmasın rabbim nasip edeceği zamanı biliyor hayırlısıyla en kısa zamanda sizede nasip eder inşallah ben ben 2.5 sene dir istiyordum 9+4 günlük oldum şimdi ☺️
Hay maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisin bizlerede nasip etsin

X