- 10 Temmuz 2023
- 259
- 81
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar Ocak 30da aşılama oldum.test bu şekilde.asilsmanin 6.7.gunleri silikti 8.ve 9.gunleri negatife döndü.bugun yaptım.erken gebelik testiyle sonuç bu çarşamba günü kan testi vericem.sizde 10.gunu hamile kaldığını öğrenen varmı?
Açıkçası bende umutlandım10. Gün biraz erken gibi ama önceki günler negatifi gördüğünüz için muhtemelen gebelik var :) ben dayanamaz kan verirdim sanırım ama sağlıklı olan 14. Günü beklemek tabi :)
Evet ben tutamadım vala kendimi ilk iğnenin etkisi geçtimi gecmedimi die bakmistim.ondan emin olunca şimdi buna taktım kafayıNegatiften pozitife dönmesi umut veriyor açıkçası. Zor tutuyorm ben de kendmı test yapmamak için.
Evet ben tutamadım vala kendimi ilk iğnenin etkisi geçtimi gecmedimi die bakmistim.ondan emin olunca şimdi buna taktım kafayı![]()
Amin canımİnsallah saglıkla sonuclansın![]()
Merhaba sonuç ne olduKizlar Ocak 30da aşılama oldum.test bu şekilde.asilsmanin 6.7.gunleri silikti 8.ve 9.gunleri negatife döndü.bugun yaptım.erken gebelik testiyle sonuç bu çarşamba günü kan testi vericem.sizde 10.gunu hamile kaldığını öğrenen varmı?
Yaa maşallah sağlıkla alın kucağınıza5+3 günlük gebeyim Allah'ın izniyle![]()
Amin canım benim.Yaa maşallah sağlıkla alın kucağınızabenimde aşılamanın 9. Günü silik çıktı da kaset test. İnşallah bende gebe kalabilirim
![]()
Bende öyle yapmayı düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyinAmin canım benim.İnşallah sende gebesindir hayırlı haberler alırsın inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben mesela testlerle nerdeyse hergun yaptım yani çatlatma iğnesinin etkisi negatif olduğundan emin olduktan sonra erken gebelik testiyle öğrendim
![]()
Çok güzel niyetlerimle soyluyorum Rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin .tarif edilemez bır heyecan ve mutluluk.hem derler ya hamile duası kabul olurmuş diye umarım güzel haberler alırsınBende öyle yapmayı düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin![]()
Merhaba hayırlı olsun balım Allah hayırla tamamına erdirsin ilk aşılaman mıydı ben de düşünüyorum da5+3 günlük gebeyim Allah'ın izniyle![]()
Amin canım çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun balım Allah hayırla tamamına erdirsin ilk aşılaman mıydı ben de düşünüyorum da![]()
Maşallah çok şükür.Amin canım çok teşekkür ederimevet ilk asilamam bir sürü hap tedavisinden sonra çok şükür aşılamada tuttu
![]()
Darısı inşallah senin başına olsun arkadaşımMaşallah çok şükür.
Darısı inşallah senin başına olsun arkadaşım![]()
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahİnşallah isteyen herkese nasip olsun , femara başlayacağım bu ay heyecanla adeti bekliyorum![]()