• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamanın 10.gunu pozitif

Emnsrn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
238
69
18
36
Kizlar Ocak 30da aşılama oldum.test bu şekilde.asilsmanin 6.7.gunleri silikti 8.ve 9.gunleri negatife döndü.bugun yaptım.erken gebelik testiyle sonuç bu çarşamba günü kan testi vericem.sizde 10.gunu hamile kaldığını öğrenen varmı?

Eklentiler

• 1000024994.jpg
    1000024994.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 35
10. Gün biraz erken gibi ama önceki günler negatifi gördüğünüz için muhtemelen gebelik var :) ben dayanamaz kan verirdim sanırım ama sağlıklı olan 14. Günü beklemek tabi :)

Kizlar Ocak 30da aşılama oldum.test bu şekilde.asilsmanin 6.7.gunleri silikti 8.ve 9.gunleri negatife döndü.bugun yaptım.erken gebelik testiyle sonuç bu çarşamba günü kan testi vericem.sizde 10.gunu hamile kaldığını öğrenen varmı?

Negatiften pozitife dönmesi umut veriyor açıkçası. Zor tutuyorm ben de kendmı test yapmamak için.

10. Gün biraz erken gibi ama önceki günler negatifi gördüğünüz için muhtemelen gebelik var :) ben dayanamaz kan verirdim sanırım ama sağlıklı olan 14. Günü beklemek tabi :)
Açıkçası bende umutlandım🙂 ama yinede kanı keseyi kalbi duymadan rahatlayamicam sanirim

Back