Aşılama Aşılamanın 10. Günü hafif kahve renginde leke

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dnz1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
445
245
103
31
Kızlar benim aşılamnın 10. Günü ve benim azar azar ama çok az kahve rengi sonra hafif pembe silince leke geldi doktoru aradım korkma dedi yat bacakalrını dik dedi eğer leke coğalmaya başlarsa hemen beni ara dedi ama sanki içimden his adet olcakmışım gibi ama erken daha iğneden doluyı 15 gün sonra gelirse çarşamba günü ama normal adet günümde gelirse 22 ekim hafta pazar nolur yardım edin

Bu arada progestan kullanıyorum ilk aşılamam bundan önceki ay klomen çatlat iğneysiyle kimyasal gebelik oldu

Benimde 10. Günüm sadece bel ağrım fazla arttı aynı gün aşılama yaptığımız arkadaşım dan da hafif kan gelmiş sonra kan testi yapmış ve 196 beta hamile

Benimde 10. Günüm sadece bel ağrım fazla arttı aynı gün aşılama yaptığımız arkadaşım dan da hafif kan gelmiş sonra kan testi yapmış ve 196 beta hamile
Ayy inşallah kuzum bizde artık kavuşuruz doktor salı günü çağırdı tekrardan biraz önce tuvalete gittim azcık pembe kan gelmiş inşallah yerleşmedir

Ne zaman yapmış canım acaba bende gitsem mi acile kan vermeye

Aynıyım canım bu sefer koyu oembeye dönüşmeye başladı ama sildikçe geliyor ne ağrım var ne sızım anladım yarını bekliyorum bakalım ama kestim umudumu tutmadı kesin
Acaba kan mi versen belki dusukdur doktor ilac verir kalir

Acaba kan mi versen belki dusukdur doktor ilac verir kalir
Valla canım bilmiyorum yarın sabah 9.15 de randevum var 1 saatede çıkar 11 gibi sonucu almış oluruz bi leke gelmiyor baya sonra gene geliyo ama hiç anlamdım noluyor adette olmadım sökülmüyorumda gelcekse gelsin bende beklemeyim ama değişik valla

Ne oldu canım kan verdinmi
Verdim canım negatif baya bugünü zor geçirdim ne kadarda umutsuz olsam ufak bir umut vardı ama bu seferde olmadı napalım kısmet değilmiş doktordan kan pıhtılaşması için tahlil istedim 1 ay sonra cıkacak o arada dinlen dedi daha sonra çıkan sonuca göre tüp bebeğe başlıcaz kısmetse canım

Kac yillik evlisiniz kacinci asilamandi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…