Benimde 10. Günüm sadece bel ağrım fazla arttı aynı gün aşılama yaptığımız arkadaşım dan da hafif kan gelmiş sonra kan testi yapmış ve 196 beta hamileKızlar benim aşılamnın 10. Günü ve benim azar azar ama çok az kahve rengi sonra hafif pembe silince leke geldi doktoru aradım korkma dedi yat bacakalrını dik dedi eğer leke coğalmaya başlarsa hemen beni ara dedi ama sanki içimden his adet olcakmışım gibi ama erken daha iğneden doluyı 15 gün sonra gelirse çarşamba günü ama normal adet günümde gelirse 22 ekim hafta pazar nolur yardım edin
Ayy inşallah kuzum bizde artık kavuşuruz doktor salı günü çağırdı tekrardan biraz önce tuvalete gittim azcık pembe kan gelmiş inşallah yerleşmedirBenimde 10. Günüm sadece bel ağrım fazla arttı aynı gün aşılama yaptığımız arkadaşım dan da hafif kan gelmiş sonra kan testi yapmış ve 196 beta hamile
Ne zaman yapmış canım acaba bende gitsem mi acile kan vermeyeBenimde 10. Günüm sadece bel ağrım fazla arttı aynı gün aşılama yaptığımız arkadaşım dan da hafif kan gelmiş sonra kan testi yapmış ve 196 beta hamile
Yarini bekleyin kanamaya donmezse yerlesmedirNe zaman yapmış canım acaba bende gitsem mi acile kan vermeye
6 aralık'ta yaptık aşılama 13 Aralık'ta bakmış arkadaşım beta 196 ben de yarın vereceğim kanNe zaman yapmış canım acaba bende gitsem mi acile kan vermeye
Hafif pembe lekeler gelmeye başladı galba kanamaya döncek gibi ben salıyı bekleyim yineYarini bekleyin kanamaya donmezse yerlesmedir
Hadi hayırlı sonuclarla gelirsin inşallah canım6 aralık'ta yaptık aşılama 13 Aralık'ta bakmış arkadaşım beta 196 ben de yarın vereceğim kan
Bu gün nasilsinHafif pembe lekeler gelmeye başladı galba kanamaya döncek gibi ben salıyı bekleyim yine
Aynıyım canım bu sefer koyu oembeye dönüşmeye başladı ama sildikçe geliyor ne ağrım var ne sızım anladım yarını bekliyorum bakalım ama kestim umudumu tutmadı kesinBu gün nasilsin
Acaba kan mi versen belki dusukdur doktor ilac verir kalirAynıyım canım bu sefer koyu oembeye dönüşmeye başladı ama sildikçe geliyor ne ağrım var ne sızım anladım yarını bekliyorum bakalım ama kestim umudumu tutmadı kesin
Valla canım bilmiyorum yarın sabah 9.15 de randevum var 1 saatede çıkar 11 gibi sonucu almış oluruz bi leke gelmiyor baya sonra gene geliyo ama hiç anlamdım noluyor adette olmadım sökülmüyorumda gelcekse gelsin bende beklemeyim ama değişik vallaAcaba kan mi versen belki dusukdur doktor ilac verir kalir
Aşılamadan hemen sonra progestana başladım canımAcaba kan mi versen belki dusukdur doktor ilac verir kalir
Ne oldu canım kan verdinmiAşılamadan hemen sonra progestana başladım canım
Verdim canım negatif baya bugünü zor geçirdim ne kadarda umutsuz olsam ufak bir umut vardı ama bu seferde olmadı napalım kısmet değilmiş doktordan kan pıhtılaşması için tahlil istedim 1 ay sonra cıkacak o arada dinlen dedi daha sonra çıkan sonuca göre tüp bebeğe başlıcaz kısmetse canımNe oldu canım kan verdinmi
Kac yillik evlisiniz kacinci asilamandi?Verdim canım negatif baya bugünü zor geçirdim ne kadarda umutsuz olsam ufak bir umut vardı ama bu seferde olmadı napalım kısmet değilmiş doktordan kan pıhtılaşması için tahlil istedim 1 ay sonra cıkacak o arada dinlen dedi daha sonra çıkan sonuca göre tüp bebeğe başlıcaz kısmetse canım
6 yıllık evliyim canım ilk aşılamamdıKac yillik evlisiniz kacinci asilamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?