- 10 Ekim 2023
- 20
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi gamzelibirkiz
25 lik olan catlasa catlardı heralde 1i elendi belki de ıkısı dollenebılcek ne sendromu oluyormus? zaten buyuyecek olan yumurta buyumus catlayınca mı bısı sendromu oluyormus anlamadım ben :s ınan ıkılemde kalmamak elde degıl cok ıyı anlıyorum:S ılk klomende 2 sagda 2 solda buyudu dolllenme olmadı sonrakınde az 1 tane buyudu sonraları hıc buyumedı.. keske her yumurta catlayıp dollense :) ben ısterım ıkız ucuz :)) ınsallah amin ::)Sonrasında sendrom olabilir dediler ama aşılama ihtimali bile %15ken buna da ihtimal veremiyorum. Aklıma yatmıyor.. aklım o kadar karışık ve üzgünüm ki yumurtalar ne güzel büyüdü gelişti derken…
Ben çok bilmiyorum aşılama vs surecini ancak çatlatma iğnesi dediğiniz ilacı yapmadan da kendiliğinden çatlayacaksa neden değerlendirmeyesin ki? Ben olsam kesinlikle yapardımEvet bende böyle düşünüyorum ve bana iki adet sonrası geleceksin tekrar dediler. Rahmi dinlendireceklermiş. Bir dahaki gidişimde bu ölçülerde kalitelerde yumurta olacağınında garantisi yok ki..
Bende deneyeceğim daha netim artık. Umarım sağlıklı bir gebelik olurBen çok bilmiyorum aşılama vs surecini ancak çatlatma iğnesi dediğiniz ilacı yapmadan da kendiliğinden çatlayacaksa neden değerlendirmeyesin ki? Ben olsam kesinlikle yapardım
Çok teşekkür ederim sağlıklı olduktan sonra çoğul gebelikte göze alabilirim elbette.Beşiz sahibi olma ihtimalini göze alıyorsanız değerlendirin. Bu ihtimal olduğu için aşılamanız iptal edilmiş. Amerika'da bu şekilde beşiz doğumları mevcut. Google araştırmasıyla bakabilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi evlat sahibi olursunuz. Sadece bu riski de bilmeniz için yazdım.
Dığru anladım değil mi? Çatlatma iğnesini yaparsanız sendrom oluşabilir? İğne olmadan kendliğinden çatlamayacaklar mı onlar? Siz değerlendirdiğinizde normal gebelik olursa da mı bahsettiğiniz sendrom oluyor?Bende deneyeceğim daha netim artık. Umarım sağlıklı bir gebelik olur
Çatlatma iğnesinde hcg hormonu olduğu için ohss oluyor. Cinsel ilişki olursa ve tutarsa yine ohss oluyor. Kendi çatlayıp adetle sökülürse sorun olmuyor . Söylenen bu ama bende bi gebelik ihtimali uğruna buna dayanabilir miyim diyorum.. şiddetli mi geçer hafif mi bilsem keşkeDığru anladım değil mi? Çatlatma iğnesini yaparsanız sendrom oluşabilir? İğne olmadan kendliğinden çatlamayacaklar mı onlar? Siz değerlendirdiğinizde normal gebelik olursa da mı bahsettiğiniz sendrom oluyor?
Doktorla ilerlemek daha mantıklı ama eğer istiyorsanız bol bol havuc yiyin catlamaya yardım edebilir ve cinsel iliski yaşayın iğne yaptırmayın bence doğal yolla deneyin belki tutar iğne işlerini vs doktorla ilerleyinMerhabalar,
Ben 29 yaşındayım. 3 yıldır korunmuyoruz fakat gebelik elde edemiyoruz.
Özelde iki aşılamam var. Femara ile olduğu için devlet kabul etmedi ve gonal f ile aşılamaya başladık.
19-20-21-21-25 olarak yumurtalarım var. 5 aralıktan beri gonalf 75 vuruyorum.
Fakat çoğul gebelik riski ile aşılamam iptal edildi. cinsel ilişki yasaklandı ve imza aldılar.
Özelde de muayene oldum ve karar sizin dedi.
Ben rahmin beyin gibi çok akıllı olduğunu düşünüyorum. Sağlıksız embriyoyu bile tutmuyorken gidipte beşiz hamilelik olacağına ihtimal vermiyorum ki üç yıldır düşük bile olmadı.
İçimden geçen çatlatma iğnesini yapıp bu yumurtaları değerlendirmek..
Aranızda tecrübeli olanlar, başına bu durum gelenler varsa düşüncelerinizi merak ediyorum.
Teşekkürler,
Sevgiler
Bunu yapacağım teşekkür ederimDoktorla ilerlemek daha mantıklı ama eğer istiyorsanız bol bol havuc yiyin catlamaya yardım edebilir ve cinsel iliski yaşayın iğne yaptırmayın bence doğal yolla deneyin belki tutar iğne işlerini vs doktorla ilerleyin