Gebeliğe Hazırlık Aşılamam iptal oldu reglim bı türlü gelmiyor 😐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuyan olur diye yazıyorum geciken reglim 10 gün sonra geldi fakat sadece bir gün sürdü. Ben tamamen gonal f iğnesine bağladım bu kadar kısa sürmesini. İlişki yasak demişti doktorum o kadar yumurtadan sonra fakat iki kere ilişki oldu ve 2 dk içinde kalktım. yani hem korktum çoğul gebelik riskli olur demişti doktorum hem de nasılsa olacağı yok dedim. Bu arada regl oldum diye 3. gün hastaneye gittim doktor bütün yumurtalar çatlamış dedi kist fln da yok dedi. İlişki sordu korunmaya çalıştık dedim o kadar. Gebesin ya da kan tahlili isteyelim hiç birşey demedi, vajinal ultrasonda bile birşey gözükmedi.. Aşılama için başlayalım dedi ama yılbaşı tatiline denk geleceği için bir ay ara verelim dedim doktora hem kafamı toplarım diye düşündüm. Nerdeyse iki hafta sonra çok fena sancilandim kramp gibi bir şeydi nefes alamadım doktoruma kostum hemen ve hamile olduğumu öğrendim Tabi doktorun kizmasi fln oraları geçiyorum ki çok şükür tek kese var. Çoğul gebelik riski ortadan kalkmış oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…