Gebeliğe Hazırlık Aşılamam iptal oldu reglim bı türlü gelmiyor 😐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Destii

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
226
217
23
Kızlar geçen ay aşılama için start verdik gonal f kullandım fakat çok sayıda yumurtam olunca iptal edildi tedavim çatlatma iğnesi de verilmedi. Günü gününe adet gören ben 10 gün geçti hâlâ tık yok Pazartesi doktoruma gidicem de böyle bir şey yaşayan var mı neden olmuyor ya

Çok fazla yumurtan oluşmuş hormon dengen bozulduğu için canım. Ben de ilaç kullandığımda 8 gün sonra oldum . Doktor tarlusal yazıyor.adet söktürücü. Ama bence ilaç yerine bitki kullanıp adet ol.

Çok fazla yumurtan oluşmuş hormon dengen bozulduğu için canım. Ben de ilaç kullandığımda 8 gün sonra oldum . Doktor tarlusal yazıyor.adet söktürücü. Ama bence ilaç yerine bitki kullanıp adet ol.
Kendimi çok gergin hissediyorum dün gidelim dedim eşim pazartesiyi bekle dedi bir an önce başlamak istiyorum hep bı aksilik çıkıyor hepte benim başıma geliyor böyle şeyler hay Allah'ım ya Kist olmuştur kesin dimi senin kistin geçti mi canım doğum kontrol hapı fln kullandın mi ?

Kızlar çok fazla yumurta olunca neden tedaviyi sonlandırıyorlar, zorınlumu? Biz birtanesi tutsa razıyız

Kullanmadım canım doktor gerek yok ilaca dedi. Bu ilaçlardan oluşan kistler adetle atılıyor korkma önemli değil dedi. Bence sen bi soğan suyu kaynat sabah akşam iç ptesiye sökülür

Kullanmadım canım doktor gerek yok ilaca dedi. Bu ilaçlardan oluşan kistler adetle atılıyor korkma önemli değil dedi. Bence sen bi soğan suyu kaynat sabah akşam iç ptesiye sökülür
İçemiyorum canım keşke icebilsem midem çok hashas maalesef. İnşallah dediğin gibi kist varsa bile adetle atılır sağol canım

Kızlar çok fazla yumurta olunca neden tedaviyi sonlandırıyorlar, zorınlumu? Biz birtanesi tutsa razıyız
Zorunluymus canım 3 ya da 4 olsa bı ihtimal yapardım dedi normalde istedikleri iki yumurtanın olgunlaşması ben de bildiğin 8 ya da 9 kesin vardı ardı ardına bu durumda yapamam dedi ilişki bile yasakladı iki kez ilişki oldu farklı günlerde iki dk sonra kalktım yani napayım

Şimdi anladım canım, evet 8-9 risk, ben 3-4 sanmıştım, birde zorunluysa diyecek birşey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…