- Konu Sahibi Rukiyye Alya
Tabiki o yüzden aslında bu ay bir şeyde yapmak istemiyorum ama şu bal tarçını çok yazmışlarSuyun içine konan meryem ana otu canım ondan da var elimde ama bitkileri kullanirken dikkatli ol hormonlarını bozabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki o yüzden aslında bu ay bir şeyde yapmak istemiyorum ama şu bal tarçını çok yazmışlarSuyun içine konan meryem ana otu canım ondan da var elimde ama bitkileri kullanirken dikkatli ol hormonlarını bozabilirsin
Ben adet bittikten 3 gün sonra sogan kuru yapicam yaaa saraçoğlu hocanın tavsiyesiTabiki o yüzden aslında bu ay bir şeyde yapmak istemiyorum ama şu bal tarçını çok yazmışlar
Bende de Progestan aşırı baş dönmesi yapıyor yinede içiyorum adet gecikmesi mi yapıyormuş aynı adet olucak gibi belirtilerim var göğüs ağrısı kasık Ağrısı iğneden sonra 8.gün başladı sizde de olmuş muyduAşırı baş dönmesi yapıyor progestan iki tane kaset test yaptım negatif zaten birinde sonradan çıkan ikinci çizgi vardı ama dikkate almadım sonradan olduğu için hapı bıraktım dün lekeler devam ediyor hamile olsam zaten bugün 14. Gün aşılamanın herkes 12. Gün öğrenmiş çıkardı heralde. Ben şimdi daha çok adet olamamaya üzülüyorum kendi kendime kist yaptım sanırım iğnelerle
Bende de Progestan aşırı baş dönmesi yapıyor yinede içiyorum adet gecikmesi mi yapıyormuş aynı adet olucak gibi belirtilerim var göğüs ağrısı kasık Ağrısı iğneden sonra 8.gün başladı sizde de olmuş muyduAynen yaaa bakalım benimde öyle baş dönmesi yapıyor ilacı yutmaya devam etsem mi ki bilemedim
Bende de oluyordu ama ben kullandım yine ben asilamadan sinra 12. Gün test yaptım malesef olumsuz oldu bugün 15. Gün adetim olduBende de Progestan aşırı baş dönmesi yapıyor yinede içiyorum adet gecikmesi mi yapıyormuş aynı adet olucak gibi belirtilerim var göğüs ağrısı kasık Ağrısı iğneden sonra 8.gün başladı sizde de olmuş muydu
Aynen ağrıdan mahvoldum sonra lekelenme başlayınca 11. Gün biraz daha bekleyip test yapıp bıraktım sonra zaten bir kaç gün lekelenmesene sonra söküldü adetim. Geceleri kasık ağrısından uyuyamıyordum hamileyim zannettim ama değildim malesef değişik etkiler yapıyor ilaçBende de Progestan aşırı baş dönmesi yapıyor yinede içiyorum adet gecikmesi mi yapıyormuş aynı adet olucak gibi belirtilerim var göğüs ağrısı kasık Ağrısı iğneden sonra 8.gün başladı sizde de olmuş muydu
Benim iğneden sonra 14.gün bugün ama cesaretim yok test yapmaya negatif çıkıcak diye korkuyorum bu belirtilerden dolayıAynen ağrıdan mahvoldum sonra lekelenme başlayınca 11. Gün biraz daha bekleyip test yapıp bıraktım sonra zaten bir kaç gün lekelenmesene sonra söküldü adetim. Geceleri kasık ağrısından uyuyamıyordum hamileyim zannettim ama değildim malesef değişik etkiler yapıyor ilaç
Her adet zamanı bu belirtiler yoksa belli de gebeliktir canım. Yap testini duruma göre ilacı bırakır adet olursun en azından. Kafan rahatlar beklemek daha zor kuzumBenim iğneden sonra 14.gün bugün ama cesaretim yok test yapmaya negatif çıkıcak diye korkuyorum bu belirtilerden dolayı
Her adet zamanı olan belirtilerim var canım o yüzden umudum pek yokHer adet zamanı bu belirtiler yoksa belli de gebeliktir canım. Yap testini duruma göre ilacı bırakır adet olursun en azından. Kafan rahatlar beklemek daha zor kuzum
O zaman yap testini önüne bak canım her şey Allahtan yapacak bir şey yokHer adet zamanı olan belirtilerim var canım o yüzden umudum pek yok
Aynen canım yarım sabah yapıcamO zaman yap testini önüne bak canım her şey Allahtan yapacak bir şey yok
Vardır canım inşallah ümitsiz olmaAynen canım yarım sabah yapıcam
Kafayı yiycek gibiyim canım ya her an adet olmuşum gibi hissediyorum akıntı geliyor çok bu akşam hafif pembemsi geldi hatta bu adet olucam anlamına mı geliyor kiVardır canım inşallah ümitsiz olma
Benimde ilk gün pembe akıntı geldi ama ağrılarım olduğu için yerleşmeye ihtimal vermedim ki değilmiş zaten üç gün sonra söküldü adetim. Progestandan kaynaklıymış. Sen test yap bence bugün canım en doğrusuKafayı yiycek gibiyim canım ya her an adet olmuşum gibi hissediyorum akıntı geliyor çok bu akşam hafif pembemsi geldi hatta bu adet olucam anlamına mı geliyor ki
Benimde progestandan demek ki test yaptım her zamanki gibi negatifBenimde ilk gün pembe akıntı geldi ama ağrılarım olduğu için yerleşmeye ihtimal vermedim ki değilmiş zaten üç gün sonra söküldü adetim. Progestandan kaynaklıymış. Sen test yap bence bugün canım en doğrusu
Yapabiliyorsan imkanın varsa tüp.bebege yönel canım napalm belki kismetimizde bu vardırBenimde progestandan demek ki test yaptım her zamanki gibi negatif
Yaş kaç canım kaç yıldır deniyorsun eğer yumurtalarda sorun yoksa yaşın büyük değilse biraz daha doğal dene benceBenimde progestandan demek ki test yaptım her zamanki gibi negatif
1 buçuk yıldır deniyoruz canım pcos var bende yaşım 25 bu ay aşılama deniyim istiyorumYaş kaç canım kaç yıldır deniyorsun eğer yumurtalarda sorun yoksa yaşın büyük değilse biraz daha doğal dene bence
Tüp bebek için biraz daha beklemek istiyorum aşılamada da olmazsa zaten mecbur yaşım 25 o yüzden biraz daha sabredicemYapabiliyorsan imkanın varsa tüp.bebege yönel canım napalm belki kismetimizde bu vardır
Bence de yaşın daha küçük çokta acele etme bence olur yani eğer yumurta rezerviyle alakalı bir sorunun yoksa benim hiç bir şey yokken olmuyor malesef1 buçuk yıldır deniyoruz canım pcos var bende yaşım 25 bu ay aşılama deniyim istiyorum