- 7 Temmuz 2007
- 178
- 1
-
- Konu Sahibi txuxliiinnn
asılamadan sonra ohss hastası olup hastanede yattım tam 1 haftadır.aranızda bunu yasamıs olan varmı.:sm_confused:
canım malesef aşılamayla olmadı tüp bebek yaptık ikizlerim vardı fakat 21 haftalık erken doğum yaptım ve malesef kaybettim onları şimdi ikincisi için verilen sürenin 6 ayın bitmesini bekliyorum inşallah senin aşılamada yüzün güler allah yardımcın olsu cok zordur bu yollar cok iyi bilirim ama sabır sonu iyi olunca bütün acılar unutuluyor
canım bende su an ohsss nin içindeyim,4 gün öncesii karnım şişti nefes darlığım basaldıı dr umu aradım evde 2 gecedir serum yedim dün ve bugün karnım indii daha iiyim hastaneye yatırtmadı ama gerekirse yatırırım dedi benimde bebiş sonucu carsamba belli olacak, hayırlısı bakalım,oğlumdda böle iğne olmustum ama bu hastalık olmammıstı şimdi niye oldu bilmiorumm,
benim asılama değil normal ilşikiyle oluo bakalım bu tuttumu.
ama herseyin bası sağlık sonuç negatifte olsa üzülmiceeem cünküü..göğsümdeki nefes tam rahatlamadı ama iiye gidioruumm sanıorum pazartesi kan tahlilim var yine dr uma bildiricemm insallah iiiyiyimdir...
hayır onunla ılgısı yok sanırım.zamanı gelınce oluyo.benım hep asılamadan 15.gun gelıyo.benım dr sait yucebılgın