• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılamadan sonra hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evrem17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
816
523
103
Arkadaslar asilamayla hamile kalan ya da asilama olup belirtileri olanlar var mi? Ben asilamanin 8.günündeyim ama hic bir belirtim yok. Belirtiler ne zaman baslar bilmek istiyorum.

Ben 14 agu asilama oldum. Bugun 17 gunum. Ve adet gunum. Dayanamayip dort gun once idrar testibyaptim silik cikti ikinci cizgi. Yine yaptim ayni cikti. Kan testi yaptirdim. 35 cikti. Dr a gittim. Eger artarsa iyi. Artmaz ise kimyasal gebelik olabilir dedi. Tekrar kan istedi. Cok sukur 55 cikti. Allah hepinize nasip etsin. Banada dua edin hayirlisi ila kucagima almak nasip olsun

Ben 14 agu asilama oldum. Bugun 17 gunum. Ve adet gunum. Dayanamayip dort gun once idrar testibyaptim silik cikti ikinci cizgi. Yine yaptim ayni cikti. Kan testi yaptirdim. 35 cikti. Dr a gittim. Eger artarsa iyi. Artmaz ise kimyasal gebelik olabilir dedi. Tekrar kan istedi. Cok sukur 55 cikti. Allah hepinize nasip etsin. Banada dua edin hayirlisi ila kucagima almak nasip olsun
simdi ne durumdasin cnm bebegin seninlemi

Bugun aşılamanın 2.günündeyim. bakalim bir belirti olacak mi ilerleyen gunlerde :)

Evet canım. Suan 10 haftadayım. Allah isteyen herkese nasip etsin
tebrikler, insallah sag saglim kucagina alirsin. ilk asilamanmiydi? kac yumurta ile asilama oldun? sorun varmiydi aceba?yoksa sebebsizmi? cok soru sordum kbakma, bende bilgi toplamaya kendimi rahatlatmaya calisiyorum.

bende sali gunu yumurtaya bakilcak insallah iyi olur bu ay asilama olcam klomen +balcorekotu tarcin kullandim insallah cok cok yumurtam olur:)

Canim bende asilama olmak istiyorum acaba doktor ne zaman asilamaya karar verir. 2 senedir bebek olmuyor ama daha klomen falan hic tedavi olmadim. Doktor yapabilirmi

Canim bende asilama olmak istiyorum acaba doktor ne zaman asilamaya karar verir. 2 senedir bebek olmuyor ama daha klomen falan hic tedavi olmadim. Doktor yapabilirmi
cnm ben iki kere klomen kullandim doktor 3uncu asilama yapalim dedim klomenle asilama olcak yarin yumurta takibine gitcem inslh guzel guzel olmuslardir

cnm ben iki kere klomen kullandim doktor 3uncu asilama yapalim dedim klomenle asilama olcak yarin yumurta takibine gitcem inslh guzel guzel olmuslardir
canim asilama icin ayri ucret odeniyormu.esinden sperm alindigi gun acaba hemen asilama yapiliyormu. Bende ozele gidip teklif etsemmi acaba

canim asilama icin ayri ucret odeniyormu.esinden sperm alindigi gun acaba hemen asilama yapiliyormu. Bende ozele gidip teklif etsemmi acaba
ben devlete gidiyorum ozel 1.500 dedi bize devletede herhangi bir ucret demediler bizde bu hafta yeni yaptircaz bakalim ilk

Back