Aşılamadan sonra adet düzensizliği

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar ben nisan ayında aşılama yaptırdırdım.Tutmadı Rabbimin takdiri.Yumurtalık tembelliğim var son zamanlarda adet düzenliydi.Aşılamadan sonra tamda yeni düzelmeye başlayan adet düzenim yine bozuldu.1 yıldr tam düzene oturdu derken nisan ayından sonra yine bozuldu.en son adet tarihim 30 mayıs..Aşılamadan sonra benim düzenim niye bozuldu sizce?başına böyle bir durum gelen var mı?Ramazandan hemen sonra 2.aşılamam var.
not:hamile değilim bugün idrar testi yaptım..:43:

araken seni buldum:)
biliyosun ben 1 kez aşılama yaptırdım olmadı, bu ay doğal deniyoruz.. aşılama olduğum ay düşük önleyici ilaçlardan rahim duvarı kalınlaştı herhalde ki ilaçları bırakınca adet oldum, yani eylül 11.
ee dün 29 eylüldü, kahverengi kahverengi başladı, benim hep düzenliydi, tık demez, şimdi daha 18 gün oldu, nasıl olabilir anlamadım,
sanki biraz da sinirleniyorum ya düzenimi gelip bozmuşlar gibi:) yerleşme kanaması sanıp ümitlenemiyorum da çünkü kısa bir zaman, önceki adetim 10 gün sürdü hem, aşılamadandır dedim, rahim kendini toparlıyodur, haliyle çalışmalara adet bitince başladık, yani işte daha yumurta yeni çatlamıştır derken hop kahverengi..
oooooof of

bazen yumurta çatladığı zamanda lekelenme olabiliyor.

yumurtam daha önce çatladı sanırım, ateşimden anlamıştım, şimdi 4 gün oldu hala kahverengi ve çok az, hiç böyle olmamıştı, bugün yine de düşük ihtimaline karşı kan testi yaptıracağım

Merhaba arkadaşlar ben 23. Ağustos da aşılama oldum tutmadı ama aşılama dan 11 gün so ra 3 gün leke geldi sonra da adet duzensizligim başladı 27 yada 28 günde bi adet oluyordum şimdi yani aşilamadan sonra adetime 5 yada 6 gün kala adet oluyorum ve aşılama dan beri 2 aydır doktora gitmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben 23. Ağustos da aşılama oldum tutmadı ama aşılama dan 11 gün so ra 3 gün leke geldi sonra da adet duzensizligim başladı 27 yada 28 günde bi adet oluyordum şimdi yani aşilamadan sonra adetime 5 yada 6 gün kala adet oluyorum ve aşılama dan beri 2 aydır doktora gitmiyorum
Ayni sey bende de oldu aşılama yaptırdım tutmadı ben 28 gun de 1 adet olurdum hic şaşmazdı iki ay oldu 4 gun önce oldum bu ay adetim duzensizlesti

Arkadaşlar ben nisan ayında aşılama yaptırdırdım.Tutmadı Rabbimin takdiri.Yumurtalık tembelliğim var son zamanlarda adet düzenliydi.Aşılamadan sonra tamda yeni düzelmeye başlayan adet düzenim yine bozuldu.1 yıldr tam düzene oturdu derken nisan ayından sonra yine bozuldu.en son adet tarihim 30 mayıs..Aşılamadan sonra benim düzenim niye bozuldu sizce?başına böyle bir durum gelen var mı?Ramazandan hemen sonra 2.aşılamam var.
not:hamile değilim bugün idrar testi yaptım..:KK43:
Benim de düzensizlesti once 2 gün erken oldu bu ay 4 gün önce oldum oysa ki hiç şaşmazdı 28 günü aşılamadan sonra öyle oldu

Back