Aşılama AŞILAMADAN SONRA 13.GÜN TECRÜBESİ OLANLAR BURAYA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ygtatskrdln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
161
145
ARKADAŞLAR BEN 25 YAŞINDAYIM EŞİM 33 BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ VE ARTIK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ 01.08.2015 YILINDA EVLENDİM VE HİÇ KORUNMADIK BU SENE HAZİRANDA KADIN DOĞUM DR GİTTİM DOKTOR BENDEN RAHİM FİLMİ VE EŞİMDEN SPERM TESTİ İSTEDİ HERŞEYİ YAPTIRDIK EŞİMİN HAREKETLİ HIZLI DEĞERİ DÜŞÜK ÇIKTI VE SOL VARİKOSEL HASTASI DR BANA İLK AŞILAMANI YAPALIM TUTMAZSA EŞİN AMELİYAT OLUR DEDİ 8 KASIMDA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN DÜN ADET GÜNÜMDÜ ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARIM VAR MİDEM AĞRIYOR DEĞİŞK HİSSEDİYORUM AKINTIM VARDI DÜNDEN BERİ ÇOK FAZLA YOK PROGESTAN BİTİNCE GEL DEDİ CUMA GÜNÜ BİTECEK 1 HAFTA BEKLE GEL DEMİŞTİ İNŞ ADET OLMAM BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR VAR MI ÇOK UMUTSUZUM

ARKADAŞLAR BEN 25 YAŞINDAYIM EŞİM 33 BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ VE ARTIK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ 01.08.2015 YILINDA EVLENDİM VE HİÇ KORUNMADIK BU SENE HAZİRANDA KADIN DOĞUM DR GİTTİM DOKTOR BENDEN RAHİM FİLMİ VE EŞİMDEN SPERM TESTİ İSTEDİ HERŞEYİ YAPTIRDIK EŞİMİN HAREKETLİ HIZLI DEĞERİ DÜŞÜK ÇIKTI VE SOL VARİKOSEL HASTASI DR BANA İLK AŞILAMANI YAPALIM TUTMAZSA EŞİN AMELİYAT OLUR DEDİ 8 KASIMDA AŞILAMA OLDUM BUGÜN 13. GÜN DÜN ADET GÜNÜMDÜ ADET AĞRISI GİBİ AĞRILARIM VAR MİDEM AĞRIYOR DEĞİŞK HİSSEDİYORUM AKINTIM VARDI DÜNDEN BERİ ÇOK FAZLA YOK PROGESTAN BİTİNCE GEL DEDİ CUMA GÜNÜ BİTECEK 1 HAFTA BEKLE GEL DEMİŞTİ İNŞ ADET OLMAM BU KONUDA TECRÜBESİ OLANLAR VAR MI ÇOK UMUTSUZUM
aşılama 14. gün kan ver saglık ocagında
umarım olumlu olur sonucun

Canim idrar testi 5tl civarinda eczanede. Al bi yapiver. Insallah sonuc olumlu cikar.

kızlar testi 10.gün yaptm idrar negatif çıktı ama cumaya kadar beklesem mi sizce
Benim adete 2 gun kala cokkk cokk silik cikmisti. Iyice dikkatli baktin mi ? Bence sen yinede testi tekrarla yada git bi kan ver. Şimdi stresten daha da gecikir reglin. Hayirlisi olsun hakkında.

Benim de aşılama degil de . Yumurta çatlatma yapmıştık. Ayin25 ne kadar olmam gerekiyor adet. Telim deki uygulamada 20 nde diyodu. Ona gire 1 gün gecikmiş oldu. Ben de test yapsam mi. 28 günde bir adet oluyorum normalde.

Benim de aşılama degil de . Yumurta çatlatma yapmıştık. Ayin25 ne kadar olmam gerekiyor adet. Telim deki uygulamada 20 nde diyodu. Ona gire 1 gün gecikmiş oldu. Ben de test yapsam mi. 28 günde bir adet oluyorum normalde.
erken aslında bekle cumaya kadar sende kuzum biz acele ediyoruz sonra moral sıfır olunca hiç olmuyor

Canım bende asilama yaptiracam o yuzdensasilama durumlarını anlatır misin agrin oluyor mu nasıl gecti

canım şöyle korkma sakın doğum masasında uygulama yapılıyor internetten bak vajinal spekulum var alet onu takıyorlar sonrasında uzun bir şırınga ile sperm enjekte ediliyor 2 saat yatıyorsun ağrım oldu kanamamda oldu ama yarım saat falan geçiyor sonra

X