arkadaşlar benim dr aşılama yapalım dedi ama bizim maddi durumumuz buna müsait değil malesef ama dr um bana ben yaparım parada almam dedi yani sadece muayene parası verecez ama sperm yıkaması olmayacak bi tanıdığı varmış o na sorarız belki yapar dedi ama büyük bi ihtimal yıkanmadan yapacak böyle aşılama yaptıran varmı aranızda eşimin sperm sayısı gayet iyi fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlarıma.s.[/
bence bu şekilde yaptırma bir faydası olacağını sanmıyorum
canım,hiçöle bişey duymadım,bana tuhaf geldiaçıkçası..para tuzağı olmasın?
sonra üzülme..
iyicearaştır derim..
sperm yıkanmadan aşılama biraz anlamsız sanki...
sor bakalım uzman birilerine.
sağolusın canm bilgi verdiğin icin çok tşk ederim deneyecez bi bakalım kısmeta.s.
ICI yıkanmadan yapılan.UCU yıkanarak yapılan:
ICI günümüzde pek uygulanmayan bir teknik olup normal cinsel ilişkiye oranla gebelik şansını sadece %2 civarında arttırır.
IUI altta yatan kısırlık (infertilite) nedenine bağlı olarak normal ilişkiye oranla %5 - 20 artış sağlayabilir. Şans uygulama sayısı arttıkça biraz daha artar. Teorik olarak bir sınır olmamakla birlikte 6 - 7 seferden fazla denenmemesi öneriliyor.
Eğer evlilik ve kısırlık (infertilite) süresi uzunsa aşılama denenmeden direkt tüp bebek ve mikroenjeksiyona geçilebilir.
(alıntıdır.)
Sonuçlarını yaz bize mutlaka aşılama olunca.aşılama yolunda tecrübelerimiz sayfasına yazabilirsinevet arkadşım biliyorm daha ii yıkanınca ama eşimin sperm sayısı ii olduğu için dr yapalım dedi bi deneyelim deik bizde bende araştırdım aşılama da yıkanmayıpta olabiliyomuş canm öpüyorma.s.