Aşılama Aşilamada Nelere Dikkat Etmeliyim Yardimci Olursaniz Sevinirim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim ya bende senin gibi yeni baslicam asilama tedavisine ,benimda fazla bilgim yok ,sana yazilan cevaplardan bende bilgi almaya calisiyorum ,canim senin doktor nasil yapmani soyledi ne kadar igne verdi sende paylasirmisin benimle ,ben adetimin 2. gunu baslicam persembe gunde randovum var ,simdilik doktor 7 tane igne verdi bana ,bunun yaninda hormon duzenleyici ve her gun atesimi olcucem sen nasil yapcaksina.s.

selam canım ben reglemin 2 günü klomen içmeye başladım 5 gün içtim daha sonra 1 hafta boyunca kontrole gittim en son cumartesi gittiğimde pazartesi aşılama olur diye beklerken dr yumurta büyüklüğünü beğenmedi boşuna aşılma yapmayalım sen eger regle olursan bir ay dinlen sonra aşımala dedi
herşeyin hayırlısı dedim bende
yani artık mayıs sonuna kadar hiç bir şey yapmayacağım

Merhaba, Sen aşılamanı hangi hastanede yaptıracaksın.. bende bu aydan sonra aşılamaya geciyorum da?

arkadaşlar merhaba.bende aşılama yaptırıcam öbür aya.bu aşılamadan hamile kalan varmı yazarsa çok sevinirim.birde rahim filmi çektiren varmı varsa çok acı oluyormu?yazarsanız çok sevinirim.

Bende bu ay aşılama yaptıracagım rahim filmi cekilmesi şart mı? hangi hastanede ve (sorması ayıp) kaç paraya mal ettiniz..

Bende bu ay aşılama yaptıracagım rahim filmi cekilmesi şart mı? hangi hastanede ve (sorması ayıp) kaç paraya mal ettiniz..

CANIM BENİM DR GEÇEN AY RAHİM FİLİMİNİ ÇEKTİRTİ YAKLAŞIL 200 YTL AŞILAMAMDA HİZMET HASTANESİNDE YAPILACAKTI AMA SANIYORUM BU İKİ
AY İÇİNDE OLACAK ŞUAN FİYATI 600-700 ARASI RAHİM FİLİMİ BİDİĞİM KADARI İLE ŞART VE ANLATILAN GİBİ SANCILI OLMUYOR ÇEKTİRİP AŞILAMA YAPTIRSAN DAHA İYİ OLUR SANIRIM

arkadaşlar merhaba.bende aşılama yaptırıcam öbür aya.bu aşılamadan hamile kalan varmı yazarsa çok sevinirim.birde rahim filmi çektiren varmı varsa çok acı oluyormu?yazarsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşım ben biraz tecrübeli sayılırım o yüzden cevap yazmak istedim a.s.
rahim filmi şart çünkü tüplerin açıkmı kapalımı olduğuna bakılıyo tüpler kapalıysa biliyosun çocuk sahibi olunmuyo yani faydası var zararı yok güzelim hem rahim filmindende o kadar korkmanı gerektirecek bi durum yok benide zamanında yani aralık ayında çok korkutmuşlardı ama söyledikleri gibi olmadı tabiiki canın acıyo ilacı verirken biraz ama karın ağrısı gibi sadece o yüzden çok korkmana gerek yok ertesi gün acı macı kalmıyo zaten çocuk yapma yolunda ilerlerken en önemli adım rahim filmi bence..bana 50 ytl ye filan mal olmuştu ama karnen olursa daha ucuza yaptırabilirsin büyük bi ihtimalle

aşılamaya gelince aralıkta ilk aşılamamı oldum ama tutmadı
geçen hafta çarşamba ikinci aşılamam oldu sonucu bekliyorum ayın 15 ine belli olcek işte
aşılamalardan her biride muayene ücreti (150) + 150 toplam 300 e mal oluyo canım
bildiklerimi aktarmak istedim umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir a.s.

cok teşekkurler bana epey yardımcı oldu..a.s.

aşılamamı oldum kızlar hala bişi yazmamışınız?
kasık ağrısı olan oldu mu aşılama sonrasında ve sırasında?ben de çok oldu da

canım bende aşılama oldum.agrım oldu.elif senin yumurtanın boyutu kaç olmuştu.benim günde 1 klomenle 6 yumurtam oldu 2 si 17 mm 4 tanesi 17 mm altındaydı.bakalım nasip.bilmiorum ama ben salı günü yaptırdım halı yıkadım ev iş felan bide ayın 26 sında evde tadilat var offfffffffff.bilmiyorum inlallah hepimizin tutar.

aşılamamı oldum kızlar hala bişi yazmamışınız?
kasık ağrısı olan oldu mu aşılama sonrasında ve sırasında?ben de çok oldu da

semacım aşılama sırasında ve sonrasında ağrı çok normal demişti benim dr
bende çok ağrı çekmiştim hatırlıyorsan aşılamalarımda
bol bol dinlenmeye çalış ani hareketlerden kaçın kendini mümkün olduğu kadar az dinle yani aşılama olmamış gibi düşün

inşallah minik mucizen seninledir canım benim

ya ben 1,5 gün dinlendim.2.dgünü pikniğe gittik ama orda fazla ayakta kalmadım.
beklemek çok zor...kimse aşılama oldğum bilmiyor annem kayınvalidem falan ama bu dinlenme mevzusundan dolayı çok üstüme düştüler

semacım ailene söylememek en iyisi bende arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim

başka bir bahane bul ne bileyim işte belim ağrıyor falan de :roflol:ya da başka bi şey

inşalah bu çektiklerimizinkarşılığını kısa sürede alırız

kızlar ilaçlarla kaç yumurtanız oldu hangi ilaçları kullandınız ve günde kaç tane.çok sordum ama birde kaçıncı mm yumurta çatlatıcı igne vuruldunuz teşekküürlerr

kızlar ilaçlarla kaç yumurtanız oldu hangi ilaçları kullandınız ve günde kaç tane.çok sordum ama birde kaçıncı mm yumurta çatlatıcı igne vuruldunuz teşekküürlerr

merhaba ben yeniyim aranızda gonaphane günde 2 tane kullandım ve 3 adet yumurta oluştu ayrıca iğnesiz kendiliğinden çatladı. ama adet oldum ve bu ay yine kullandım aynı ilacı b u seferde 2 adet yumurta oluştu ve yarın doktora gideceğim çatlayıp çatlamadığına bakılacak umarım kendiliğinden çatlamıştır eğer olmazsa öbür ay aşılama dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…