Aşılama Aşilamada Nelere Dikkat Etmeliyim Yardimci Olursaniz Sevinirim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
Merhaba Arkadaşlaryaklaşik 1,5 Senedir Bebiş Istiyorum Yaşimda Ileri Olduğu Iin Biran önce Olsun Istiyorum 1,5 Senedir Dr Kontrolündeyim Ama Hiç Bir Problem Bulamadi Ve Bizde Aşilamaya Karar Verdik 5 Gün Boyunca Klomen Içtim Günde 2 Tane Yarin Gene Dr Kontrolü Ile Yumurtalarima Bakilacak Ve Saniyorum Ki 05.04.08 De Veya 07.04.08 De Aşilamam Yapilacak şimdi Sizden Ricam Eğer Sizde Aşilama Yaptirdiysaniz Nelere Dikkat Etmem Gerek Neler Yapmam Gerek Ne Tür Aşilamadan Sonra Ne Tür Ilaç Verecek Eğer Bilgilendirirseniz çok Sevinirim Hepinize şimdiden Teşekkürler.
Neolur En Ince Ayrintiyi Bile Anlatim çok Ihtiyacim Var
Hem Moral Hem Destek Istiyorum Kizlar.

5 kere asilama oldum 3. asilamam tuttu fakatbebek gelismedigi icin dusukle sonlandirmak zorunda kaldik...ve bu ay 6. asilamami olucam sana tavsiyem ayaklarini sicak tut asilamadan sonra evde mutlaka en az 2 saat sirtustu yat agir bisey kaldirma ve o ay sebze agirlikli beslen...sebzelerde folik asit oldugu icin hamile kalmayi kolaylastiriyormus ozellikle brokoli karnibahar ve yesil yaprakli sebzeleri tavsiye ederim!!!

bu arada asilamadan sonra bazilarina hap olarak bazilarinada fitil olarak verilen ilaclar var..bana fitil olarak vermisti progesteronn u..

TEŞEKKÜRLER CANIM İNŞALLAH SENİNDE YAPTIRACAĞIN AŞILAMAN TUTAR.

canim eger asilaman tutmazsa -ki insallah tutar ..ve maddi durumun elverisliyse 2. defa asilamayi tavsiye etmem direk tup bebege gecin seninde dedigin gibi yasin ilerlemis..zaten insan surekli yaptirip olmayinca psikolojik olarak her seferinde kendini anne olmaya hazirladigi icin cok yipraniyor..ben mesela ruhum aciyor artik!!!

CANIM BENDE GERÇİ DİLİM VARMIYOR AMA EĞER TUTMAZSA TÜP BEBEK DÜŞÜNECEĞİM ARTIK.
İNŞALLAH AŞILAMAM TUTAR DUZ ET BANA ÇOK İHTİYACIM VAR

slm canım öncelikle asılaman hayırlısından tutar zaten asılamad normal ilişkş gibi bend eyaptırdım sonuc bekliyorum ben asılamadan sonra progestan kullandım günde 3 defa bol bol yattım ben ev işleri hiç yapmadım agır olarak zaten dr eşinle birlikte ilşkini kendisi öneriyo bize sadece asılamadan 2 gün sonra bide ondan sonraki gün verdi cok sükür ne agrım ne baska bişey oldu bu arada kac yumurtan gelişmiş inş. tutar hayırlısından canım

bide ben kimseye aile içi olarak asılama yaptırdım demedim cünkü strese girmek istemedim süreklisorucaklardı onunda etkisi cok oldu yani asılama yaptırdım tutucakmı tutmucakmı stresine hiç girmedim hersey cok normaldı benim için cok serindim yani asılama yaptırdıgım farkında bile degildim degilimde yani sana bunu tavsiye ederim...

hahaha bebekim kız msn acılmıyo ya yeni bi program attım oda acmıyo eşim yapıcak burdayım kız evdeyim ne yapıyosun

canım ben 1 kere aşılama oldum önceliklke dikkat etmen gerekenler,
iyi beslen,ev işi yapma ,istirahat,güneşte çok fazla durma,saçını boyatma,aşılama öncesi ve sonrası teste kadar saçını boyatma ,vajinal duş yapma,veee en önemlisi kafana takma,pozitif düşün...
bol bol dua et,hadi bakalım şansın açık Allah yardımcın olsun...
:teselli:

HERŞEY İÇİN SAĞOL CANIM
ŞİMDİ DR GELDİM 2 ADET YUMURTAM VARMIŞ 10-12 ARASI CUMARTESİ TEKRAR ÇAĞIRDI BÜYÜK Bİ İHTİMALLE PAZARTESİ AŞILAMA OLUR DEDİ GALİBA PAZAR GÜNÜ İĞNE OLACAĞIM BAKALIM HERŞEYİN HAYIRLISI İNŞALLAH İLK AŞILAMA TUTAR BENDE KİMSEYE SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM AİLEM DEN YOKSA DEDİĞİN GİBİ HERAN SORACAKLARDIR BEKLEYELİM BAKALIM

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
SENİN AŞILAMAN TUTU GALİBA BELİRTİLER NELERDİ CANIM PAZARTESİ AŞILAMAM OLACAK SANIRIM SAÇ BOYATMA DEMİŞSİN AMA GEÇEN HAFTA SAÇIM BOYATTIM İNŞALLAH TERS BİŞEY OLMAZ AMA İNANIYORUMKİ AŞILAMAM TUTACAK TUTMAZSADA VARDIR Bİ HAYIR DİYECEĞİM SEN AŞILAMADAN SONRAKİ SENDE OLAN DEĞİŞİKLİKLERİ ANTALTIRMISN CANIM EĞER VARSA TABİ BİDE BEBEK TUTUNSUN DİYE İLAÇ KULLANDIN MI YAA ÇOK OLDUM AMA ANLATIRSAN SEVİNİRİM

günaydın arkadaşlar bende dinlenmeye çekildim geçtiğimz pazar oldu aşılama.ilk aşılamam.ve hiç kimse bebek istediğimizi bilmiyor.eşimin ailesi benim ailem hiç kimse.kimseyle uğraşammam.allah daha fazl bekletmez inş.

yok canım benim aşılamam negatifti :sm_confused: aşılama sonrası doğal yollardan hamile kaldım...

aşılama sonrasıda tutunma için doktorum iğne vermişti....

inşallah sonucun pozitif olur canım...

herşey gönlünce olsun...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…