- 24 Temmuz 2007
- 370
- 3
-
- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
5 kere asilama oldum 3. asilamam tuttu fakatbebek gelismedigi icin dusukle sonlandirmak zorunda kaldik...ve bu ay 6. asilamami olucam sana tavsiyem ayaklarini sicak tut asilamadan sonra evde mutlaka en az 2 saat sirtustu yat agir bisey kaldirma ve o ay sebze agirlikli beslen...sebzelerde folik asit oldugu icin hamile kalmayi kolaylastiriyormus ozellikle brokoli karnibahar ve yesil yaprakli sebzeleri tavsiye ederim!!!
canim eger asilaman tutmazsa -ki insallah tutar ..ve maddi durumun elverisliyse 2. defa asilamayi tavsiye etmem direk tup bebege gecin seninde dedigin gibi yasin ilerlemis..zaten insan surekli yaptirip olmayinca psikolojik olarak her seferinde kendini anne olmaya hazirladigi icin cok yipraniyor..ben mesela ruhum aciyor artik!!!
bide ben kimseye aile içi olarak asılama yaptırdım demedim cünkü strese girmek istemedim süreklisorucaklardı onunda etkisi cok oldu yani asılama yaptırdım tutucakmı tutmucakmı stresine hiç girmedim hersey cok normaldı benim için cok serindim yani asılama yaptırdıgım farkında bile degildim degilimde yani sana bunu tavsiye ederim...
canım ben 1 kere aşılama oldum önceliklke dikkat etmen gerekenler,
iyi beslen,ev işi yapma ,istirahat,güneşte çok fazla durma,saçını boyatma,aşılama öncesi ve sonrası teste kadar saçını boyatma ,vajinal duş yapma,veee en önemlisi kafana takma,pozitif düşün...
bol bol dua et,hadi bakalım şansın açık Allah yardımcın olsun...:teselli:
yok olmadım inş. cuma günü test yaptırcam bekliyom işte canım
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
SENİN AŞILAMAN TUTU GALİBA BELİRTİLER NELERDİ CANIM PAZARTESİ AŞILAMAM OLACAK SANIRIM SAÇ BOYATMA DEMİŞSİN AMA GEÇEN HAFTA SAÇIM BOYATTIM İNŞALLAH TERS BİŞEY OLMAZ AMA İNANIYORUMKİ AŞILAMAM TUTACAK TUTMAZSADA VARDIR Bİ HAYIR DİYECEĞİM SEN AŞILAMADAN SONRAKİ SENDE OLAN DEĞİŞİKLİKLERİ ANTALTIRMISN CANIM EĞER VARSA TABİ BİDE BEBEK TUTUNSUN DİYE İLAÇ KULLANDIN MI YAA ÇOK OLDUM AMA ANLATIRSAN SEVİNİRİM