Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh kaç sizin yaş kaç 1 buçuk yıldır gebe kalamadım ama amh yüzünden değil sanırım yumurtlamam oluyor çatlıyor rahim ağzımdaki enfeksiyon vardı temizlenmişti tekrarladığını onun engel olduğunu düşünüyorum aşılama yaptırmak istiyorum o yüzdenMerhabalar aşılama yapılmasına nasıl karar verdiniz acaba.surec nasıl işliyor. Benim de amh değerim düşük.doktordan randevu aldım ama nasıl bir süreç var bilemiyorum
Benim amh yerlerde 0.15 neredeyse hiç yok.gerci doktor bana normal yoldan hamile kalamazsın dedi o ay hamileymisim anlamamış. Malesef bebeği kaybettik.Amh kaç sizin yaş kaç 1 buçuk yıldır gebe kalamadım ama amh yüzünden değil sanırım yumurtlamam oluyor çatlıyor rahim ağzımdaki enfeksiyon vardı temizlenmişti tekrarladığını onun engel olduğunu düşünüyorum aşılama yaptırmak istiyorum o yüzden
Hayır kalabilirsinBenim amh yerlerde 0.15 neredeyse hiç yok.gerci doktor bana normal yoldan hamile kalamazsın dedi o ay hamileymisim anlamamış. Malesef bebeği kaybettik.
Bir kaç aydır tekrar denemeye başladık ama direkt doktora mı gitsem diye düşünüyorum
Ama asla erteleme daha da düşmeden 0.02 ile hamile kalanlar benim amh 0.849 olmasına rağmen doktor ümitsiz konuştu klomen kullandığım ay ovulasyon takibi yaptım ve yumurtlamam oluyor ve çatlıyor tek bir yumurta yeterli zaten tek bir doktora bağlı kalma aşılama şansın varsa deneyebilirsin doğal denemek yerineBenim amh yerlerde 0.15 neredeyse hiç yok.gerci doktor bana normal yoldan hamile kalamazsın dedi o ay hamileymisim anlamamış. Malesef bebeği kaybettik.
Bir kaç aydır tekrar denemeye başladık ama direkt doktora mı gitsem diye düşünüyorum
Yani bu testi ben gecen yıl yaptırdım zaten.daha da düşmüştür diye düşünüyorum. Genelde yorumlar bu şekilde .zaten randevu aldım devlet hastanesinden gidişata bakcam.Ama asla erteleme daha da düşmeden 0.02 ile hamile kalanlar benim amh 0.849 olmasına rağmen doktor ümitsiz konuştu klomen kullandığım ay ovulasyon takibi yaptım ve yumurtlamam oluyor ve çatlıyor tek bir yumurta yeterli zaten tek bir doktora bağlı kalma aşılama şansın varsa deneyebilirsin doğal denemek yerine
Bence ilk aşılama dene sonrasında tüp bebek dene ama bence aşılama ile kalabilirsin çünkü bi kere doğal yolla kalmışsınYani bu testi ben gecen yıl yaptırdım zaten.daha da düşmüştür diye düşünüyorum. Genelde yorumlar bu şekilde .zaten randevu aldım devlet hastanesinden gidişata bakcam.
Evet ben amh ne neymis anlamaya çalışırken hamile kalmışım.doktor da güya ultrasonla rahmime baktı sıkıntı var mi diye.ne kadar çok üzülmüştüm.Bence ilk aşılama dene sonrasında tüp bebek dene ama bence aşılama ile kalabilirsin çünkü bi kere doğal yolla kalmışsın
Yaş kaç peki canımEvet ben amh ne neymis anlamaya çalışırken hamile kalmışım.doktor da güya ultrasonla rahmime baktı sıkıntı var mi diye.ne kadar çok üzülmüştüm.
Su an tek korkum beklerken menopoza girmek
37Yaş kaç peki canım
Aslında bu yaşlarda normal diye biliyorum ama tüp bebek kesin çözüm bence başka sorun yoksa
Bildiğim kadarıyla yok.Aslında bu yaşlarda normal diye biliyorum ama tüp bebek kesin çözüm bence başka sorun yoksa