- 21 Aralık 2024
- 12
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi melek_9828
Kızlar 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim amh değerim ilk önce 0.04 çıktı 1 hafta sonra başka hastanede baktırdım 1.03 çıktı hangi sonuç doğru hangi sonuca güvenmem gerekiyor bu sonuçla çocugum olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisinde de adetli değildimreglken mi baktırdınız m mı acaba ? ben adet değilken 0.98 olduğunu öğrendim reglken 1.38 çıktı. Tüp bebek tedavisi gördüm onunla gebe kaldım
İkisinde de adetli değildim
Sperm testini aralık ayında yaptık sprem sayısında düşüklük çıktı 4 ay da düzelmiş mıdır eşim hiçbir ilaç kullanmadı eşimin de benım de biraz kilomuz var doktorlar sadece kilodan dolayı olmuyor diyorlar acaba gerçekten kilodan dolayımı yoksa sağlık sorunlarımızdan dolayımı olmuyorKızlar 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim amh değerim ilk önce 0.04 çıktı 1 hafta sonra başka hastanede baktırdım 1.03 çıktı hangi sonuç doğru hangi sonuca güvenmem gerekiyor bu sonuçla çocugum olurmu
Gittim 3 farklı doktora biri kilo ile alakası yok tüp bebek şart dedi diğeri de aynı şekilde tüp bebek dedi en son gittiğim tüp bebek yapmaya gerek yok kilo verirsen olur çocugun denildi hangi doktora inanacağımı şaşırdımBi tüp bebek merkezine gitmeniz daha iyi olur bence
Canım bence tüp bebek dene imkan varsa yumurta rezervi maalesef düşük olduğu zaman zaman alır spermde de sıkıntı varmış çünkü bence gecikmeyinGittim 3 farklı doktora biri kilo ile alakası yok tüp bebek şart dedi diğeri de aynı şekilde tüp bebek dedi en son gittiğim tüp bebek yapmaya gerek yok kilo verirsen olur çocugun denildi hangi doktora inanacağımı şaşırdım![]()
Hormon testi yaptıracak olsan komple hani denir ki tavsiye olarak döngünün 2. veya 3. günü yaptır.Ancak AMH her dönem ölçülebilecek birşey! Bence de başka bir yerde daha yaptır.Kızlar 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim amh değerim ilk önce 0.04 çıktı 1 hafta sonra başka hastanede baktırdım 1.03 çıktı hangi sonuç doğru hangi sonuca güvenmem gerekiyor bu sonuçla çocugum olurmu
Amh regl iken bakılır. Regl 2. Günü kan verinİkisinde de adetli değildim