Aşılama aşılamaa kızlar bana bilgi verin :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
ya ilk aşılamada tutan varmı aranızda benim bu ay ilk kez aşılamam olacak tüplerim açık yumurtalık tedavisindeydim doktorum şuan yumurtalıklarda sorun olmadığını soledi rahim filmimde tamiz çıktı :) tek sorun eşimdeki sperm yapışıklığı ve iltihap bu durum onun sperm hareketini yavaşlatıyor bunun için 3 gun serum tedavisi gorecek Doktor iltihap ve yapışıklık düzelir inşallah serumlardan sora dedi ve ardından bu ay kısmets ilk aşılamamız yapılacak Kızlar akıl veriln Lütfen sizce tutarmı :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU2

canım merhaba inşallah ilk aşılaman başarılı olur ve bebegine hemen kavuşursun.Benim ilk aşılamam tutmadı ama herkezin aynı olacak diye birşey yok.Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.ilk aşılamamda içeride yumurta kaldıgını söyledi doktorum.bende bu ay beklicem ikinci aşılamamı martta olucam tabi bu ay bi süpriz olurda hamile kalmazsam :)

• Konu Sahibi EU2
canım aşılamayla ilgili daha iyi bilgi edinmek istersen tüp bebek özel bölümüne bak aşılama konusunda orada daha detaylı ilgi bulabilirsin

• Konu Sahibi EU2

Canım tabiki herşey kısmet ama insan umutlanmadan edemiyor işte ya ...saol canım yerimseniben

• Konu Sahibi EU2
zenan sakın üzülme.hersey cok güzel olcak de kendı kendıne.sakın stres yapma.bende senınle aynı durumdayım.yumurtalık tedavızı goruyorum.ve muhtemelen ıkı aya kadar bende asılama olcam.kısmet canım.ama sakın üzülme daha zor durumda olanlar aklına gelsın ve umutsuzlugunu yen.optum

• Konu Sahibi EU2

canım çok saol moral verdiğin için...ama napim zor bu tedavi işi sabır isteyen birşey ben sabırsız hemde umutsuzum :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi EU2
canım çok saol moral verdiğin için...ama napim zor bu tedavi işi sabır isteyen birşey ben sabırsız hemde umutsuzum :çok üzgünüm:
sabırlı ol.bu herseyın bası.ben ole yapmaya calısıyorum,sakın pes etme,gercı kendı yapamadıklarımı sana soluyorum ama,yapmaya gayret edıyorum.kendıne ıyı bak.bı sorunun olursa paylasmaya hazırım.by

• Konu Sahibi EU2
kızlar slm bende pko hastasıyım bu ayın 16 .ilk aşılamamı yaptırdım sizce ayın kaçında test yaptırmalıyım

merhaba kızlar bende ılk aşılamamı olucam ve çok heyecanlıyım şuan göbekten iğnelerimi yapıyorum ve doktorum 3 tane ilaç verdi megadyn coraspin folıc plus sizede verdımı bu ılaclardan

merhaba kızlar bende ılk aşılamamı olucam ve çok heyecanlıyım şuan göbekten iğnelerimi yapıyorum ve doktorum 3 tane ilaç verdi megadyn coraspin folıc plus sizede verdımı bu ılaclardan

Canım bana adetimin beşinci gunu başlamak üzere 6tüp menogon verdi onları kullandım 2yumurtam oluştu sora 2 adet preglny verdi buda yumurtaları çatlatmak içindi 10.000mg dı bu iğnelerden 40 saat sora aşılamam yapıldı senin ilaçların farklı ben bunlardan kullanmadım canım inşaallh aşılaman ii geçr

bende gonal_f 112.5 luk yapıyorum göbekten carsamba gıdıcem bakalım doktora neolucak cok heyecanlıyım ihşallah tutar tsk ederım canım

esra bende o ignelerden kullanıyorum 2 ay kullanmadım ama bu ay asılama yaptırcam işte adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…