• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA !!

Evet yaptırdı eşim arkadaşın hangi şehirde

İstanbul'da ve İstanbul'da ki en iyi yer tüp bebekte Bahçeci kliniğidir. Kendisine başka bir doktor kötü sonuçlar söyledi o da korkup oraya gitti sonuçlarıyla beraber ve Bahçeci'de ki doktor öyle bir şey yok sizi kötü bilgilendirmişler dedi. Yukarıda da bir arkadaşın yazdığı gibi aşılamaya kadar yapmanız gereken çok seçenek vardır son aşamadır artık aşılama.O yüzden dediğim gibi kesinlikle farklı bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

merhaba ben dün ilk aşılamamı denedim. yaklaşık 1,5 aydır tedavi görüyorum. benim sorun eşimde. eşim geçen yıl ağustos ayında varikosel ameliyatı oldu. sprem sayısı 600bin di amelityat sonrası ve ilaçlar sayesinde 10milyona çıktı. benim rahim filmim çekildi bir sıkıntı çıkmadı. 9 gün boyunca gonal f 75 4 gün 112,5 kullandım. yumurtam 18,4mm oldu. 5 haziran gece 3te çatlatma iğnesi 6 da ilişki verdi. 7 haziran da aşılama oldu. ama aşılamayı yaparken yumurtan çatlamamış dedi ama gene de yaptı. 8 haziranda tekrar ilişki verdi. 9 haziranda tekrar kontrole çağırdı. ben tedirgin oldum çatlamamış yumurtaya aşılama neden yapılır. yada normal yolla olacaksa neden aşılama olduk. bu kadar stres çektik. doktorumla daha sonra kon uşamadım. aranızda böyle olan varsa lütfen ne sonuç aldığını paylaşabilir mi?

Back