aşılama

cnm salı günü babam rahatsızlandı memlekete gitmek zorunda kaldım doktoru aradım klonomen kullanmaya başlayım geleceğim die doktor izin vermedi kist olabilir muayene etmem lazım dedi. geçen ay dolgum düştü bu ay böyle oldu var bundada bi hayır bu ayda kaldı yani aşılama.. doğal yoldan deneyeceğim bu ay..
Hayırlısı canım benim vardır doktorun bildiği. Babana da acil sifalar.

kızlar ben de cuma günü aşılama yaptırdım, öncesinde de kasıklarımda ağrı başlamıştı şimdi de devam ediyor. Benim bir tane yumurta 19 olmuştu diğerleri 2 3 tane de 8 9 civarındaydı onlar büyümediği için zaten tüp bebek tedavim iptal olup hemen aşılama yaptılar :KK43: benim durumumda olan var mı, böyle bir yumurtayla aşılama yaptıran, kasık ağrısı olan devam eden ve sabırsız, bu ilk denememdi ve 15 gün nasıl sabredeceğimi bilmiyorum, tabi 15 güne kadar kendiliğimden adet görmezsem :KK43:

kızlar ben de cuma günü aşılama yaptırdım, öncesinde de kasıklarımda ağrı başlamıştı şimdi de devam ediyor. Benim bir tane yumurta 19 olmuştu diğerleri 2 3 tane de 8 9 civarındaydı onlar büyümediği için zaten tüp bebek tedavim iptal olup hemen aşılama yaptılar :KK43: benim durumumda olan var mı, böyle bir yumurtayla aşılama yaptıran, kasık ağrısı olan devam eden ve sabırsız, bu ilk denememdi ve 15 gün nasıl sabredeceğimi bilmiyorum, tabi 15 güne kadar kendiliğimden adet görmezsem :KK43:

cnm sonuç belli mi

bende 3 yıllık evliyim ve arefe günü aşılama yapıldı ve 31 inde gidicez kontrole hsg çekildi banada ama zordu sancı adet sancısı nın ağırlaşmış hali idi şükür temiz çıktı dediğiniz herşeyi bende uyguladım bende yumurta tembelliği varmış 20 gündür iğne yiyordum ve vitamin ve coraspirin kulanndım hala içiyorum kabızlık oldu bendede yan etki iğneler bitti ve işte arefe günü gerçekleşti operasyon ve beklemedeyiz çok zormuş :KK43: hiç bişiy dışardan göründüğü gibi değilmiş
hergün iğne psikolojisi ya etkileri umutlar hayalller yorgun beden vs. ilk aşılamamız ve tedirginim heycanlıyım hayırlısını diliyorum allahtan benimde göğüslerim ağrıyor vajinaya uygulanan jel ağrı yapıyo ve sabah akşam yapıyorum herşeyin hayırlısı

Merhaba kızlar ben de 13.08.2015te ilk asilamami yaptirdim. Asilama gununden itibaren 5 gun crinone ve fitil gibi progestan kullan dedi asilama gunu den itibaren kasık, bel ağrim ve gogus hassasiyetim cok fazla. Akintim da devam ediyo dun aksam 3 damla kan geldi ama kirmizi degildi. Carsamba regli gunum bakalim nolucak. Hepimiz icin hayirlisi olsun. ☺

kızlar merhaba ya bende şimdi adetin 3. günündeyim bakalım aşılama olmayı düşünüyorum ama tutmazsa diye korkuyorum yaptıranlar öneririmisinzi genelde bi farkı yok diyorlar ilişkiden

kızlar 2. aşılamama başladım dua edin bana nolur .
hakkında hayırlısı olsun canm benim aşılama ne kadar tuttu nerde yaptırıyorsunuz bende yaptırmak istiyorum da emin değilim aslında aşılamadan ilişkinin bi farkı yok diyorlar sizin ilki neden tutmadı ki cnm

Çok stresliyim arkadaşım ya 2. aşılamam bu artık nolur pozitifi görelim .
Amin inşallah canım ya bende çok stresliydim sanki ilk yaptırıyor gibiydim . Benim ilki değil de bu ikinici çok ağrılı oldu canım üç gün ağrım vardı karnımda şişlik vardı. İnşallah seninki sorunsuz bir şekilde geçer ve güzel sonuçlar verirsin

hakkında hayırlısı olsun canm benim aşılama ne kadar tuttu nerde yaptırıyorsunuz bende yaptırmak istiyorum da emin değilim aslında aşılamadan ilişkinin bi farkı yok diyorlar sizin ilki neden tutmadı ki cnm
Hayatım bizim ilkinde eşimin sperm sayısı çok düşüktü . Şimdi ilaç kullandı eşim . Haziranda olmuştum ilk aşılamamı. Fiyatı sormadım bitanem ilk aşılamam bin tl civarıydı . İlişkiden farklı eşinin spermleri seçiliyor iyiler enjekte ediliyor ve kadında iğnelerle yumurta büyütülüyor .

Amin inşallah canım ya bende çok stresliydim sanki ilk yaptırıyor gibiydim . Benim ilki değil de bu ikinici çok ağrılı oldu canım üç gün ağrım vardı karnımda şişlik vardı. İnşallah seninki sorunsuz bir şekilde geçer ve güzel sonuçlar verirsin
İnşAllah güzel haberini alırız senin Bizede umut olur . Benim ilk aşılamada eşimin sperm sayısı çok düşüktü . İlaç kullandı umarım bu ay olur 2. Aşılamayı aslında hiç istemedim ama tüpten önce son kez bakalım ...

Hayatım bizim ilkinde eşimin sperm sayısı çok düşüktü . Şimdi ilaç kullandı eşim . Haziranda olmuştum ilk aşılamamı. Fiyatı sormadım bitanem ilk aşılamam bin tl civarıydı . İlişkiden farklı eşinin spermleri seçiliyor iyiler enjekte ediliyor ve kadında iğnelerle yumurta büyütülüyor .
ASLINDA TÜP BEBEKTEN BİR FARKI YOK GİBİYMİŞ DEĞİLMİ CANIM NEDEN DİREK TÜP DENEMEDİNİZ BANA DA DOKTORUM BÜYÜK İHTİMAL YAPALIM DİYECEK ÇÜNKÜ GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM RAHİMDE YAPIŞIKLIK ÇIKTI ONU HİSTEROSKOPİ İLE DÜZELTİP AŞILAMA DENERİZ DEDİ AMA BEN DİREK TÜP BEBEK Mİ YAPTIRSAM DİYORUM

ASLINDA TÜP BEBEKTEN BİR FARKI YOK GİBİYMİŞ DEĞİLMİ CANIM NEDEN DİREK TÜP DENEMEDİNİZ BANA DA DOKTORUM BÜYÜK İHTİMAL YAPALIM DİYECEK ÇÜNKÜ GEÇEN AY RAHİM FİLMİ ÇEKTİRDİM RAHİMDE YAPIŞIKLIK ÇIKTI ONU HİSTEROSKOPİ İLE DÜZELTİP AŞILAMA DENERİZ DEDİ AMA BEN DİREK TÜP BEBEK Mİ YAPTIRSAM DİYORUM
Bitanem tüp bebek daha yorucu ve maddi anlamda zor bir tedavi . Ikinci aşılama tutmazsa bende tüp yaptırcam . Benim rahim filmim falan temiz çıktı sorun yok bizde .

Bitanem tüp bebek daha yorucu ve maddi anlamda zor bir tedavi . Ikinci aşılama tutmazsa bende tüp yaptırcam . Benim rahim filmim falan temiz çıktı sorun yok bizde .
evet maddi olarak daha çok ama düşünsene 3aşılama tutsun 3000 ee noldu sonuç yok ama tek tüp tuttu 5000 ama doktorlar en azından yüzde 80 garanti verebiliyorlar ama aşılamada bana doktorum yüzde 20 dedi. o yüzden direk aklıma tüp geldi şans oranı fazla en azından o yüzden canm sizde sorun ne söyleniyor

X