aşılama

Genelde istenen testler :

21. Gun testi : kan tahlili progesteron hormon testi
3. Gun testi : Fsh, lh... kan testi ( adetiniz gece bile başlasa o günü 1 sayarak3. Ve 21. Gunu hesaplayiniz)
Hsg filmi : rahim filmi. Adetin 3-5. Günlerinde cekilir. Cok ağrılı ve sıkıntılı bir işlem.
Amh testi : ozel durumlarda isteniyor. Kan testi
sperm testi: esinizle 3 günlük ilişki pehrizi sonucu verilir. Asilama oncesi %90 bu testler isteniyor

inş canım benim gibi yapma ama kendini dinleme dilinden duayı allah kelamını eksik etme canım bende dua edicem rabbim hayırlısıyla bizleri kavuştursun bebişlerimize
ne yaptın canım haberler nasıl ? buarada biliyomusun hani sana 11.gün test yaptım negatif çıktı demiştim ya adet olmadım bi daha yaptırdık şuan 5 hafta 5 günlük hamişim teyzesi çoook şükürr

kızlar aranıza yeni katıldım. bir senedir bebek istiyoruz ama Allah nasip etmedi :KK43: 1 mayısta aşılama işlemlerine başladık. gonal f adlı iğne verdi doktor. yumurta sayım azmış :KK43: bana salı günü kontrole gel dedi doktor. bu ilk aşılama deneyimim olcak inş hamile kalırım
5. günü gidince doktor hangi işlemleri yapıcak acaba? yardımcı olursanız sevinirim

kızlar aranıza yeni katıldım. bir senedir bebek istiyoruz ama Allah nasip etmedi :KK43: 1 mayısta aşılama işlemlerine başladık. gonal f adlı iğne verdi doktor. yumurta sayım azmış :KK43: bana salı günü kontrole gel dedi doktor. bu ilk aşılama deneyimim olcak inş hamile kalırım
5. günü gidince doktor hangi işlemleri yapıcak acaba? yardımcı olursanız sevinirim
yumurtalarına bakıcak tatlım sayısı artmışmı kaç tane olgun olmuş diye eğer yeteri kadar olduysa ki olur merak etme çünkü iğneler çok etkili oluo sonra çatlatma iğnesi verirler iğneden 2 gün sonra sabah eşinle beraber gidip işlem yapılır canım sana tavsiyelerim olsun tatlım işlemden sonra nerde yaptırcaksın özel mi devlet mi bilmiyorum ama en az 20 dk ayaklarını uzat yat dinlen sonra masadan kalk canım zaten 2 dk sürüyo işlem acısı da hiç yok korkma eve döndüğünde imkanın varsa ilk 3 gün sadece lavabo için kalk yemek bile yapma kafanı rahat tut ağır bişi kaldırma ayaklarını sıcak tut ve bol bol dua et doktorun dinlen desede demesede sen söylediklerime kulak ver tatlım benim ilk aşılamam öylece boşa gitti 2.sin de oldu çok şükür şimdi 6 haftalık hamleyim rabbim sana ve senin gbi ne kadar çok evlat isteyen mü min kardeşim varsa hepinize bu güzelliği tattırsın amiiiiiiiiiinnnn.:)

yumurtalarına bakıcak tatlım sayısı artmışmı kaç tane olgun olmuş diye eğer yeteri kadar olduysa ki olur merak etme çünkü iğneler çok etkili oluo sonra çatlatma iğnesi verirler iğneden 2 gün sonra sabah eşinle beraber gidip işlem yapılır canım sana tavsiyelerim olsun tatlım işlemden sonra nerde yaptırcaksın özel mi devlet mi bilmiyorum ama en az 20 dk ayaklarını uzat yat dinlen sonra masadan kalk canım zaten 2 dk sürüyo işlem acısı da hiç yok korkma eve döndüğünde imkanın varsa ilk 3 gün sadece lavabo için kalk yemek bile yapma kafanı rahat tut ağır bişi kaldırma ayaklarını sıcak tut ve bol bol dua et doktorun dinlen desede demesede sen söylediklerime kulak ver tatlım benim ilk aşılamam öylece boşa gitti 2.sin de oldu çok şükür şimdi 6 haftalık hamleyim rabbim sana ve senin gbi ne kadar çok evlat isteyen mü min kardeşim varsa hepinize bu güzelliği tattırsın amiiiiiiiiiinnnn.:)
iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim "prensesimi bekliorum" çok sağol :)
bugün doktora gittim sadece bir yumurtam gelişme gösteriyormuş 5 gün de bir yumurta 12mm olmuş.sence bir yumurta olması çok mu kötü? büyüme durumu nasıl sence? senin kaç yumurtan olgunlaşmıştı?

kızlar merhaba; bende bebek sahibi olamayanlardanım 1,5 yıl odu sorun yok ama olmuyor bnde bu süre içinde tüm hamilelelik belirtilerini yasadım. adet olmayı bekliyorum aşılama yaptıracağım. rahim filmim çok acılı geçtiği için (narkoz aldığım halde) çok korkuyorum aşılamadan da.. her ay hüsran her ay hüsran rabbim isteyen herkese versin inşallahhh

kızlar merhaba; bende bebek sahibi olamayanlardanım 1,5 yıl odu sorun yok ama olmuyor bnde bu süre içinde tüm hamilelelik belirtilerini yasadım. adet olmayı bekliyorum aşılama yaptıracağım. rahim filmim çok acılı geçtiği için (narkoz aldığım halde) çok korkuyorum aşılamadan da.. her ay hüsran her ay hüsran rabbim isteyen herkese versin inşallahhh
mrb canım
bende rahim filmi çektirdim acı hissettim ama dayanılmayacak kadar değil. ben kağıt kesiğinde bile gözleri dolan biriyim. ben bile dayandım :)

iyi dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim "prensesimi bekliorum" çok sağol :)
bugün doktora gittim sadece bir yumurtam gelişme gösteriyormuş 5 gün de bir yumurta 12mm olmuş.sence bir yumurta olması çok mu kötü? büyüme durumu nasıl sence? senin kaç yumurtan olgunlaşmıştı?
canım bir yumurta olması bilemiyorum benim 2 yumurtam olmuştu ben klomen 50mg kullandım günde 1 kez 5.gün gittiğimde daha olmamış 2 gün daha bekleyelim dediler 2 gün sonra gittim solda 2 yumurtam olmuş 19mm ve 21mm bu şekilde yapıldı bana

canım bir yumurta olması bilemiyorum benim 2 yumurtam olmuştu ben klomen 50mg kullandım günde 1 kez 5.gün gittiğimde daha olmamış 2 gün daha bekleyelim dediler 2 gün sonra gittim solda 2 yumurtam olmuş 19mm ve 21mm bu şekilde yapıldı bana
canım benim sadece bir tane olgunlaştı. bugün kontrole gittim 17mm olmuş pazartesiye aşılamam olacak. dua edin noluuur. herkesin duasına ihtiyacım var :)

Canım benim allah sağlıklı kucağına versin bitanem. Teyzoş oldum ben. Çok sevindim senin için. Benim olmadi yine. Ya anlamadım herseyie uyuyoruz. Bu hafta 3. Kez asilama yapilcak. Ümit kalmadi bende. Dua et tatlım

mrb canım
bende rahim filmi çektirdim acı hissettim ama dayanılmayacak kadar değil. ben kağıt kesiğinde bile gözleri dolan biriyim. ben bile dayandım :)

cnm bnm neden o kadar ağrım oldu bilmiyorum bi arkadaşım çekildi bnden 1 ay sonra onunda agrısı olmadı tüplerim tıkalı olmadığın halde çok acı çektım ki acı eşiğim yüksek bnde anlamadım :KK43:

cnm pzrt aşılama olacaktın nasıl geçti.. bnde aşılama yaptırcam adet olunca haberdar et bni de dua ediyorum sanada inşallah tutar. bnmde 8 gün geçti hala adet olmadım acayip midem bulanıo psikolojik galiba :KK43:

canım pazartesi aşılama yapıldı. doktor progesteron jellerinden verdi sabah akşam kullanıyorum. şimdilik hiç bişey hissetmiyorum. inş tutmuştur. bir şey hissediliyor mu bilmiyorum. daha dün bir bugün iki :) senin ki de kesin psikolojiktir. dualarını esirgeme canım, inş hepimiz hamile kalırız :)

12 gün gecikmeli de olsa adet oldum :KK57: çarşamba tedaviye başlıyorum.. inşallah ilk aşılamada hamile kalırım allahımmm.. aşılama yaptıran arkadaşlarım sonucunuzu da paylaşır mısınız?

Canım naptin aşılama tedavisi başlıyor demistin. Güzel haberlerini bekliyoruz

cnm salı günü babam rahatsızlandı memlekete gitmek zorunda kaldım doktoru aradım klonomen kullanmaya başlayım geleceğim die doktor izin vermedi kist olabilir muayene etmem lazım dedi. geçen ay dolgum düştü bu ay böyle oldu var bundada bi hayır bu ayda kaldı yani aşılama.. doğal yoldan deneyeceğim bu ay..

X