Aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aysq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aysq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
34
2
1
27
4 martta aşılama oldum bugün beta hcg 0.60 çıktı
Normal mi

Önce beta sıfırlanır hamilelik varsa 12. Gün yukselmeye baslar 14. Gun kan verin tekrar

Bende 5 martta aşılama oldum rahmimde regli sancısı gibi sancı var son 2-3 gündür sizde de oluyo mu ?
Sizden bir gün sonra bende aşılama oldum aşılamadan beri benimde kasık ağrılarım var bu normalmiş doktorum söyledi

Son 5 gün kaldı çok merak ediyorum erken test yapsam çıkar mı acaba yarın aşılama sonrası 11. Gün olcak
Bana 14.gün kan vermemi söyledi doktorum . Bence erken davranmayın negatif çıkabilir en iyisi 14 gün sonra kan verip baktırmak

İyi geceler arkadaşlar bende aşılama yaptım ama bende tutmadi ikincisini düşünüyorum bilmiyorum tutar mı hep kararsızım ben testimi 10 günün de yaptım negatif çıktı bir tık yüksek çıkmadı canım bence senin ki tuttu hadi hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına versin
4 martta aşılama oldum bugün beta hcg 0.60 çıktı
Normal mi

10 günde evde yapılan test yanlış sonuç verir. Umarım bu sefer hamile kalabilirsiniz . Bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum hamilelik oluşmadı benimde ilk aşılamam umarım en kısa sürede hepimiz isteğimize kavuşuruz

Amin inşallah ben kan testi verdim onun için biliyorum ve ikinciyi düşünüyorum inşallah tutar bende çatlatma iğnesini kullandım olmadı ve şimdi başka bir doktora gitcem ilk doktorumu ilgisini olmadı ve ilk aşılamada karnım çok agiriyordur onun için değiştiriyorum ben bide özelde yaptırdım cnm inşallah nasip eder siz test yaptınız mı merak ettim güzel haberleriniz bekliyorum

İstanbulda mısınız ona göre doktor önerisi isteyeceğimde

Yarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .

Birde siz kan testini ne zaman verdiniz adet mi gördünüz olumsuz oldu . Yeriniz nerede ona göre doktor önerelim ben izmirdeyim :)

Yarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .
Kan tahliliniz sonuç ne çıktı acaba. Ramazan gününde rabbim sevindirsin bekleyen herkesi

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . 13.gün kan verdim sonucum negatif çıktı ama bugün adetimin 4.günü ama hala adet olamadım . Acaba kullandığım progestan fitil ve iğne mi geciktirdi sebebini anlayamıyorum başınıza geldi mi sizin . Gebelik olsa kanda çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…