Evet canım benim kanamam oldu amaBende 5 martta aşılama oldum rahmimde regli sancısı gibi sancı var son 2-3 gündür sizde de oluyo mu ?
Sizden bir gün sonra bende aşılama oldum aşılamadan beri benimde kasık ağrılarım var bu normalmiş doktorum söylediBende 5 martta aşılama oldum rahmimde regli sancısı gibi sancı var son 2-3 gündür sizde de oluyo mu ?
Son 5 gün kaldı çok merak ediyorum erken test yapsam çıkar mı acaba yarın aşılama sonrası 11. Gün olcakSizden bir gün sonra bende aşılama oldum aşılamadan beri benimde kasık ağrılarım var bu normalmiş doktorum söyledi
Bana 14.gün kan vermemi söyledi doktorum . Bence erken davranmayın negatif çıkabilir en iyisi 14 gün sonra kan verip baktırmakSon 5 gün kaldı çok merak ediyorum erken test yapsam çıkar mı acaba yarın aşılama sonrası 11. Gün olcak
4 martta aşılama oldum bugün beta hcg 0.60 çıktı
Normal mi
10 günde evde yapılan test yanlış sonuç verir. Umarım bu sefer hamile kalabilirsiniz . Bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum hamilelik oluşmadı benimde ilk aşılamam umarım en kısa sürede hepimiz isteğimize kavuşuruzİyi geceler arkadaşlar bende aşılama yaptım ama bende tutmadi ikincisini düşünüyorum bilmiyorum tutar mı hep kararsızım ben testimi 10 günün de yaptım negatif çıktı bir tık yüksek çıkmadı canım bence senin ki tuttu hadi hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına versin
10 günde evde yapılan test yanlış sonuç verir. Umarım bu sefer hamile kalabilirsiniz . Bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum hamilelik oluşmadı benimde ilk aşılamam umarım en kısa sürede hepimiz isteğimize kavuşuruz
Amin inşallah ben kan testi verdim onun için biliyorum ve ikinciyi düşünüyorum inşallah tutar bende çatlatma iğnesini kullandım olmadı ve şimdi başka bir doktora gitcem ilk doktorumu ilgisini olmadı ve ilk aşılamada karnım çok agiriyordur onun için değiştiriyorum ben bide özelde yaptırdım cnm inşallah nasip eder10 günde evde yapılan test yanlış sonuç verir. Umarım bu sefer hamile kalabilirsiniz . Bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum hamilelik oluşmadı benimde ilk aşılamam umarım en kısa sürede hepimiz isteğimize kavuşuruz
İstanbulda mısınız ona göre doktor önerisi isteyeceğimdeAmin inşallah ben kan testi verdim onun için biliyorum ve ikinciyi düşünüyorum inşallah tutar bende çatlatma iğnesini kullandım olmadı ve şimdi başka bir doktora gitcem ilk doktorumu ilgisini olmadı ve ilk aşılamada karnım çok agiriyordur onun için değiştiriyorum ben bide özelde yaptırdım cnm inşallah nasip edersiz test yaptınız mı merak ettim güzel haberleriniz bekliyorum
Yarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .Amin inşallah ben kan testi verdim onun için biliyorum ve ikinciyi düşünüyorum inşallah tutar bende çatlatma iğnesini kullandım olmadı ve şimdi başka bir doktora gitcem ilk doktorumu ilgisini olmadı ve ilk aşılamada karnım çok agiriyordur onun için değiştiriyorum ben bide özelde yaptırdım cnm inşallah nasip edersiz test yaptınız mı merak ettim güzel haberleriniz bekliyorum
Maalesef Kocaeli ve benim bildiğim güzel bir doktor bilmiyorum çünkü hala kendime birşey yapamadım ki ve burda umut tepe diye bir yer var orası iyi ben ona gitmeyi düşünüyorumİstanbulda mısınız ona göre doktor önerisi isteyeceğimde
Allah sana hayırlı bir evlat nasip eder inşallah rabbim dileğini ne varsa onu versinYarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .
Hayırlısıyla gebe olarak yazarsınız burayaYarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .
Kan tahliliniz sonuç ne çıktı acaba. Ramazan gününde rabbim sevindirsin bekleyen herkesiYarın kan testi vereceğim 13.gün oluyor hemde adet günüm umarım adet olmam ve pozitif çıkar dua edermisiniz hepimiz isteğimize kavuşuruz umarım .
Keşke çok istedim ama bu sefer de olmadı :)Kan tahliliniz sonuç ne çıktı acaba. Ramazan gününde rabbim sevindirsin bekleyen herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?