- 10 Ocak 2024
- 238
- 161
- 23
- 33
- Konu Sahibi gokceeee220
Adetine kaç gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirKızlar
Lütfen soruma cevap verin
4 martta aşılama oldum bugün 9 günüm ve ilk başta sümk gibi kahverengi gi leke geldi şimdi sildikçe çok çok az pembe leke geliyor bu yerleşme kanaması olabilir mi
Adetine kaç gün var
5 gün varAdetine kaç gün var
Hiç bilmiyorum canım benim yerleşme kanaması olmamıştıLütfen soruma cevap verin
4 martta aşılama oldum bugün 9 günüm ve ilk başta sümk gibi kahverengi gi leke geldi şimdi sildikçe çok çok az pembe leke geliyor bu yerleşme kanaması olabilir mi
Lan verdim 0.60 çıktı canımCanım hamile olabilirsin yerleşme kanaması olabilir ama reglinde başlıyor olabilir en iyisi kan vermen
Kanda negatifi görünce progesteronu borakman gerekiyor sonra adet oluyosun ama tabi doktoruna sor yinede ben bıraktıktan 3 gün sonra regl oldumKızlar bende 25 şubatta aşılama oldum bugün aşılama olduğum günü saymaz isek 17. Günüm gecikmenin bugün 3. Günü hala adet olmadım. Orucu açınca adet ağrıları geliyor oldum olacağım diyorum oruç iken bir belirti de olmuyor.Test yaptım kimi silik çıktı kimi negative hangisine inanacağımı bilemedim. Progestan kullanıyorum acaba o mu geciktiriyor. Doktorum adet gününde adet olursun dedi, internette Progestan adeti geciktiriyor diyor… Kan içinde yarın gideyim diye düşünüyorum.
Kanda negatifi görünce progesteronu borakman gerekiyor sonra adet oluyosun ama tabi doktoruna sor yinede ben bıraktıktan 3 gün sonra regl oldum
İnşaallah canmHemşireme sordum da test yaptırdıktan sonra konuşuruz bırakıp bırakmaman gerektiğini, regl olana kadar kullanmaya devam et dedi. İnşallah olumlu sonuç alırım da regl gerek kalmaz.![]()
canım ben ilk kullandığımda benimde hiç büyümemişti 50 75 en son 112 5 vurmuştum.2 gonalf kullanığımda büyüdü 75 7 gün rdum 3 gün 112.5 16 ml oldu sonra aşılamaEvet gonalf ile benim ilaç ile büyümüyor
Beta 0.2 çıktı yani sizin negatif sonra kaç gün gecikti ve kan da yükseldi benim adetim 3 gün gecikti silik çizgi çıktı kan verdim 0.25 ti adetim en az 10 gün gecikmesini bekliyorum ara sıra ağrılarım oluyor adet olcam sanıyorum olmuyorum yükselir mi geç döllenme mi oluyorKızlar merhaba 18 şubatta aşılamam yapıldı bugün 16. Günüm. 14. Gün betam 0.2 iydi 2gündür gecikmem var sizce betam yükselir mi? Böyle bir olay yaşayan ya da duyanınız var mı? Yumurta sol tarafımda oluşmuştu sol kasığımda ağrı oluyor bazen karıncalanma gibi ve sarı akıntım var bunlar gebelik belirtisi olabilir mi
İnşallah geç döllenme olmuştur sizin. Ben adet oldum adetim 3 gün geçikmişti stresten sanırım.Beta 0.2 çıktı yani sizin negatif sonra kaç gün gecikti ve kan da yükseldi benim adetim 3 gün gecikti silik çizgi çıktı kan verdim 0.25 ti adetim en az 10 gün gecikmesini bekliyorum ara sıra ağrılarım oluyor adet olcam sanıyorum olmuyorum yükselir mi geç döllenme mi oluyor
Valla bende stres yaptım 3 gün oldu bugün ama ara sıra bi ağrı giriyor karnıma kesin adet olcam diyorum ama olamıyorum yerleşme aşamasında olur mu böyle geç döllenme nasıl oluyorİnşallah geç döllenme olmuştur sizin. Ben adet oldum adetim 3 gün geçikmişti stresten sanırım.
Çok bi bilgim yok ama kan sonuçu en kesini 2 günde bir yaptır sonuç neyse o dur yani. Çok ümitlenip hüsrana uğradım o yüzden sizi de umutlahdırmak istemem inşallah hamilesinizdirValla bende stres yaptım 3 gün oldu bugün ama ara sıra bi ağrı giriyor karnıma kesin adet olcam diyorum ama olamıyorum yerleşme aşamasında olur mu böyle geç döllenme nasıl oluyor