Ben de 28 kasımda oldum aşılama biraz gaz sorunum var ve ilk günden beri karnım çok şişKızlar bugün aşılamamın 6.günü kasıklarımda ağrı var ve aşırı gaz problemi ilk günden beri şişkinlik var kahverengi akıntım oldu 2 gün peceteye silince geldi yaptıranlar var mı neler yaşadınız
Merhaba bende 28 kasımda oldum aşılama umarım güzel haberler alırızBen de 28 kasımda oldum aşılama biraz gaz sorunum var ve ilk günden beri karnım çok şiş
inşallah hiç birimiz bu ay adet olmayız pozitif sonuçlar alırız çok çok aminMerhaba bende 28 kasımda oldum aşılama umarım güzel haberler alırız
belirti vs var mı ?Merhaba bende 28 kasımda oldum aşılama umarım güzel haberler alırız
Belirti mı bilmiyorum ama 2 gün önce enfeksiyon yaşadım mantar yani . Bide baş ağrısı kasık ağrısı arada yokluyor sizin?belirti vs var mı ?
Benim ilk günden beri karın şişliğim var sık idrara çıkma hafif göğüs ağrısıBelirti mı bilmiyorum ama 2 gün önce enfeksiyon yaşadım mantar yani . Bide baş ağrısı kasık ağrısı arada yokluyor sizin?
Herkesin belirtileri farklı sanırımBenim ilk günden beri karın şişliğim var sık idrara çıkma hafif göğüs ağrısı
Benim belirti yokbelirti vs var mı ?
bende bugün aynı belirtileri yaşıyorum inşallah hepimiz kavuşuruz mucizelerimizeBenim ilk günden beri karın şişliğim var sık idrara çıkma hafif göğüs ağrısı
Benim hiç yok göğüs ucu ağrım kaçıncı gündü sizin aşılamanınDün hiç bir şey yoktu bugün kaşık ağrısı ve göğüs uçlarım acımaya başlamış inşallah pozitif olur hepimizin haber verelim birbirimize
Bugün 7. Gün sabah başladı benim de hiç yoktuBenim hiç yok göğüs ucu ağrım kaçıncı gündü sizin aşılamanın
Başka bi belirti var mı pekiBugün 7. Gün sabah başladı benim de hiç yoktu
Kasıklarımda ağrı ve şişlik birde göğüs uçları acısı bu kadar ara ara bel ağrısı ama o ilk günden beri var bence ilaç etkisiBaşka bi belirti var mı peki
Ben de hiç kalmadı bişeyKasıklarımda ağrı ve şişlik birde göğüs uçları acısı bu kadar ara ara bel ağrısı ama o ilk günden beri var bence ilaç etkisi
Sizin kaçıncı gününüz birde süt kesiği gibi akıntı var o da bugün başladıBen de hiç kalmadı bişey
Aşılama gününü sayarsak 9. GünSizin kaçıncı gününüz birde süt kesiği gibi akıntı var o da bugün başladı
Benim de 8. Gün ne zaman test yapacaksınızAşılama gününü sayarsak 9. Gün
Adet günüm 13 ü , adet gecikmesi olursa yapacağım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadığım için cesaretim yok doğrusu. Siz ne zaman yapacaksınızBenim de 8. Gün ne zaman test yapacaksınız
Benim adet günüm 18 i ben 15. Gün 13 ünde yapacağım inşallahAdet günüm 13 ü , adet gecikmesi olursa yapacağım çünkü çok hayal kırıklıkları yaşadığım için cesaretim yok doğrusu. Siz ne zaman yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?