Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah belirti belkide inşllah pozitif olur Allah’ın izniyle ilk aşılama denemem miydi ?hayırlı olsun canım benim 9 ğünüm şiddetli bel.karın ve göğüs ağrım var karın ağrım cok fazla hatta işten izin alıp eve gidicem şimdi
Ben geçen ay ki aşılamamda ilaç kullandım progesteron dediğin gibi ağrılarım çok olmuştu ilaçtanda olabilir belkide yumurtan çatlamadıBilmiyorum canım hiç sanmıyorum çok gereksiz fazla ağrılarım var doktora gitmeyi düşünüyorum belirti olmayıp hamile kalan da çok arkadaş var burada her şeyin hayırlısı olsun benim 8 gün iğnenin etkisi geçti şu an bütün testlerim negatif
Evet çatlamayan yumurta benim de aklıma geldi yarın geçmezse doktora gideceğim yumurta çatlamasa aşılama anında göremezler miydi bunuBen geçen ay ki aşılamamda ilaç kullandım progesteron dediğin gibi ağrılarım çok olmuştu ilaçtanda olabilir belkide yumurtan çatlamadı
Birden fazla yumurtan oluştuysa mesela 3 yumurta oluştu 2si çatladı biri kaldı o da büyüyüp ağrı yapabilir başıma gelmişti daha önce bir ay ara verip tekrar denemiştimEvet çatlamayan yumurta benim de aklıma geldi yarın geçmezse doktora gideceğim yumurta çatlamasa aşılama anında göremezler miydi bunu
Bilmiyorum canım ya pazartesi kontrolüm var artık belli olacak hayırlısı olsunBirden fazla yumurtan oluştuysa mesela 3 yumurta oluştu 2si çatladı biri kaldı o da büyüyüp ağrı yapabilir başıma gelmişti daha önce bir ay ara verip tekrar denemiştim
Hayırlısı olsun pozitif görelim artık kaç yıldır istiyorsunuzBilmiyorum canım ya pazartesi kontrolüm var artık belli olacak hayırlısı ols
Canım ben Mart ayında 8 sene olacak evleneli ve evlendiğimden beri istiyorum 3 defa tüp bebek yaptırdım üçre düşükle sonuçlandı geçen yıl doğal gebeliğim oldu 28 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim Mayıs ayında doğum yaptım haziranda kaybettim şimdi devlette yaş sınırı olduğu için 39 yaşındayım aşılama haklarımı kullanmak istiyorum orada o yüzden oraya başladımHayırlısı olsun pozitif görelim artık kaç yıldır istiyorsunuz
Canım ben Mart ayında 8 sene olacak evleneli ve evlendiğimden beri istiyorum 3 defa tüp bebek yaptırdım üçre düşükle sonuçlandı geçen yıl doğal gebeliğim oldu 28 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim Mayıs ayında doğum yaptım haziranda kaybettim şimdi devlette yaş sınırı olduğu için 39 yaşındayım aşılama haklarımı kullanmak istiyorum orada o yüzden oraya başladı
çok geçmiş olsun peki sorun neCanım ben Mart ayında 8 sene olacak evleneli ve evlendiğimden beri istiyorum 3 defa tüp bebek yaptırdım üçre düşükle sonuçlandı geçen yıl doğal gebeliğim oldu 28 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim Mayıs ayında doğum yaptım haziranda kaybettim şimdi devlette yaş sınırı olduğu için 39 yaşındayım aşılama haklarımı kullanmak istiyorum orada o yüzden oraya başladım