- 28 Kasım 2021
- 24
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi KULLANICI4141
-
Evet bende gördum hayalet çizgiyede benzemiyor bence sabah direk bi kan verinArkadaslar Merhaba.24 Mayıs'ta yani 6 gün önce asilama yapıldı. 23 Mayıs'ta kontrole gitmistim yumurtan erken çatlamış dedi doktor.o gün eşim yanimda olmadığı için 24nde yapıldı (36 saat suresi var dediler) bugun çok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptım ilk negatifti 10 15 dk sonra ikinci silik çizgi çıkmıştı fotoğrafta görünmüyor ama yakından gorunuyor siZce tutmus olabilir mi bu arada catlatma iğnesi kullanmadim
Testi tekrarlayınız mi durum nedir?Arkadaslar Merhaba.24 Mayıs'ta yani 6 gün önce asilama yapıldı. 23 Mayıs'ta kontrole gitmistim yumurtan erken çatlamış dedi doktor.o gün eşim yanimda olmadığı için 24nde yapıldı (36 saat suresi var dediler) bugun çok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptım ilk negatifti 10 15 dk sonra ikinci silik çizgi çıkmıştı fotoğrafta görünmüyor ama yakından gorunuyor siZce tutmus olabilir mi bu arada catlatma iğnesi kullanmadim
İnşaallah sonucu paylaşırsanız sevinirimKan vericem yarin insallah tutmustur
Asilamadan sonra kaç gün geçtiİnşaallah sonucu paylaşırsanız sevinirim
Bence idrar testini tekrarlayin. Orda ilk dakikalarsa silik gordugunuz zaman kan verin. Ya da nasil isterseniz kan verin kesinleşdirin. Asilamayla bir 10 gunse 2 gun sonra idrar testinde de çikarYarin 9.gun oluyor asilama gününü saymiyosak sizce eğer olduysa kanda çıkar mı benim ilk denemem ve hicbi bilgim yok
Bence erken aşılama sonrası 14 kanda garanti diyor doktorlar. İdrar da da bhcg 200 üstü olunca çıkabiliyor.Yarin 9.gun oluyor asilama gününü saymiyosak sizce eğer olduysa kanda çıkar mı benim ilk denemem ve hicbi bilgim yok
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Doktor kontrolünüz ne zaman sonrası da ki yol haritası nasıl oluyor acabaYeni çıktı sunuc 2.3 . 9uncu gün verdim olsaydı cikardi heralde sağlık olsun
hayırlısı olsun umarım olumlu sonuclar cıkarAdetin 2.gunu gel demisti haftaya gidicem
Merhaba paylaşımı yeni gördüm bende haz.23. Aşılama yaptırdım.10.gun hcg testi verin demsiti ama 4.6 çıktı yarin tekrar vereceğim sizin son durumunun nedir . Insaalh sonuçlarımız pozitif olur.Yeni çıktı sunuc 2.3 . 9uncu gün verdim olsaydı cikardi heralde sağlık olsun
Meraba konuyla ilgili deil ama asılma olmuşsunuz diye sormak istedim aşılama oncesi adetin 3.gunu alttanmi muayene yoksa ultrason muayene simi oluyrArkadaslar Merhaba.24 Mayıs'ta yani 6 gün önce asilama yapıldı. 23 Mayıs'ta kontrole gitmistim yumurtan erken çatlamış dedi doktor.o gün eşim yanimda olmadığı için 24nde yapıldı (36 saat suresi var dediler) bugun çok erken ama dayanamayip erken gebelik testi yaptım ilk negatifti 10 15 dk sonra ikinci silik çizgi çıkmıştı fotoğrafta görünmüyor ama yakından gorunuyor siZce tutmus olabilir mi bu arada catlatma iğnesi kullanmadim
Merhaba paylaşımı yeni gördüm bende haz.23. Aşılama yaptırdım.10.gun hcg testi verin demsiti ama 4.6 çıktı yarin tekrar vereceğim sizin son durumunun nedir . Insaalh sonuçlarımız pozitif olur.meraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?