Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Asilama
- Konu Sahibi Tugbalim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama yöntemi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Kalanlar var ama kalmayanlar daha cok ben iki kez normal aşılama birkezde mikroçipli asilama yaptirdim tutmadi benim sorunum pco ama yumurtalarim ilaca cevap veriyor catliyor ama gebelik olmuyordu sebepsiz infertilite oldugundan tüp bebege basliyorum devlet iki basarisiz (igneli) asilamaya tüp bebek sansi taniyor bilginiz olsun diye yaziyorum umarım size umut olacak insanlarda vardırMerhaba arkadaşlar aşılama yöntemi ile hamile kalan varmı
evet canım benMerhaba arkadaşlar aşılama yöntemi ile hamile kalan varmı
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Ayy hadi inşallah canım sağlıkla.gelsin dunyaya bende bu yollara başvurcam gibi.dogal yolla zor .eşimde sertleşme ve sperm sayısı az .,normal yolla zor görünüyor...aşılama düşüncem var nasıl oluyo .açıyormu vesayre..bi adım atmam lazım .._ yıldKalanlar var ama kalmayanlar daha cok ben iki kez normal aşılama birkezde mikroçipli asilama yaptirdim tutmadi benim sorunum pco ama yumurtalarim ilaca cevap veriyor catliyor ama gebelik olmuyordu sebepsiz infertilite oldugundan tüp bebege basliyorum devlet iki basarisiz (igneli) asilamaya tüp bebek sansi taniyor bilginiz olsun diye yaziyorum umarım size umut olacak insanlarda vardır
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Ne güzel sağlıkla.geksin inşallah nasıl oluyor canim nasıl bi yontem ..doğal yolla zor..eşimde sertleşme ve sperm azlığı var..aşılama vs dusunuyrm artikevet canım ben
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Asilamadan once hsg cekinin bosa gider yoksa ugraslariniz asilama kolay canim normal muayene gibi tek sorun çatala yatıyorsun islem oyle oluyor ama artik alistik zaten hicbir zorlugu yok oyle diyeyim sperm sayiniz ki ?Ayy hadi inşallah canım sağlıkla.gelsin dunyaya bende bu yollara başvurcam gibi.dogal yolla zor .eşimde sertleşme ve sperm sayısı az .,normal yolla zor görünüyor...aşılama düşüncem var nasıl oluyo .açıyormu vesayre..bi adım atmam lazım .._ yıld
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Ben 1 yillik evliyim bana da tup bebek sansi tanir mi acaba siz Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi asilamaya rapor verdi mi ve tup bebegin yuzde kacini karsiliyor acabaKalanlar var ama kalmayanlar daha cok ben iki kez normal aşılama birkezde mikroçipli asilama yaptirdim tutmadi benim sorunum pco ama yumurtalarim ilaca cevap veriyor catliyor ama gebelik olmuyordu sebepsiz infertilite oldugundan tüp bebege basliyorum devlet iki basarisiz (igneli) asilamaya tüp bebek sansi taniyor bilginiz olsun diye yaziyorum umarım size umut olacak insanlarda vardır
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mievet canım ben
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Senin konuna yazmistim canim sen bir yillik evli oldugun icin olmuyor diye biliyorum sana amh dusuk oldugu icinde 3 yili doldurmayi beklemeni onermem ama belki amh dusuk olanlara rapor cikiyordur onu bi arastir bilmiyorum cunkuBen 1 yillik evliyim bana da tup bebek sansi tanir mi acaba siz Hangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi asilamaya rapor verdi mi ve tup bebegin yuzde kacini karsiliyor acaba
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Amh 1,42 benim napicam. Bilmiyoum devlet mi özel mi iyiSenin konuna yazmistim canim sen bir yillik evli oldugun icin olmuyor diye biliyorum sana amh dusuk oldugu icinde 3 yili doldurmayi beklemeni onermem ama belki amh dusuk olanlara rapor cikiyordur onu bi arastir bilmiyorum cunku
özelde yaptırdım 1900 aşılama ilaç vs 750 tuttuHangi hastanede aşılama yaptırdınız acaba ozel mi devlet mi fiyat neydi acaba ve kac yil.sonra yaptirdiniz devlet karsiladi mi rapor verdi mi
- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
Canim devleti bekleme ozel tabiki iyi hangi sehirdesin ona gore bi merkez bulup vakit kaybetme derim korkutma ayrica kendini bu kadar 0.4 falan olup hamile kalanlarda var ama ben bu sekilde insanları telkin etmeyi sevmiyorum bosa vakit kaybetme git ve tedavini olAmh 1,42 benim napicam. Bilmiyoum devlet mi özel mi iyi
- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
Teşekkür ederimCanim devleti bekleme ozel tabiki iyi hangi sehirdesin ona gore bi merkez bulup vakit kaybetme derim korkutma ayrica kendini bu kadar 0.4 falan olup hamile kalanlarda var ama ben bu sekilde insanları telkin etmeyi sevmiyorum bosa vakit kaybetme git ve tedavini ol