Arkadaşlar klomen kullandım ardından 10 Ocak ovitrelle oldum 12 ocakda çarşamba günü aşılama oldum ve idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı yani aşılamanın 11.günü çatlatma iğnesinin dün 13.günüydü sizce erkenmi yaptım ve progrtan fitil kullanıyorum bana yardımcı olun lütfen ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama
- Konu Sahibi Yldzzzzk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama çatlatma iğnesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır 22 ocakta yaptım bu testi aşılamanın 11.günü oluyorTest bozuk gibi görünüyor. Bu 12 ocakta yaptığınız test mi onu anlamadım
Hayır 22 ocakta yaptım bu testi aşılamanın 11.günü oluyor
Erken yapmışsın ve dediğim gibi test bozuk tekrar yaparsın eğer çizgi varsa koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsin
Peki progestan fitil kullanıyorum onda beta HCG hormonu varmı acabaErken yapmışsın ve dediğim gibi test bozuk tekrar yaparsın eğer çizgi varsa koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsin
Peki progestan fitil kullanıyorum onda beta HCG hormonu varmı acaba
Bildiğim kadarıyla yok p etkilemiyor testi
merhaba aynı zamanda yaptırmışız aşılamayı bende 9. günümde test yaptım evde bariz negatifti testinizi tekrarlayın bencede bozuk gibi duruyor inşallah olmuşturArkadaşlar klomen kullandım ardından 10 Ocak ovitrelle oldum 12 ocakda çarşamba günü aşılama oldum ve idrar testi yaptım 2.cizgi silik çıktı yani aşılamanın 11.günü çatlatma iğnesinin dün 13.günüydü sizce erkenmi yaptım ve progrtan fitil kullanıyorum bana yardımcı olun lütfen ya
Peki progestan fitil kullanıyorum onda beta HCG hormonu varmı aErken yapmışsın ve dediğim gibi test bozuk tekrar yaparsın eğer çizgi varsa koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsin
İnşallah canım sende belirti varmımerhaba aynı zamanda yaptırmışız aşılamayı bende 9. günümde test yaptım evde bariz negatifti testinizi tekrarlayın bencede bozuk gibi duruyor inşallah olmuştur
Yok canım bende hiç belirti yok o yüzden tutmadığını düşünüyorumPeki progestan fitil kullanıyorum onda beta HCG hormonu varmı a
İnşallah canım sende belirti varmı
İlkmi canım ben ilk defa oluyorumYok canım bende hiç belirti yok o yüzden tutmadığını düşünüyorum
Benimde ilk canım 4 yllık evliyim hiç hamile kalmadım evlendiğimden beride hiç korunmadım ama olmadı istanbulda istinye üniversitesi liv hospitalde yaptırdım doktorum iyi geçti demiştiİlkmi canım ben ilk defa oluyorum
Sen nerede yaptırdınİlkmi canım ben ilk defa oluyorum
DüzxeSen nerede yaptırdın
Düzce
Aa memleketli sayılırız kız adapazarlıyım bende akrabalarım var ordada
Ya Komşuyuz deseneAa memleketli sayılırız kız adapazarlıyım bende akrabalarım var ordada
Tekrarladın mı testini naptın canımYa Komşuyuz desene
Canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu sen ne yaptınTekrarladın mı testini naptın canım
Üzülme ya neticede bi taraftanda hazırlıyorduk kendimizi bende sabah test yapmayı planlıyorumCanım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu sen ne yaptın