Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 25 kasımda asilama yaptırdım yarın test yaptircam regli olucak gibi karnımda belimde hafif kramp ağrı var inşallah hamileyimdir ve isteyen tüm arkadaslar hamile kalsin
Merhabalar benim de durumum hemen hemen senin gibi 4 yıllık evliyim ben biraz erken davranıp 10. Gün kan testi verdim 1.86 çıktı adetime 7 günüm var yükselir mi gerçekten çok üzgünüm
Bende 25 kasımda asilama yaptırdım yarın test yaptircam regli olucak gibi karnımda belimde hafif kramp ağrı var inşallah hamileyimdir ve isteyen tüm arkadaslar hamile kalsin
Bende regl olcak gibi ağrım vardı o yüzden çok umutsuzdum ama çok şükür çift çizgiyi gördüm inşallah seninkide tutar canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende regl olcak gibi ağrım vardı o yüzden çok umutsuzdum ama çok şükür çift çizgiyi gördüm inşallah seninkide tutar canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Merhaba ikinci aşılama da kaç yumurtanız büyümüştü acaba bide peş peşemi oldunuz acaba bende ilki tütmadı gecen ay bu aay ikinciyi oldum şuan 10. Gunum test yapmak için hem cok sabırsızlanıyor hem cok korkuyorum 2 yıllık evliyim ve pko luyum
3 yumrtam olmuştu.ikinci asilamamj hemen yapılmamıştı ,3 ay sonra falan yapmıştım tatile gideceğim için falan.insallâh bebişin tutunur canım stres yapma pkolular geçte olsa bebek sahibi olabilio bizlere sadece tedavi gerekir .teatide 14. Günü yap canım sabret az kaldı