Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılamada gonal f ve ovitrelle ama tutmadı.ikinci aşılamada letu kullandım 1 hafta kadar ,4 gün Klomen sonra 3 günde gonal f en sonda çatlatma iğnesi vuruldum.
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin🌺Bende klomene balsadim slai.kontrolum var inşallah bende pozitif görürüm🥰🤲

İnsallaaahhh kuzum😍🤲 senin belirtilerin ne oldu acaba kaçıncı günü hissettin
Açıkçası aşırı bı belirti olmadı sanırım yada kendimi hiç dinlemedim canım dikkatte etmedim.ama idrara çok gittim ama çok çay iciom die düşündüm.gaz vardı baya bı 13 gün acaip adet ağrısı vardı bide hafiften karında şişkinlik vardı bilmiom canım bunlarda brlirti sayilirmi.ama şöyle midem bulandı goslerim ağrıdı koku hassasiyeti falan hiç bişi yoktu bende

Açıkçası aşırı bı belirti olmadı sanırım yada kendimi hiç dinlemedim canım dikkatte etmedim.ama idrara çok gittim ama çok çay iciom die düşündüm.gaz vardı baya bı 13 gün acaip adet ağrısı vardı bide hafiften karında şişkinlik vardı bilmiom canım bunlarda brlirti sayilirmi.ama şöyle midem bulandı goslerim ağrıdı koku hassasiyeti falan hiç bişi yoktu bende
Kisiden kişiye göre değişiyor belirtiler doğru diyorsun. Bende çok kendimi dinlemeyecegim Rabbim ol der inşallah olur🤲

İlk asilamada kendimi çok dinlemiatim habire yatmistim falan kendimi hamile konuma sokmuştum ☺️buseferde nasılsa tutmadı die hiç yatmadım doğru dürüst☺️

Saol canım 24nde kanda 100 26 sında 224 çıktı bidahada kan ver demediler 3 Kasım keseyi görmek için cairdilar inşallah guzellikle sonuçlanır.Allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah🥰🥰
Çook sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benm de 2 kaybım var duana talibim♥️🌼

İdrara çıkma aşılamaya birlikdemi oldu bende carsba aşılama oldum bugün 5.gunum aşırı idrara cikiyorum sürekli.arada kramp giriyor kasıklarıma.ve göğüs uclarimda hassasiyet var

Yani aşı dan beri ama sonradan daha çok sıklaştı ve benim sanırım belirtim kasıklarda arada vuran sancı bide karnım sis baya dolu gibiydi canım.insallah sende bebisinin haberini alırsın 9 gün sonra canım☺️

Merhaba kizlar ben 4 yıllık evliyim birkaç haricinde hiç korunmadim ama hiçte hamile kalmadım.artik ben anne olmalıyım dediğimde de hastaneye gittim.pko yum.doktor kendiliğinden de olmaması için sebep yok dedi fakat 4 yıl boyunca hamile kalmadigim için hiç umudum yoktu.iki aşılama yapıldı biri Mayıs'ta ve malesef tutmadı.bu ay ikinci asilamami oldum ve 3 gün once erkek bebek emzirdigimi gördüm rüyamda .bugünde annemle konuştuk bebek gördüm kızım dedi.ve aklıma soktu test yapmayı 14. Gün olmasına ragmen tutmamistir dedim hastaligi bekliodum ama bı test yapıyım stresten adetim gecikmesin bari dedim biraz önce test yaptım ve silik ikinci çizgi var ve inşallah tutunmustur yarın kan testi yaptıran.testi eke ekliyorum varla yok arası gibi sanki ama insallahhh vardır🥰
Merhabalar benim de durumum hemen hemen senin gibi 4 yıllık evliyim ben biraz erken davranıp 10. Gün kan testi verdim 1.86 çıktı adetime 7 günüm var yükselir mi gerçekten çok üzgünüm

X