AŞILAMA

Bugün kontrolüm vardı aşılama öncesi salı günü 14 mlm olan yumurtam yok çatlamış .aşılama iptal oldu .çatlatma iğnesi de kullanmadan kendiliğinden çatlamış yumurta. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.rahim duvarın çok iyi dedi. Bir sıvı görüyorum dedi buda çatlama olduğu vakit oluyor dedi doktorum . Hiç birşey anlamadım. Başına böyle bişi gelen oldumu

Evet bnmde catlatma iğnesnden önce olmştu bir gün öncesnde de kontrolm vardı göz karaarı zsmsnda yaptılar asılmayı biz yapılsn istyrz deynce ve tutmadı

İlk defa aşılama yaptıranlar.hangi ilaçlar kullanıldı neler yapıldı bilgilerinize ihtiyacım var
Canım hayırlı olsun asılamam bnde ıkı hafta once yaptırdım adettın 3 gunu gıdıyosun yumurtaların buyuklugune bakılıyo ona gore yumurta buyutucu ılac yada karından yapılan ıgneler verıyo doktor elde ettı en buyuk yumurtayı catlatma ıgnesıyle catlatıyor 36 saat sonrasında asılamam gerceklestırıyor bu arada esınle 3 gun oncesınde ılıskıyı yasaklıyo kalıtelı spermler elde etmek ıcın

Hayırlı olsun ben de bu ayın 4 ün de aşılamam oldu. Bel ağrısı çok oluyor ben de ... siz de nasıl dı ?

Hayırlı olsun ben de bu ayın 4 ün de aşılamam oldu. Bel ağrısı çok oluyor ben de ... siz de nasıl dı ?
Teşekkür edetim.
Benim bel ve kasık ağrım vardı. Ayrıca çok fazla göğüs hassasiyetim oldu.

Ben çok gıdıyorum lavaboya. Ikınmamaya dıkkat et. Ben de hep bel ağrısı var

Her belirti kişiye özel olabiliyir ama tavsiyem kesinlikle normal günlük hareketlerinizi kisitlayip.stres yapmayın. Elbette kalkıp halı koltuk silmeyin ama günlük hayata devam edin.
Hareketsizlik de gaz sancısı yapar. Biraz yürüyüş bence iyi gelecektir.
Kasık ağrısı bende hamile olduğumu öğrendikten sonra bile devam etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…