- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 33
KastamonuNerede oturuyorsunuz ki ankaraya tesavi için gidiyorsunuz
Evet size en yakın ankara umarım boşuna gitmez çabalar.Kastamonu
çok amin insallah yarn aşılamam yapılacak bakalmEvet size en yakın ankara umarım boşuna gitmez çabalar.
Ne kadar oldu kaç tane yumurtanız varçok amin insallah yarn aşılamam yapılacak bakalm
4Ne kadar oldu kaç tane yumurtanız var
Ay güzelmiş baya hadi inşallah tutar
Evet bnmde catlatma iğnesnden önce olmştu bir gün öncesnde de kontrolm vardı göz karaarı zsmsnda yaptılar asılmayı biz yapılsn istyrz deynce ve tutmadıBugün kontrolüm vardı aşılama öncesi salı günü 14 mlm olan yumurtam yok çatlamış .aşılama iptal oldu .çatlatma iğnesi de kullanmadan kendiliğinden çatlamış yumurta. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.rahim duvarın çok iyi dedi. Bir sıvı görüyorum dedi buda çatlama olduğu vakit oluyor dedi doktorum . Hiç birşey anlamadım. Başına böyle bişi gelen oldumu
Peki sıvı olayı dedimi doktor sizeEvet bnmde catlatma iğnesnden önce olmştu bir gün öncesnde de kontrolm vardı göz karaarı zsmsnda yaptılar asılmayı biz yapılsn istyrz deynce ve tutmadı
Hyr zaten asılama için yüksel bi ihtimal yok ya tamamen parasalPeki sıvı olayı dedimi doktor size
Canım hayırlı olsun asılamam bnde ıkı hafta once yaptırdım adettın 3 gunu gıdıyosun yumurtaların buyuklugune bakılıyo ona gore yumurta buyutucu ılac yada karından yapılan ıgneler verıyo doktor elde ettı en buyuk yumurtayı catlatma ıgnesıyle catlatıyor 36 saat sonrasında asılamam gerceklestırıyor bu arada esınle 3 gun oncesınde ılıskıyı yasaklıyo kalıtelı spermler elde etmek ıcınİlk defa aşılama yaptıranlar.hangi ilaçlar kullanıldı neler yapıldı bilgilerinize ihtiyacım var
Hayırlı olsunEn son 5 Mart' ta regl oldum 2. günü ilk muayeneyi oldum ve göbekten Merional iğneye başladım. 3 yumurta oluştu, istenilen boyuta gelince yine gobekten çatlatma iğnesi vuruldum. 15 mart'ta eşimden sperm alındı, 1,5 saat kadar yıkama işlemi için bekledik ve sonra asilamam yapıldı. İşlem 5dk kadar sürdü , agri, acı vs olmuyor -ki agri eşiğim dusuktur , çok kolay geçti. Aşılama sonrası 20dk hiç kalkmadan yatmam istendi, sonra normal hayata donebilirsin dedi doktorum. Tabii o tarihlerde ülkemizde pandemi yeni başlamıştı ve karantinadaydik test gününe kadar evden dışarı adım atmadım. Evde günlük ağır olmayan işlerimi yaptım. 28 mart'ta evde idrar testinde pozitif gördük şükürler olsun.
Darısı bekleyen herkesin başına olsun inşallah
Teşekkür edetim.Hayırlı olsunben de bu ayın 4 ün de aşılamam oldu. Bel ağrısı çok oluyor ben de ... siz de nasıl dı ?
Benim 3 gündür bel ağrım ilk gün kasık ağrım oldu hayırlısı olsun ne diyelimTeşekkür edetim.
Benim bel ve kasık ağrım vardı. Ayrıca çok fazla göğüs hassasiyetim oldu.
Rabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşaallahBenim 3 gündür bel ağrım ilk gün kasık ağrım oldu hayırlısı olsun ne diyelim
Amin inşRabbim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşaallah
Amin inş
Ben çok gıdıyorum lavaboya. Ikınmamaya dıkkat et. Ben de hep bel ağrısı varcyd86 besinde yaptırdm hala kasık ağrım var o da lavaboda hemen idrar bitiminde oluyo birde çok sık gidiyorum aZ az oluyo gaz sancmda vr ıkınmamak adına hiç bişş yapmıyorm abartıyo olabilirim ama ne yapıyım
Her belirti kişiye özel olabiliyir ama tavsiyem kesinlikle normal günlük hareketlerinizi kisitlayip.stres yapmayın. Elbette kalkıp halı koltuk silmeyin ama günlük hayata devam edin.cyd86 besinde yaptırdm hala kasık ağrım var o da lavaboda hemen idrar bitiminde oluyo birde çok sık gidiyorum aZ az oluyo gaz sancmda vr ıkınmamak adına hiç bişş yapmıyorm abartıyo olabilirim ama ne yapıyım
Çok şüküt bel ağrısı olmadı bnde kasıklarmds ara ara varBen çok gıdıyorum lavaboya. Ikınmamaya dıkkat et. Ben de hep bel ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?