• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA

Bugün kontrolüm vardı aşılama öncesi salı günü 14 mlm olan yumurtam yok çatlamış .aşılama iptal oldu .çatlatma iğnesi de kullanmadan kendiliğinden çatlamış yumurta. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.rahim duvarın çok iyi dedi. Bir sıvı görüyorum dedi buda çatlama olduğu vakit oluyor dedi doktorum . Hiç birşey anlamadım. Başına böyle bişi gelen oldumu

Bugün kontrolüm vardı aşılama öncesi salı günü 14 mlm olan yumurtam yok çatlamış .aşılama iptal oldu .çatlatma iğnesi de kullanmadan kendiliğinden çatlamış yumurta. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.rahim duvarın çok iyi dedi. Bir sıvı görüyorum dedi buda çatlama olduğu vakit oluyor dedi doktorum . Hiç birşey anlamadım. Başına böyle bişi gelen oldumu
Evet bnmde catlatma iğnesnden önce olmştu bir gün öncesnde de kontrolm vardı göz karaarı zsmsnda yaptılar asılmayı biz yapılsn istyrz deynce ve tutmadı

İlk defa aşılama yaptıranlar.hangi ilaçlar kullanıldı neler yapıldı bilgilerinize ihtiyacım var
Canım hayırlı olsun asılamam bnde ıkı hafta once yaptırdım adettın 3 gunu gıdıyosun yumurtaların buyuklugune bakılıyo ona gore yumurta buyutucu ılac yada karından yapılan ıgneler verıyo doktor elde ettı en buyuk yumurtayı catlatma ıgnesıyle catlatıyor 36 saat sonrasında asılamam gerceklestırıyor bu arada esınle 3 gun oncesınde ılıskıyı yasaklıyo kalıtelı spermler elde etmek ıcın 🥰

En son 5 Mart' ta regl oldum 2. günü ilk muayeneyi oldum ve göbekten Merional iğneye başladım. 3 yumurta oluştu, istenilen boyuta gelince yine gobekten çatlatma iğnesi vuruldum. 15 mart'ta eşimden sperm alındı, 1,5 saat kadar yıkama işlemi için bekledik ve sonra asilamam yapıldı. İşlem 5dk kadar sürdü , agri, acı vs olmuyor -ki agri eşiğim dusuktur , çok kolay geçti. Aşılama sonrası 20dk hiç kalkmadan yatmam istendi, sonra normal hayata donebilirsin dedi doktorum. Tabii o tarihlerde ülkemizde pandemi yeni başlamıştı ve karantinadaydik test gününe kadar evden dışarı adım atmadım. Evde günlük ağır olmayan işlerimi yaptım. 28 mart'ta evde idrar testinde pozitif gördük şükürler olsun.
Darısı bekleyen herkesin başına olsun inşallah 🤲🏻
Hayırlı olsun🧿 ben de bu ayın 4 ün de aşılamam oldu. Bel ağrısı çok oluyor ben de ... siz de nasıl dı ?

cyd86 cyd86 besinde yaptırdm hala kasık ağrım var o da lavaboda hemen idrar bitiminde oluyo birde çok sık gidiyorum aZ az oluyo gaz sancmda vr ıkınmamak adına hiç bişş yapmıyorm😔 abartıyo olabilirim ama ne yapıyım 🥺
Ben çok gıdıyorum lavaboya. Ikınmamaya dıkkat et. Ben de hep bel ağrısı var 😒

cyd86 cyd86 besinde yaptırdm hala kasık ağrım var o da lavaboda hemen idrar bitiminde oluyo birde çok sık gidiyorum aZ az oluyo gaz sancmda vr ıkınmamak adına hiç bişş yapmıyorm😔 abartıyo olabilirim ama ne yapıyım 🥺
Her belirti kişiye özel olabiliyir ama tavsiyem kesinlikle normal günlük hareketlerinizi kisitlayip.stres yapmayın. Elbette kalkıp halı koltuk silmeyin ama günlük hayata devam edin.
Hareketsizlik de gaz sancısı yapar. Biraz yürüyüş bence iyi gelecektir.
Kasık ağrısı bende hamile olduğumu öğrendikten sonra bile devam etmişti.

Back
X