Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk aşılamamda femera kullandım 2.de merional 3. de ise gonal f 450 kullandım pazartesi aşılama olacak inşallah bu son olurİlk defa aşılama yaptıranlar.hangi ilaçlar kullanıldı neler yapıldı bilgilerinize ihtiyacım var
Benimde ilk aşılamam olacak .ben femara kullanıyordum. Doktorum ona dewam ettiriyor şuan.salı günü gideceğim yumurta oluşmışmu ona bakılacak.ondan sonra aşılama işlemi olacak bende .hakkınızda hayırlısı olur inşallah.benim rahim ağzında yara var.acaba omu engel hamileligime bilmiyorumCanım bende pazartesi aşılama olucam. Normal doğal yoldan pek bir farkı yok ilaç ne veriliyor bilmiyorum daha o aşamaya gelmedim fakat erkekten alınan spermler doğrudan rahime gönderiliyormuş bende bu kadar biliyorum yumurta muayene edilerek yapılıyor oda
Benim ilk aşılamam doktor femarayla dewam ettiriyor.hayırlısı artıkİlk aşılamamda femera kullandım 2.de merional 3. de ise gonal f 450 kullandım pazartesi aşılama olacak inşallah bu son olur![]()
Bende bugün gittim yumurta kontrolüne ama yumurtalarım tam büyümemiş bide 4tane gelişmiş aşılama iptal oldu. Normal yolla deneyelim dedi vardır bunda da bir hayırBenimde ilk aşılamam olacak .ben femara kullanıyordum. Doktorum ona dewam ettiriyor şuan.salı günü gideceğim yumurta oluşmışmu ona bakılacak.ondan sonra aşılama işlemi olacak bende .hakkınızda hayırlısı olur inşallah.benim rahim ağzında yara var.acaba omu engel hamileligime bilmiyorum![]()
Allah ım gönlüne göre versin .benimde yarın yumurta kontrolüm var büyümüşmü düye bakalım .ona göre aşılama işlemi yapılacakKızlar merhaba bende asilama oldum bende gonal f 300 ignesi 4 tane vuruldum 4 tane artti birinin ihtiyacı olursa soylesim ben veriirm insallah cunku normal fiyati 400 tl
Ne kullandın canim buyumesi icinAllah ım gönlüne göre versin .benimde yarın yumurta kontrolüm var büyümüşmü düye bakalım .ona göre aşılama işlemi yapılacak
İğne kullanmadım ben femara ile büyütülüyor.büyüorda zaten istenilen milimede ulaşıyor çstlatma iğnesi yapılıyor çstlıyorsa sebepsiz yaniNe kullandın canim buyumesi icin
Anladim hayirlisi olsun insallahİğne kullanmadım ben femara ile büyütülüyor.büyüorda zaten istenilen milimede ulaşıyor çstlatma iğnesi yapılıyor çstlıyorsa sebepsiz yani
Oldu mu acaba asılamanzİlk aşılamamda femera kullandım 2.de merional 3. de ise gonal f 450 kullandım pazartesi aşılama olacak inşallah bu son olur![]()
Kaç yumurta olmalı ki aşılama yapılması içinBende bugün gittim yumurta kontrolüne ama yumurtalarım tam büyümemiş bide 4tane gelişmiş aşılama iptal oldu. Normal yolla deneyelim dedi vardır bunda da bir hayır
Çok sevnm hyrlısı olsn bnde iknci aşılamamı yaptrcm persmbe gnüEn son 5 Mart' ta regl oldum 2. günü ilk muayeneyi oldum ve göbekten Merional iğneye başladım. 3 yumurta oluştu, istenilen boyuta gelince yine gobekten çatlatma iğnesi vuruldum. 15 mart'ta eşimden sperm alındı, 1,5 saat kadar yıkama işlemi için bekledik ve sonra asilamam yapıldı. İşlem 5dk kadar sürdü , agri, acı vs olmuyor -ki agri eşiğim dusuktur , çok kolay geçti. Aşılama sonrası 20dk hiç kalkmadan yatmam istendi, sonra normal hayata donebilirsin dedi doktorum. Tabii o tarihlerde ülkemizde pandemi yeni başlamıştı ve karantinadaydik test gününe kadar evden dışarı adım atmadım. Evde günlük ağır olmayan işlerimi yaptım. 28 mart'ta evde idrar testinde pozitif gördük şükürler olsun.
Darısı bekleyen herkesin başına olsun inşallah![]()
Evet oldu canım dünOldu mu acaba asılamanz
Nasıl gecti pki doktor neler yapıp yapmamanızı söyledi mi bnmde persmbe gnü olck nasp olursa bu gece 23:00 da catlatma iğnemi vurulcmEvet oldu canım dün
Ya sağlıklı 2 tane olunca falan yapıyorlar ama benm 1 tane vardı yumurtam gerek yok dedi doktorum. Doğal yolla dene dedi. Bende zaten bu ay bırakıcam artık bir süre kendi halineKaç yumurta olmalı ki aşılama yapılması için![]()
Hyrlısı olsn hakkınzda bzde tüp bebek dye gidiyoduk ankara ya asılama yapılacak bu ay ondan snra olmazsa tüp dedilerYa sağlıklı 2 tane olunca falan yapıyorlar ama benm 1 tane vardı yumurtam gerek yok dedi doktorum. Doğal yolla dene dedi. Bende zaten bu ay bırakıcam artık bir süre kendi haline
Nerede oturuyorsunuz ki ankaraya tesavi için gidiyorsunuzHyrlısı olsn hakkınzda bzde tüp bebek dye gidiyoduk ankara ya asılama yapılacak bu ay ondan snra olmazsa tüp dediler