- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorumKonuyla ilgili bilgim yok ama yaşınız küçük o kadar çok borcunuz da varken neden cocuk düşünüyorsunuz? Çocuk masrafıyla da beraber geliyor.
öncelikle yaşın çok küçük, bu kadar borç batağında çocuk hata.eşin istiyor diye çocuk yapmak daha da büyük hata.finansal olarak hazır değilsiniz, taraflardan biri hem biyolojik hem fiziksel olarak hazır değil.çok büyük sorunlar çıkar.Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorum
Şuan normal yolla olmamasında da bir hayır vardır inanın, eşinizi istiyor diye borçlu olduğunuz bir zamanda aşılama yaptırmak doğru değil.Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorum
Meraba kızçeler. Nere konu açacağımı bulamadım okadar baktım,neyse.bisey sorcam yaşım 22 asilama icin ozel bir doktora sorduğumda 3bine yapariz dedi fakat bizim elimizde hiç para yok çok borcun içindeyiz kredi çeksek falan istemiyorum o şekilde zaten çekemiyoruz.devlete baslicamda yaşdan dolayı karşılamaz diolar 23 olması lazımmış netten baktımda biraz, bide 3 senelik olması gerekmiş. E zaten 1 seferde tutma olasılığı yuzde 20ymis 3 sefer yaptrsk bizi zora sokacak,tabi insallah gerek kalmaz bu kadara.size sorum devlet karsiliyormu,yaptıran arkadaşlar bilen varmı.
Eşim çok istiyor benin gönlüm yok ama o üzüldüğü için uğraşıyorum
Evet maddi olarak çok kötü ben zaten biliyorum bunu, çoğu konuda ortak karar alırız ama bu konuda çok kararlı, çocuk bereketiyle gelir diyor (ki sanmiyorum)
Infertilite,pko var.
1 buçuk yıllık. Tabiki yapıldı film vs.ilac iğne tutmadı hiçbiriKaç yıllık evlisiniz.herhangi bir hormonal rahatsızlığıniz falan varmı? Eşinize ve size gerekli testler yapildimi ki asilamadan bahsediyorsunuz?
Zaten başlarda ilk 3 sene çocuk istemiyorduk,çevre baskısı sürekli bir soru sorma çabasında olunca millet sanırım oda kendini baskı altında hissetmiş ve takamış durumda.Eğer çok borcun içindeyseniz önce borçları kapatın, sonra çocuk için biraz birikim yapın o zaman çocuk bereketiyle gelir.
Şu an bereketiyle gelmez. Görünen köy kılavuz istemez.
Bu arada çocuğunuz olup yokluk içinde büyüyeceğine en kötü eşiniz üzülsün.
El kadar çocuk maması, bezi, ilacı, kıyafeti, vb ihtiyaçları olmadan büyümez.
Eşinizin yaşı kaç, neden maddiyat hiç uygun olmamasına rağmen çocuk istiyor?
Nedeni ne, aileden gelen baskı mı var?
Test sonuçları ve rahim filmi için ne dendi? Eşinin sonucu falan temizmi? Sebepsiz infertilite mi deniliyor1 buçuk yıllık. Tabiki yapıldı film vs.ilac iğne tutmadı hiçbiri
Filmi 750 tlye çektirdik. 3 kere klomen 2-3 kere iğne denedik. Tamda sorumun yanıtı aslında fiyatı iyi ozaman yaşda dedğiniz gibi 22de olmuş bi sıkıntı olmamışsa olabilir demekki. Teskkur ederimcanim bnde devlette asilama yaptrdim 22 yasinda ilk denemede tutu sadece asilama 130 tl vermisdim. ekstra rahim filmi cektrmisdim 300 tlye ozelde okdar . ama asilamayi gerektrcek durum olmasi lazim yoksa klomen catlatma ignesi flan verirler ilk bas sora olmasa asilama yaparlar daha once kulandinmi klomen vs
Evet,eşimde sorun yok tüplerim açık,hormonlarda sorun yok.Test sonuçları ve rahim filmi için ne dendi? Eşinin sonucu falan temizmi? Sebepsiz infertilite mi deniliyor
sikinti olmadi cnm tam tersine ilk denemede tuttu sukur simdi kizim 8 aylik rabbim sanada nasip etsinFilmi 750 tlye çektirdik. 3 kere klomen 2-3 kere iğne denedik. Tamda sorumun yanıtı aslında fiyatı iyi ozaman yaşda dedğiniz gibi 22de olmuş bi sıkıntı olmamışsa olabilir demekki. Teskkur ederim
Ne güzel büyük şans ilk denemede tutması.Allah size bağışlasın,amin çok teşekkürler.sikinti olmadi cnm tam tersine ilk denemede tuttu sukur simdi kizim 8 aylik rabbim sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?