• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sonuç nedir tuttu mu aşılama ?
Hayır aşılama tutmadı doktorumu değiştirdim bu zamana kadar yaptğı tedavilerin yanlış olduğunu öğrendim ve değiştrdiğim doktora gittiğim ay gebe kaldım şuan 4 aylığız rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah .doktorunuzu iyi seçin 🙏🏼

Hayır aşılama tutmadı doktorumu değiştirdim bu zamana kadar yaptğı tedavilerin yanlış olduğunu öğrendim ve değiştrdiğim doktora gittiğim ay gebe kaldım şuan 4 aylığız rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah .doktorunuzu iyi seçin 🙏🏼
Sagsaglim kucagina alırsın inşallah .

canim bnde devlette asilama yaptrdim 22 yasinda ilk denemede tutu sadece asilama 130 tl vermisdim. ekstra rahim filmi cektrmisdim 300 tlye ozelde okdar . ama asilamayi gerektrcek durum olmasi lazim yoksa klomen catlatma ignesi flan verirler ilk bas sora olmasa asilama yaparlar daha once kulandinmi klomen vs
Merhabalar bu aşılama nasıl ilerliyor biraz anlatır mısınız herhangi bir kadın doğumcu yapar mi yoksa sıradan bi kadın doğumcu gitmek gerekiyor bu konuda hiç bilgim yok aydınlatır mısınız ?

Merhabalar bu aşılama nasıl ilerliyor biraz anlatır mısınız herhangi bir kadın doğumcu yapar mi yoksa sıradan bi kadın doğumcu gitmek gerekiyor bu konuda hiç bilgim yok aydınlatır mısınız ?
asilama icin infertilite bölümüne gidiyorsunuz onlar size gereken bilgiyi aktariyor.

adetliyken mi gidiliyor
evet ama once sorun ne ona bakiyolar ardindan rahim filmi hormon testi smear testi esinin sperm testi ni istiyolar bunlari yaptirip gotürdukten sora ilac yada igne kulanip soradan asilama yapiyolar.

sizin sorununuz neydi nezmandir hamile kalamiyosunuz

evet ama once sorun ne ona bakiyolar ardindan rahim filmi hormon testi smear testi esinin sperm testi ni istiyolar bunlari yaptirip gotürdukten sora ilac yada igne kulanip soradan asilama yapiyolar.

sizin sorununuz neydi nezmandir hamile kalamiyosunuz
4.yilim olcak 3 senedir istiyoruz
Rahimde perde vardı onu aldırdım birde sağ tüp alındı beklemedeyim eylüle kadar olmassa tedaviye geçecez

Back