- 4 Nisan 2019
- 5.669
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi atalente35
Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır aşılama tutmadı doktorumu değiştirdim bu zamana kadar yaptğı tedavilerin yanlış olduğunu öğrendim ve değiştrdiğim doktora gittiğim ay gebe kaldım şuan 4 aylığız rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah .doktorunuzu iyi seçinSonuç nedir tuttu mu aşılama ?
Sagsaglim kucagina alırsın inşallah .Hayır aşılama tutmadı doktorumu değiştirdim bu zamana kadar yaptğı tedavilerin yanlış olduğunu öğrendim ve değiştrdiğim doktora gittiğim ay gebe kaldım şuan 4 aylığız rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah .doktorunuzu iyi seçin
Merhabalar bu aşılama nasıl ilerliyor biraz anlatır mısınız herhangi bir kadın doğumcu yapar mi yoksa sıradan bi kadın doğumcu gitmek gerekiyor bu konuda hiç bilgim yok aydınlatır mısınız ?canim bnde devlette asilama yaptrdim 22 yasinda ilk denemede tutu sadece asilama 130 tl vermisdim. ekstra rahim filmi cektrmisdim 300 tlye ozelde okdar . ama asilamayi gerektrcek durum olmasi lazim yoksa klomen catlatma ignesi flan verirler ilk bas sora olmasa asilama yaparlar daha once kulandinmi klomen vs
asilama icin infertilite bölümüne gidiyorsunuz onlar size gereken bilgiyi aktariyor.Merhabalar bu aşılama nasıl ilerliyor biraz anlatır mısınız herhangi bir kadın doğumcu yapar mi yoksa sıradan bi kadın doğumcu gitmek gerekiyor bu konuda hiç bilgim yok aydınlatır mısınız ?
adetliyken mi gidiliyorasilama icin infertilite bölümüne gidiyorsunuz onlar size gereken bilgiyi aktariyor.
evet ama once sorun ne ona bakiyolar ardindan rahim filmi hormon testi smear testi esinin sperm testi ni istiyolar bunlari yaptirip gotürdukten sora ilac yada igne kulanip soradan asilama yapiyolar.adetliyken mi gidiliyor
4.yilim olcak 3 senedir istiyoruzevet ama once sorun ne ona bakiyolar ardindan rahim filmi hormon testi smear testi esinin sperm testi ni istiyolar bunlari yaptirip gotürdukten sora ilac yada igne kulanip soradan asilama yapiyolar.
sizin sorununuz neydi nezmandir hamile kalamiyosunuz
hic vakit kaybetme ozman bian once basla4.yilim olcak 3 senedir istiyoruz
Rahimde perde vardı onu aldırdım birde sağ tüp alındı beklemedeyim eylüle kadar olmassa tedaviye geçecez
Eylüle kadar beklicem eşimin işlerinden dolayı bakalım nasipse ozmn başlıcazhic vakit kaybetme ozman bian once basla
hayirlisi olsunEylüle kadar beklicem eşimin işlerinden dolayı bakalım nasipse ozmn başlıcaz