Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladigim kadariyla fazla yumurtlayinca rahmin hem sivi dengesi hemde kalinligi daha cok oluyor tam bilmiyorum canim..

Ama kuzenimden dolayi bu durumun iyi olmadigini biliyorum sadece. Evet yumurta iyi guzel ama sana lazim olan 1 tane :)

Bende her ay duzenli yumurtluyorum. Doktor klomen veya gonal f verdiginde ooo 4 tane cok guzel cok guzel diyor da 1 tanesi bile tutmuyordu :)

Hayirlisi. Benim 2 ay once prolaktinim yuksekti bilmiyordum, ovitrelden sonra goguslerimde agri oluyordu, tedavi gordum, gecen ay agri olmadi igneden sonra. Bu gun ignemin 9 cu gunu ve dun yine goguslerimde agri olmaya bawladi acaba yine yukselmiw ola bilir mi?
2 cocugum var hic birinde hic bir problem yasamadim yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum. 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor jinekolojiyi ogrendim bayaa))))

Hayirlisi. Benim 2 ay once prolaktinim yuksekti bilmiyordum, ovitrelden sonra goguslerimde agri oluyordu, tedavi gordum, gecen ay agri olmadi igneden sonra. Bu gun ignemin 9 cu gunu ve dun yine goguslerimde agri olmaya bawladi acaba yine yukselmiw ola bilir mi?
2 cocugum var hic birinde hic bir problem yasamadim yumurtaymis, ovulyasyonmus hic bi sey bilmiyordum. 2 senedir bebek istiyoruz olmuyor jinekolojiyi ogrendim bayaa))))

Canim prolaktin yumurtlamadigin ay yukseliyor aklinda bulunsun. Gogus agrin ilaclardan kaynakli..

Mesela ben femara kullandim. Adet oldum 9.gun falan kasiklarimda agri oldu 15.gun goguslerim sismeye basladi adet olana kadar. Adet oldum bitti goguslerim hala sis ve agriyor. Yumurtlayamadigim icin yukseliyor.

Bende bir kere hamile kaldim hemde hic istemedigim halde sonu iyi olmadi ama yasayasimiz varmis.

Kızlar ilk aşılamamda ilk 3 gün gaz sancısı gibi şişlik ve ağrım vardı. 2. Aşılamamın 4. Günü bugün ve düne kadar hiç şişlik ve sancı hiseetmedim ama ama dün hafif batmalar oluyır ara sıra. Sizce birşeyler oluyormudur yaa

Canim prolaktin yumurtlamadigin ay yukseliyor aklinda bulunsun. Gogus agrin ilaclardan kaynakli..

Mesela ben femara kullandim. Adet oldum 9.gun falan kasiklarimda agri oldu 15.gun goguslerim sismeye basladi adet olana kadar. Adet oldum bitti goguslerim hala sis ve agriyor. Yumurtlayamadigim icin yukseliyor.

Bende bir kere hamile kaldim hemde hic istemedigim halde sonu iyi olmadi ama yasayasimiz varmis.
Prolaktinin stressden yukseldiyini biliyordum. Off cok yoruldum artik, bu au da tutmazsa bi sey yapmiycam artik. Kismetse olur. Bende yunurtlamamak gibi bir problem yok ama. Allah yardimcin olsun canim.

Kızlar ilk aşılamamda ilk 3 gün gaz sancısı gibi şişlik ve ağrım vardı. 2. Aşılamamın 4. Günü bugün ve düne kadar hiç şişlik ve sancı hiseetmedim ama ama dün hafif batmalar oluyır ara sıra. Sizce birşeyler oluyormudur yaa
Benim de aynen ogle. Sislik hala var, 1 hafta gecti. 2 gundur goguslerim agriyor ve ara sira batmalar oluyor. Sanki reglim baslayacakmis gibi hissediyorum ama daha 7 gun var.

Benim de aynen ogle. Sislik hala var, 1 hafta gecti. 2 gundur goguslerim agriyor ve ara sira batmalar oluyor. Sanki reglim baslayacakmis gibi hissediyorum ama daha 7 gun var.

Canım şişliğim yok ama hafif batmalar ve dediğin gibi adet olacakmış gibiyim ama aşılamam daha 4 gün önce oldu yani adetime daha çok var. Bunlar inşallah bebişler içindir

Kızlaar bu gece kasıklarıma iğne batar gibi bir şeyler oluyor sızlatıyor çok ve aşılamamın 5. Günü oldu. Aşılaması tutanlar böyle bir şeyler yaşadı mı ?

kızlar alışama yptrcak olanlar veyanyptıranlar bu süreci beraber geçirelim ben gonel-F 50 ünite ile başladım bgn tedavimin 3.günü bakalım inş 4yıldan sonra ilk kez aşılama yaptrcam hayrla sonuçlanır inş
Canm bende 2 ay bekliycem eğer olmassam yani hamile kalirsam insallah gerek kalmıycak ama hamile kalamssam kesin hedefm asilama arastirdim da zaten 3 yıldır istiyoruz ama neler yaptıysak olmadı komen tedavisi rahim filmi yine yok olmadı son ebe kadına kasiklarimi çektirdim eltim 7 yıl olmadı sonra kasik larını çektirdi o ay hamile kaldı doktorlar tüp bebek olacak diyorlardi oi islemden sonra o ay hamile kaldı bende yeni kaldırdı.m insallah kalirim ama kalamasam hemen asilamaya gececegim

hadi.hayirlisi olsun insallah guzel haberleri aliriz.hepimiz benim bugun 4. gunum ve bu sabah karnimda gaz sancisi ve gun boyu bel agrisi oldu sendede oluyormu bu gibi seyler
Evet canim bende de oldu, ilk 2 gun cok oldu agrim. Sonra gecti dun yine basladi az az sancilarim oluyor goguslerim agriyor. Insallah senden de guzel haber aliriz canim. Cocugun var mi yoksa ilk mi olucak insallah?

Canim benim 8 ci gunum. Ilk 2 gun oldu agrilar, sancilar sonra gecti. Ama ara sira yine regl sancisi gibi oluyor. Insallah hayirlisi, seviniriz hepimiz bu ay.

Amiin canım inşallah. İlk günler hiç bir şey hissetmemiştim ya da bayram telaşıyla mı farkedemedim bilemiyorum ama ilk aşılamam da böyle olmamıştı şimdi ayağa kalkınca başım dönüyor bazen. Göğüslerimde ağrı var ama jelden dolayıdır herhalde. Bakalım inşallah yüzümüz güler bu ay

Back