Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4yumurta mı maşallah canım. Sonuç mu bekliyorsun şimdi kaçıncı günün

Canim 1 sene oldu yaptirali 4 yumurtadan 1 i bile tutmadi. Doktor sansi arttirmak adina asilama yaptirdiktan sonra ki gunde iliski istedi yine de olmadi.

Ameliyat oldum endometriozis varmis 6.ayim doktor umitli 1 seneye kalicaksin diyor ama malesef umudum yok

Kızlar perşembe günü 2. aşılamamı yaptırıcam inşallah. 3 tane yumurtam büyümüş. Bayramda geldi çattı ya yine tutmazsa diye korkuyorum dinlenemicem hiç yaa

Cok sevindim canim. Allah tamamini erdirsin insallah. Anlatirmisin ne zaman oyrendin, kan testi mi yaptin, belirtilerin nasil oldu, agrin var miydi?)))
Canim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .
Belirtileri ise asilama yaptırdığım zaman ağrım oldu 1 hafta boyunca kasik agrisi bel ağrısı ve aşırı istah artması yaşadım sonra belirtiler gtti sonra öğrenmem yakın son 2 gün adet agrisi gibi çok ağrıları oldu bacak kasik tutmadı sandım 14. Gün kan testi yaptirdim 269.08 çıktı hemen ertesi gün doktoruma gttim asilama yapildigimdan buyana progesteron kullanıyorum 2 hap daha kullanıyorum ki Allahın izniyle sıkıntı yaşamamak icin

Ve
Canim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .
Belirtileri ise asilama yaptırdığım zaman ağrım oldu 1 hafta boyunca kasik agrisi bel ağrısı ve aşırı istah artması yaşadım sonra belirtiler gtti sonra öğrenmem yakın son 2 gün adet agrisi gibi çok ağrıları oldu bacak kasik tutmadı sandım 14. Gün kan testi yaptirdim 269.08 çıktı hemen ertesi gün doktoruma gttim asilama yapildigimdan buyana progesteron kullanıyorum 2 hap daha kullanıyorum ki Allahın izniyle sıkıntı yaşamamak icin
Ayriyetten ben asilama günün buyana ve halen meryem suresi bi kaç süre daha okudugum ben inaniyorumki dualarim sayesinde tuttu

Benim asilama yaptirdigim gun cok oldu agrilarim hatta agrikesici kullandim o kadar yani. Simdi azaldi ama yine var, karnim balon gibi sismis)) insallah hayirlisi. Dualarim seninle.

Kızlar perşembe günü 2. aşılamamı yaptırıcam inşallah. 3 tane yumurtam büyümüş. Bayramda geldi çattı ya yine tutmazsa diye korkuyorum dinlenemicem hiç yaa

Canim gonlunu ferah tut ve asla stres yapma..

Ben muzik acip dinlemistim asilama esnasinda...

Yoksa kendimi cok kasiyordum muzik rahatlatti beni.. ama sunu unutma eger tutmazsa zamani gelmemis deyip rabbine yinede dua et bol bol..

Ama insallah guzel haberler vericeksin.. 3 yumurtan varmis bu guzel birsey.. hayirlisiyla haberini bekliyoruz..

Bu arada sorununuz varmiydi canim

Çok sevindim hayirli ugurlu olsun darisi isteyenlerin basına :)

Benim asilama yaptirdigim gun cok oldu agrilarim hatta agrikesici kullandim o kadar yani. Simdi azaldi ama yine var, karnim balon gibi sismis)) insallah hayirlisi. Dualarim seninle.

O bende de oldu cok siskinlik yapiyo. Yumurtalardan salinan ve rahmin sivi artisindan kaynakliymis. Ama bikac gune geciyor. Ben acile gitmistm normal mi diye normalmis..

Tüm paylaşımları okudum, hepinize teşekkür ederim, özellikle pink butterfly okadar net açıklamışsın ki, kafamdaki soru işaretlerinin nerdeyse tamamını yok ettin. . Hep adım adım yaşananları arıyordum ben de. Kaçdır randevu alıyorum ama ne hikmetse birşey çıkıyor ve gidemiyorum :KK22:Tam olarak beni ne bekliyor çok merak ederken senin açıklamaların biraz rahatlattı beni .Teşekkür ederim. Bu arada diğer arkadaşlar ne yaptı? Son durumları nedir?

O bende de oldu cok siskinlik yapiyo. Yumurtalardan salinan ve rahmin sivi artisindan kaynakliymis. Ama bikac gune geciyor. Ben acile gitmistm normal mi diye normalmis..
Evet canim gecti bende de, akintim var cok, agrim yok. Sende simdi durumlar nasil? Yeniyim burda haberim yok okuyamadim hepsini)

Back