- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
4yumurta mı maşallah canım. Sonuç mu bekliyorsun şimdi kaçıncı günün
Geçmiş olsun canım ne demekmiş endometriCanim 1 sene oldu yaptirali 4 yumurtadan 1 i bile tutmadi. Doktor sansi arttirmak adina asilama yaptirdiktan sonra ki gunde iliski istedi yine de olmadi.
Ameliyat oldum endometriozis varmis 6.ayim doktor umitli 1 seneye kalicaksin diyor ama malesef umudum yok
Geçmiş olsun canım ne demekmiş endometri
Insallah guzel haberlerini aliriz. Ben de dun asilama yaptirdim.Kızlar perşembe günü 2. aşılamamı yaptırıcam inşallah. 3 tane yumurtam büyümüş. Bayramda geldi çattı ya yine tutmazsa diye korkuyorum dinlenemicem hiç yaa
Rabbimin izniye tutar canım moralini yüksek tut bende tutmaz diye umutsuzluk ama bak tuttuInsallah guzel haberlerini aliriz. Ben de dun asilama yaptirdim.
Cok sevindim canim. Allah tamamini erdirsin insallah. Anlatirmisin ne zaman oyrendin, kan testi mi yaptin, belirtilerin nasil oldu, agrin var miydi?)))Rabbimin izniye tutar canım moralini yüksek tut bende tutmaz diye umutsuzluk ama bak tuttu
Canim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .Cok sevindim canim. Allah tamamini erdirsin insallah. Anlatirmisin ne zaman oyrendin, kan testi mi yaptin, belirtilerin nasil oldu, agrin var miydi?)))
Ayriyetten ben asilama günün buyana ve halen meryem suresi bi kaç süre daha okudugum ben inaniyorumki dualarim sayesinde tuttuCanim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .
Belirtileri ise asilama yaptırdığım zaman ağrım oldu 1 hafta boyunca kasik agrisi bel ağrısı ve aşırı istah artması yaşadım sonra belirtiler gtti sonra öğrenmem yakın son 2 gün adet agrisi gibi çok ağrıları oldu bacak kasik tutmadı sandım 14. Gün kan testi yaptirdim 269.08 çıktı hemen ertesi gün doktoruma gttim asilama yapildigimdan buyana progesteron kullanıyorum 2 hap daha kullanıyorum ki Allahın izniyle sıkıntı yaşamamak icin
Canim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .
Belirtileri ise asilama yaptırdığım zaman ağrım oldu 1 hafta boyunca kasik agrisi bel ağrısı ve aşırı istah artması yaşadım sonra belirtiler gtti sonra öğrenmem yakın son 2 gün adet agrisi gibi çok ağrıları oldu bacak kasik tutmadı sandım 14. Gün kan testi yaptirdim 269.08 çıktı hemen ertesi gün doktoruma gttim asilama yapildigimdan buyana progesteron kullanıyorum 2 hap daha kullanıyorum ki Allahın izniyle sıkıntı yaşamamak icin
Rabbimin izniye tutar canım moralini yüksek tut bende tutmaz diye umutsuzluk ama bak tuttu
1 aylık olacak Allahın izniyleMaşallah canım ilk aşılama mı tuttu. Kaç haftalık hamilesin
Allah razı olsun canım inşallah sende güzel haberler alirsinBenim asilama yaptirdigim gun cok oldu agrilarim hatta agrikesici kullandim o kadar yani. Simdi azaldi ama yine var, karnim balon gibi sismis)) insallah hayirlisi. Dualarim seninle.
Kızlar perşembe günü 2. aşılamamı yaptırıcam inşallah. 3 tane yumurtam büyümüş. Bayramda geldi çattı ya yine tutmazsa diye korkuyorum dinlenemicem hiç yaa
Canim hiç umutsuzlanma ben 1 normal 1 düşük 1 dış gebelik geçirdim asilama yaptirdim tuttu ilinde. .
Benim asilama yaptirdigim gun cok oldu agrilarim hatta agrikesici kullandim o kadar yani. Simdi azaldi ama yine var, karnim balon gibi sismis)) insallah hayirlisi. Dualarim seninle.
Amin canım inşallah Rabbim herkese evlat nasip etsinÇok sevindim hayirli ugurlu olsun darisi isteyenlerin basına :)
Evet canim gecti bende de, akintim var cok, agrim yok. Sende simdi durumlar nasil? Yeniyim burda haberim yok okuyamadim hepsini)O bende de oldu cok siskinlik yapiyo. Yumurtalardan salinan ve rahmin sivi artisindan kaynakliymis. Ama bikac gune geciyor. Ben acile gitmistm normal mi diye normalmis..
Insallah guzel haberlerini aliriz. Ben de dun asilama yaptirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?