Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma bende aynı durumdayım bekliyoruz kan verip tekrar aynı sonucu görmek istemiyorum bekliycem ben stres sinir herşey var düşünmemek elde değil belki de bir etkiliyor

Kizlar asilama yaptiran yaptiran varmi adetimi bekliyodum asilama icin oldum bugun dr. Kagida adetli gel + gonadetropin yazmis da o ne oluyo alip mi gidicem gidincemi aldiriyo yardimci olurmusunuz adetimin kacinci ggunu gitmem lazim bide yardimci olursaniz sevinirim lutfen

Kizlar asilama yaptiran yaptiran varmi adetimi bekliyodum asilama icin oldum bugun dr. Kagida adetli gel + gonadetropin yazmis da o ne oluyo alip mi gidicem gidincemi aldiriyo yardimci olurmusunuz adetimin kacinci ggunu gitmem lazim bide yardimci olursaniz sevinirim lutfen
Canım adetin 3. Günü gidiceksin yumurta takibi olarak randevu alıcaksın gittiğinde ilaç yazcak sana 5. Gün başlıcaksın ilaca 2 günde bir yumurtaya bakmak için çağırcak

Merhaba ilk defa klomen kullanmaya baslayacagim. Doktorum 5 gün kullan dedi. Günde 1 tane. Kutuda 10 tane var. Ne yapmam gerekiyor? Bugün adetimin 2. Günü. Doktor pek aciklama yapmadi kafamda soru isaretleri var...

Merhaba ilk defa klomen kullanmaya baslayacagim. Doktorum 5 gün kullan dedi. Günde 1 tane. Kutuda 10 tane var. Ne yapmam gerekiyor? Bugün adetimin 2. Günü. Doktor pek aciklama yapmadi kafamda soru isaretleri var...
Canım öncelikle inşallah hayırlısıyla olur. Genelde adetin 5. Günü başlatıyor klomene 5 gün kullanılıyor içinde kalan kalıyo

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı yardımcı olun lütfen.. 4 ay önce ilk aşılama tedavimi yaptırdım fakat tutmadı.. Bu ay tekrar tedaviye başladık ama birden fazla yumurta olgunlaştı çoğul gebelik riskine karşı doktor tedaviyi iptal etti. Sormak istediğim şu ki tedaviyi bitireli bir hafta oldu. Ama 3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor.. Aşılama tedavisi sırasında böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Back