- Konu Sahibi denizyildizi001
Benim 3 yumurta oluştu 24, 27, 19 santim di aşılama olalı 11 gün oldu yarın sonuç belli olcak rabbim bekleyenleri bizlere yardım eder inşallah bu sefer olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bugün 12. Gündü sabah kan verdim 1.20 negatifBenim 3 yumurta oluştu 24, 27, 19 santim di aşılama olalı 11 gün oldu yarın sonuç belli olcak rabbim bekleyenleri bizlere yardım eder inşallah bu sefer olur
Benim ilkti adet olmadım doktor 4 gün sonra tekrarla dedi progestan coraspirin vermişim onlarıda bırakma dediSenin kaçıncı aşılamaydi
Ben hala hastalanmadım bişey de hissetmiyorum olmazsam pazartesi tekrar kan vericemKızlar aranızda test yapan yokmu aşılaması tutan
Senin aşılamayı kaçıncı günüBende hala beklemedeyim hiç birseyde yok dediğin gibi ağrı vs
Benim bugün 15. Gün ve hala hasta olmadım bidaha kanda vermedim bekliyoz bakalım nolcak14 gün oldu tam büyük ihtimal ile tutmadı tutsa idi kanda az da olsa değer yüksek olurdu
Canım adetin 3. Günü gidiceksin yumurta takibi olarak randevu alıcaksın gittiğinde ilaç yazcak sana 5. Gün başlıcaksın ilaca 2 günde bir yumurtaya bakmak için çağırcakKizlar asilama yaptiran yaptiran varmi adetimi bekliyodum asilama icin oldum bugun dr. Kagida adetli gel + gonadetropin yazmis da o ne oluyo alip mi gidicem gidincemi aldiriyo yardimci olurmusunuz adetimin kacinci ggunu gitmem lazim bide yardimci olursaniz sevinirim lutfen
Anladim cok sagol canim sen yaptirdin sanirim nasil devami gebelik olurmuki hem heyecam hem korku varCanım adetin 3. Günü gidiceksin yumurta takibi olarak randevu alıcaksın gittiğinde ilaç yazcak sana 5. Gün başlıcaksın ilaca 2 günde bir yumurtaya bakmak için çağırcak
Canım öncelikle inşallah hayırlısıyla olur. Genelde adetin 5. Günü başlatıyor klomene 5 gün kullanılıyor içinde kalan kalıyoMerhaba ilk defa klomen kullanmaya baslayacagim. Doktorum 5 gün kullan dedi. Günde 1 tane. Kutuda 10 tane var. Ne yapmam gerekiyor? Bugün adetimin 2. Günü. Doktor pek aciklama yapmadi kafamda soru isaretleri var...
Yani günde 1 tane degil mi? Bazilari gunde 2 kere kullanman gerekiyor dedi sitede de. Bana basla dedi ama doktor suan adetimin 2. GünüCanım öncelikle inşallah hayırlısıyla olur. Genelde adetin 5. Günü başlatıyor klomene 5 gün kullanılıyor içinde kalan kalıyo