Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu duymak güzel bir çok sayfada çoğu insan ilk aşılama da tutmuyor iki yada üç aşılama da tutuyor diye yazmışlardı ilk aşılamada tutan çok az sanki

İçim bir konuda rahat 3 yumurtam gelişmiş ikisi 24 biri 27 santimdi inşallah buarti avantaj olur normalde kaç santim olması gerekiyor kızlar acaba

Bende de aynı şekilde iyimi kotumu biliyorum aniden oluyor sonra geçiyor birde sanki bir ağırlık var üzerimde anlamadım doktor günümüz gelse rahat etsek inşallah ikimizin de vardır hatta bir kişi daha vardı galiba bizim ile bekleyen rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin

Bende de aynı şekilde iyimi kotumu biliyorum aniden oluyor sonra geçiyor birde sanki bir ağırlık var üzerimde anlamadım doktor günümüz gelse rahat etsek inşallah ikimizin de vardır hatta bir kişi daha vardı galiba bizim ile bekleyen rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin
İnşallah vardır dayanamayıp kan veresim var bugün :-D

Bugün benim 9. Günüm heyecanlı bekleyiş devam ediyor varmı test yapan sonuçunu öğrenen

valla benimde 10. günüm dayanamayıp yapıcaktım ama eşim dedi bekleyelim pazartesiye az kaldı :) ayrıca bugun aşırı baş dçnmesi yaşadım ama heralde benim tansiyonum da bazen düşüyor ondan sanırım ve kasıklarımda batmalar başladı
pazartesi normalde hastalanmam gerekiyor bakalım bende heyecenla bekliyorum :halay::halay:

Back