- 29 Ekim 2016
- 40
- 30
- 18
- 32
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Bende de aynı şekilde iyimi kotumu biliyorum aniden oluyor sonra geçiyor birde sanki bir ağırlık var üzerimde anlamadım doktor günümüz gelse rahat etsek inşallah ikimizin de vardır hatta bir kişi daha vardı galiba bizim ile bekleyen rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin
Benimde bu akşam felaket bı baş dönmesi başları tutunmadan yürüyemiyorum resmenvalla benimde 10. günüm dayanamayıp yapıcaktım ama eşim dedi bekleyelim pazartesiye az kaldı :) ayrıca bugun aşırı baş dçnmesi yaşadım ama heralde benim tansiyonum da bazen düşüyor ondan sanırım ve kasıklarımda batmalar başladı
pazartesi normalde hastalanmam gerekiyor bakalım bende heyecenla bekliyorum
Üşütmüş olma dikkat et bu dönemde enfeksiyon kapmamamız gerekiyoİnşallah baş dönmeleri iyiye işarettir kızlar ben de idrar yaparken yanma sizi oluyor nedense bugün tuvaletten çıkamadım bir ayagim orda
merhaba az kalmış inşallah aşılaman tutar canım. ben de ilk aşılamamı 5 temmuzda yaptırdım.bugün 5.gün işte. ben de beklemedeyim. Doktor spermleri enjekte ederken acaip bir sancım oldu gaz sancısı gibi ve yarım saat sonra geçti benim. Bu duyguyu yaşayan var mı aranızda?Kızlar bugün 11 gün test yapan falan yokmu aranizda
benim de 2 3 gün ağrı oldu az az leke olmadı 5.günümdeyim aşılamanın ertesi gününden beri göğüs ağrısı ve hassasiyeti var.Ben o duyguyu ertesi güne kadar yaşadım o kadar kendimi kastım ki aşılama esnasında o gün boyunca ağrım oldu çok az leke oldu ilk gün hala daha batma arada aniden saplanan sancılar oluyor yarın da doktor kontorulu var bakalım hayırlısı ile ne olcak
Gonal f + femara veriyor benim doktorum da. Çok etkili oluyor. Sizde kaç yumurta oluştuMerhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin
Öyle oluyormuş bende 2 tane oluştu canimGonal f + femara veriyor benim doktorum da. Çok etkili oluyor. Sizde kaç yumurta oluştu
İlk ay benim de 2 idi. Bu ay gonal f in dozu arttı 7 tane oldu ama hepsi çatlamadı tabi. 3-4 ü çatladı yaptık aşılamayı. İnşallah pozitif olmuşturÖyle oluyormuş bende 2 tane oluştu canim
Ne zaman oldun asilamayi canimİlk ay benim de 2 idi. Bu ay gonal f in dozu arttı 7 tane oldu ama hepsi çatlamadı tabi. 3-4 ü çatladı yaptık aşılamayı. İnşallah pozitif olmuştur
Daha çok yeni. 3 gün olduNe zaman oldun asilamayi canim
Hım anladim canim Allah hayırlisi ise pozitif sonuç almayı nasip etsinDaha çok yeni. 3 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?