Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet evet o 3 kişi benim :)

Benimde bu akşam felaket bı baş dönmesi başları tutunmadan yürüyemiyorum resmen

Usutmem imkansız İstanbul'da yaşıyorum ben ev çok sıcak durulmuyor bile o sıcakta yine ayaklarima birşey giyorum kesin ki sıkıntı olmasın diye anlamadım neden oldu

Kızlar bugün 11 gün test yapan falan yokmu aranizda
merhaba az kalmış inşallah aşılaman tutar canım. ben de ilk aşılamamı 5 temmuzda yaptırdım.bugün 5.gün işte. ben de beklemedeyim. Doktor spermleri enjekte ederken acaip bir sancım oldu gaz sancısı gibi ve yarım saat sonra geçti benim. Bu duyguyu yaşayan var mı aranızda?

Ben o duyguyu ertesi güne kadar yaşadım o kadar kendimi kastım ki aşılama esnasında o gün boyunca ağrım oldu çok az leke oldu ilk gün hala daha batma arada aniden saplanan sancılar oluyor yarın da doktor kontorulu var bakalım hayırlısı ile ne olcak

benim de 2 3 gün ağrı oldu az az leke olmadı 5.günümdeyim aşılamanın ertesi gününden beri göğüs ağrısı ve hassasiyeti var.

Bende olmadı öyle birşey hala yok göğüste ağrı falan sadece üç dört gündür sürekli lavaboya gidiyorum normalde günde bir iki iken şimdi çıkamıyorum

Ben de cuma günü aşılama oldum. Cumartesi akşamından pazar gecesine kadar sancıdan öldüm. Bu neden oldu alamadım. Yenik geçti daha

Ağrı olmaz diyorlar ama oluyor hala batma ağrı oluyor ara ara hayırlısı ile olsunda çekelim ağrıyı gozum görmez inan ki

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyiz 2 yıldır bebek düşünüyoruz pko var bende eşimde de morfoloji 3 2 yıldır ara ara tedavi gördüm 3 kere klomen 1 kere de gonalf+femara tedavilerimin süreçleri hep güzeldi ama sonuç negatif su an adet oldum yarın 2. Günü sabah randevum var asılama için hic bir engel çıkmazsa bu ay ilk defa aşılama uygulayacağız benim gibi aşılama sürecinde olan asılama olup sonuç bekleyen herkese Rabbim kısa sürede hayirlisiyla sağlıklı hayihay evlatlar nasip etsin

Hakkından hayırlısı olur inşallah 3 kişi hatta 4 herhalde aşılama yapıldı ve beklemedeyiz şimdi rabbim dualarımızı boşa geri çevirmesin

Gonal f + femara veriyor benim doktorum da. Çok etkili oluyor. Sizde kaç yumurta oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…