- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.739
- 198
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
doktor birdaha asilama deneyebiliriz dedi zaten bu bnm ikinci asilamamdi ucuncu asilamayi dusunmuyoruz artik bosa vakit kaybetmek istemiyoruz birkac ay bekliycez ekimde nasip olursa tup bebek deniycezbozma morelinii tekrar deniyecegiz umudunu kaybetme bak sakın üzülme gittin mi doktara bir daha deniyecekmisiniz
Kesin tutmaz demek doğru değil bence.. benin ilk aşılamasıyla tutan arkadaşım var.. burda Kk'da da bir sürü var..Kızlar birşey sorcam ilk aşılama tutmuyor diyorlar bir çok yazı okudum ama dogrumu
Anladım canım hayırlısı olsun hakkimizdadoktor birdaha asilama deneyebiliriz dedi zaten bu bnm ikinci asilamamdi ucuncu asilamayi dusunmuyoruz artik bosa vakit kaybetmek istemiyoruz birkac ay bekliycez ekimde nasip olursa tup bebek deniycez
İnşallah hadi bakalım bekliyoruz seni de :) güzel büyüt yumurtalarınıBende bi aşılama olsamda şu aşamalara geçsem artık :))
İçim bir konuda rahat 3 yumurtam gelişmiş ikisi 24 biri 27 santimdi inşallah buarti avantaj olur normalde kaç santim olması gerekiyor kızlar acaba
Evet 10. Günden sonra çıkar sonuç diyorlar ama beklemek en iyisi bakalım durabilcekmiyiz son güne kadarİnşallah cansu tutmustur Henüz test yapmadım tedirgin oluyor insan o zaman doğru ciktimi yanlisimi erken mi yaptım diye beklemek en güzeli
Evet 2-3 gündür sağ taraf özellikle çok batıyor birden sancı giriyoSende Ağrı batma oluyormu kiramp falan ve sık tuvalete çıkma falan
İnşallah vardır dayanamayıp kan veresim var bugün :-DBende de aynı şekilde iyimi kotumu biliyorum aniden oluyor sonra geçiyor birde sanki bir ağırlık var üzerimde anlamadım doktor günümüz gelse rahat etsek inşallah ikimizin de vardır hatta bir kişi daha vardı galiba bizim ile bekleyen rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin
Öyledir yaa beklicez mecbur kesin sonuç için olmazsa en azından 1 kere üzülürüzinşallah vardır kan vermesi ayrı sonucu almak çok ayrı inan yürek kaldirmiyor
Bugün benim 9. Günüm heyecanlı bekleyiş devam ediyor varmı test yapan sonuçunu öğrenen
İnşallah cansu tutmustur Henüz test yapmadım tedirgin oluyor insan o zaman doğru ciktimi yanlisimi erken mi yaptım diye beklemek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?