Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel allah bağışlasınBen asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
İnş allah tüm isteyenler verirBiz aşılama tedavisine başladık.Gonal-f isminde bir iğneyi kendim vuruyorum.bu cuma kontrole gidicem.sanırım doktorum yumurtalarımın gelişimine bakıp çatlatma iğnesi ile devam et diyecek.sonraki süreci bilmiyorum.hangi günde aşılama olacak acaba?heyecanlıyım ama çokta gergin ve aşırı panikli vs değilim.Allah nasip ederse olur inşallah.aşılama veya tüp bebek yöntemleri genelde çoğul gebelik ile sonuçlanıyormuş,bazen ondan korkuyorum ama Allah gücünü kuvvetini verir,hele bi olsun da diyorum.siz aşılama mı olacaksınız?
Benim doktora gittim rahim filmi çekilecek genetik testi falan yeni başladımBiz aşılama tedavisine başladık.Gonal-f isminde bir iğneyi kendim vuruyorum.bu cuma kontrole gidicem.sanırım doktorum yumurtalarımın gelişimine bakıp çatlatma iğnesi ile devam et diyecek.sonraki süreci bilmiyorum.hangi günde aşılama olacak acaba?heyecanlıyım ama çokta gergin ve aşırı panikli vs değilim.Allah nasip ederse olur inşallah.aşılama veya tüp bebek yöntemleri genelde çoğul gebelik ile sonuçlanıyormuş,bazen ondan korkuyorum ama Allah gücünü kuvvetini verir,hele bi olsun da diyorum.siz aşılama mı olacaksınız?
Canım eşinin değerlerinde sıkıntı varmıydı ?Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
16 milyondu canim ama bazı ilaçlar kürlerle 68 milyona çıktıCanım eşinin değerlerinde sıkıntı varmıydı ?
nerde yaptirmiştiniz ?Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
Benım eşimin değerleri düşük yüzde 5 ileri hareketli 8o hareketsiz aşılama boşuna yaptırmayın demişti de bir profesör acaba tüp bebek öncesi aşılamadenesek mi diye düşündüm yinede16 milyondu canim ama bazı ilaçlar kürlerle 68 milyona çıktı
Güngören'de yaptırdım ozel bi hastanede isim yazılıyomu bilmiyorumnerde yaptirmiştiniz ?
Hims yazilir bişey olmaz:)Güngören'de yaptırdım ozel bi hastanede isim yazılıyomu bilmiyorum
Meltem hastanesi :)Hims yazilir bişey olmaz:)
İlgi hastanesi mi yoksa?
Ne kadara yaptirdiniz acabaMeltem hastanesi :)
1.500 liraya yaptırdım canimNe kadara yaptirdiniz acaba
Benimde 1500.peki kaç yumurta oluştu?? Bi de kaçıncı gün yapildi aşılama?1.500 liraya yaptırdım canim
8 yumurtam oldu canim ama hepsi ayni gün çatlamadı asilama günü 3 tanesi gelişip catladi digerleri geriden geldi adetimin 16. Günüde asilama oldum aşılama yapılan günde hamile kaldım çok şükürBenimde 1500.peki kaç yumurta oluştu?? Bi de kaçıncı gün yapildi aşılama?
Bide benim doktorum hep gün aşırı çağırdı ilaca başladığım zaman adetin 2. Günü ilaca başlattı ve ben gün aşırı gittim yumurtaların durumuna göre ilacı çoğalttı hic vakit kaybetmedim sayesindeBenimde 1500.peki kaç yumurta oluştu?? Bi de kaçıncı gün yapildi aşılama?