• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

1 bucuk yildir evliyim catlatma ignesi kullandım 6 ay olmadı asilamaya gecelim dedi doktor bilmiyorum

Biz aşılama tedavisine başladık.Gonal-f isminde bir iğneyi kendim vuruyorum.bu cuma kontrole gidicem.sanırım doktorum yumurtalarımın gelişimine bakıp çatlatma iğnesi ile devam et diyecek.sonraki süreci bilmiyorum.hangi günde aşılama olacak acaba?heyecanlıyım ama çokta gergin ve aşırı panikli vs değilim.Allah nasip ederse olur inşallah.aşılama veya tüp bebek yöntemleri genelde çoğul gebelik ile sonuçlanıyormuş,bazen ondan korkuyorum ama Allah gücünü kuvvetini verir,hele bi olsun da diyorum.siz aşılama mı olacaksınız?

Ben asilama yaptırdım çok şükür ilk aşılamamda hamile kaldım
Ne güzel allah bağışlasın
Aşılamayı yumurtası olgun olanlara da yapıyorlar mı peki
Çünkü benim yumurtam çok iyiyimiş doktorun dediğine göre ... bana uygulama ihtimali ne kadar sizce

Valla canim bilemiyorum ama yaparlar heralde zaten amaç yumurtaları geliştirip büyütmek ben ilaç kullandım yumurtaların büyüyüp gelişmesi icin sonrada çatlatma iğnesi oldum ama ilacsizda gelişip olgunlasiyosa yapılır die düşünüyorum

Biz aşılama tedavisine başladık.Gonal-f isminde bir iğneyi kendim vuruyorum.bu cuma kontrole gidicem.sanırım doktorum yumurtalarımın gelişimine bakıp çatlatma iğnesi ile devam et diyecek.sonraki süreci bilmiyorum.hangi günde aşılama olacak acaba?heyecanlıyım ama çokta gergin ve aşırı panikli vs değilim.Allah nasip ederse olur inşallah.aşılama veya tüp bebek yöntemleri genelde çoğul gebelik ile sonuçlanıyormuş,bazen ondan korkuyorum ama Allah gücünü kuvvetini verir,hele bi olsun da diyorum.siz aşılama mı olacaksınız?
İnş allah tüm isteyenler verir

Benim doktora gittim rahim filmi çekilecek genetik testi falan yeni başladım

Benimde 1500.peki kaç yumurta oluştu?? Bi de kaçıncı gün yapildi aşılama?
8 yumurtam oldu canim ama hepsi ayni gün çatlamadı asilama günü 3 tanesi gelişip catladi digerleri geriden geldi adetimin 16. Günüde asilama oldum aşılama yapılan günde hamile kaldım çok şükür

Benimde 1500.peki kaç yumurta oluştu?? Bi de kaçıncı gün yapildi aşılama?
Bide benim doktorum hep gün aşırı çağırdı ilaca başladığım zaman adetin 2. Günü ilaca başlattı ve ben gün aşırı gittim yumurtaların durumuna göre ilacı çoğalttı hic vakit kaybetmedim sayesinde

Back