Aşılama

Arkadaşlar bende bu aşılama düşünüyorum ağrılı mıdır acaba korkularım var. Ağrısız rahim filmi çektiren var mı? Ona mı benziyor ?
Ağrılı bişey değil canım ben rahim filmini anesteziyi çektirdim ama aşılamayı normal oldum hiç ağrılı bişey değil 5-10dk ilk bi işlem okadar

merhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.

Merhaba igneli asilamamin 7. Gunu siddetli gobek deligi sol alt kasiga yakin yerimde sanki gaz sancisi gibi aci agri siskinlik var sizdeki belirtileri yazarmisiniz

Merhaba igneli asilamamin 7. Gunu siddetli gobek deligi sol alt kasiga yakin yerimde sanki gaz sancisi gibi aci agri siskinlik var sizdeki belirtileri yazarmisiniz

asılamalarımda hıc bır belırtı olmadı canım bende zaten asılama da tutmadı snra kendılıgınden hamıle kaldım o zamanda tek belırtım kabızlık oldu

Arkadaşlar merhaba;
Tüp bebek tedavim hüsran ile sonuçlanınca rapor alabilmek için ikinci aşılama yaptırmaya karar verdim. Geçen ay ki adetimde gittim ancak rahim duvarımın kalın olması sebebi ile Prof. SİS TESTİ (sulu ultrason) istedi yani rahim duvarında kist olabilir şüphesi . Adetim bittikten sonra 15. günde MART 5 de SİS testini yaptırdım. Çok şükür kist yok ama ben geciktim. en az 21 en fazla 28 günde bir adet olmam gerekirken şu an gecikme yaşıyorum. Test filan yaptırmadım gebelik değildir diye sizde SİS testi yaptırdınız mı? Yaptırıp gecikme yaşayan var mı?

Aranıza yeni katıldım çok araştırdım tüm formları okudum ancak tam cevap bulamadım pkom var klomende tepki alamadık Gonal f kullandım yumurta sayım çok olduğu için çatlatma iğnesi olmadım direkt aşılamaya geçtik 8 Haziran da aşılama oldum progestan kullanıyorum 15inden sonra kahverengi akıntım oldu doktorum normal dedi bugün tahlil vereceğim ama çok kafaya takıyorum yardımcı olabilecek var mı

Tahlil sonucun ne çıktı?

Bende 5 Yıllık evliyim ilk başlarda düşünmedik sonra olmadı uzun süre sonra dr gttim 2. Ayımda hamile kaldım boş gebelkten kğrtaj olmak zorunda kaldım şimdi 1 senedir nerdeyse ugraşıyoz sonç alamıyoruz rahim filmi se çekildim hç bi skıntı yok lute diye bi ialç berdi bu ayda olmazsa aşılama dedi sigortam da yok napıcam bilmiyorum

Öncelikle dua et ,
Allah daha önce nasip etmiş.
Boş gebeliklerde ve ya kürtaj ile sonuçlanan gebeliklerde AMH yumurta rezervi hızla düşüyor ve bu yğzden tüp bebek öneriyorlar AMH testi yaptırdın mı?

Öncelikle dua et ,
Allah daha önce nasip etmiş.
Boş gebeliklerde ve ya kürtaj ile sonuçlanan gebeliklerde AMH yumurta rezervi hızla düşüyor ve bu yğzden tüp bebek öneriyorlar AMH testi yaptırdın mı?
Amh ne hiç duymadım bi kç test yapıldı

Kızlar AŞILAMA için adetin 2 yada 3 günümü gitmek gerekir biz her ay adeti bekliyoruz ya işten izin alamıyoruz yada hafta sonuna denk geliyo ne yapmalıyım

Kızlar AŞILAMA için adetin 2 yada 3 günümü gitmek gerekir biz her ay adeti bekliyoruz ya işten izin alamıyoruz yada hafta sonuna denk geliyo ne yapmalıyım
Adetliyken gittim iğne verdi doktor 5 gün vurul gel dedi tekrar gittim 3 doz daha verdi tekrar gittim 3 doz daha vuruldum gittim iki gün sonra tekrar gel dedi gittim yarın eşin işlemi yapsın 2 de aşılamanı yapalım dedi özel ise doktorun saatlerini ayarlıyorsun hep 5 ten sonra gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…