AŞILAMA

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
691
Puanlar
73
Bayanlar pco var klomen artı catlatma ise yaramadı asilama düşünüyoruz asilama yaptıran olumlu sonuc alan varmu bu konuda bilgilerinizi psylasr misinz

Merhaba canım benim 2. aşılamamda bebegim gelmişti fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Burdan bir arkadaş da ilk aşılamada hamile kaldı.

İnşallah aşılamaya gerek kalmadan kavusursun bebeğine

Bende klomen kullanıyorum canım bugün başladım..
Geçen ay iğne olarak kullanmıştım ama tutmadı..
Bu ay klomen verdi dr..
Bu ayda tutmazsa göbekten delik açılarak bakılacak kanallara dedi.
Büyük bi ihtimal banada aşılama diyecek...
Çünkü kanallardan geçmiyor sperm.. :(:(

Ya kanallar acik mi diyr banada bakmadi kapali ise neden bu tedavi bndr suan onu dsnyrm kapaliysa fayda edermi bende iki kez yaptim klomen arti catlatma carsamba gtcm son kez deneyelim yoksa tuplere bakp asilama dedi ama sorcm kapali mi diyr baksin dicem bakalim neder cunku esimde yok sorun

2 kez etki etmedi cunku klomen arti catlatma 3 hak var dedi olmayinca hsg yapip ordan asilama dedi blmyrm bakalim

Ya kanallar acik mi diyr banada bakmadi kapali ise neden bu tedavi bndr suan onu dsnyrm kapaliysa fayda edermi bende iki kez yaptim klomen arti catlatma carsamba gtcm son kez deneyelim yoksa tuplere bakp asilama dedi ama sorcm kapali mi diyr baksin dicem bakalim neder cunku esimde yok sorun
Canım benim kanallarım açık ama istenilen şekilde değil...
Kanallarına baktırmadıysan rahim filminde belli olur..

Kanallarına baktırmadıysan rahim filminde belli olur..[/QUOTE
Canim valla ben bisry anlamadim ben evlenmeden hep duzenli regli olurdum evlendim 3 ay duzenli devsm etti ondsn sonra olmadim doktors gidince pco var dedi ilsc kullandim matofin 850 mg 3 kez catlatma arti klomen tedavisine gecene kadar zaten evlendikten beri 8 ay normal denedik 2 ay da klomen arti catlatma denedik oda olmadi dedi 2 ay ars verelin son kez deneyelim dedi ama en basta bakmasi gerekirdi bakmadi 3. Yu deneyip hsg cekeriz ondan sorns asilama dedi valla bilmyrm sorcm baklaim kapali ise zaten klomen arti catlatma nasil ise yaracak dmi ama 1 yillik evliyim suan hala hamile kalmadim esimde zaten sorun yok sende ozele mi gidiyorsun cnm

Merhaba canım benim 2. aşılamamda bebegim gelmişti fakat kalbi durduğu için kürtaj oldum. Burdan bir arkadaş da ilk aşılamada hamile kaldı.

İnşallah aşılamaya gerek kalmadan kavusursun bebeğine
Asilama nasil oluyor canım rica etsem anlatrmsn

Kanallarına baktırmadıysan rahim filminde belli olur..
Canim valla ben bisry anlamadim ben evlenmeden hep duzenli regli olurdum evlendim 3 ay duzenli devsm etti ondsn sonra olmadim doktors gidince pco var dedi ilsc kullandim matofin 850 mg 3 kez catlatma arti klomen tedavisine gecene kadar zaten evlendikten beri 8 ay normal denedik 2 ay da klomen arti catlatma denedik oda olmadi dedi 2 ay ars verelin son kez deneyelim dedi ama en basta bakmasi gerekirdi bakmadi 3. Yu deneyip hsg cekeriz ondan sorns asilama dedi valla bilmyrm sorcm baklaim kapali ise zaten klomen arti catlatma nasil ise yaracak dmi ama 1 yillik evliyim suan hala hamile kalmadim esimde zaten sorun yok sende ozele mi gidiyorsun cnm

Evet canım özele gidiyorum...
Senin dr niye kanallara bakmadan başlamış ki çatlatmaya..
Canım biz ilk geçen yıl tüp bebek merkezine gittik dr alttan muayene etti yumurtaların da bi sorun yok ama kanalların açık mı değil bilemem oyüzden rahim filmi çektir bana faks olarak yolla dedi..
Rahim filmi çektirdim ama faks atamadım çünkü eşimin de yaptırması gereken tahliller vardı oda iş yoğunluğundan dolayı kaldı...
Aradan 1 yıl geçti bize yakın olan özele gittik dr rahim filmi sonucuma baktı hiç bi sorun yok adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti..
Ama eşim direk tüp bebek merkezine gidelim diye tutturdu gittik..
Bize hiç sorun yok diyen o para düşkünü pis dr a inanıpta Allah'tan aşılamaya geçmemişiz..
Geçen ay yine tüp bebek merkezine gittik dr baktı rahim filmi sonucuma kanalların açık ama çok hafif açık film çekilirken çok zorlanmışsın dedi..
Evet sancım çok oldu dedim..
Sperm geçemiyor canım...
Ama geçen ay yine kalçadan 10 iğne ve çatlatma iğnesi verdi..
Ama tutmadı bu ay yine gittim klomen verdi cuma günü tekrar gel dedi..
Bu ayda tutmazsa ameliyat olucam..

Asilama nasil oluyor canım rica etsem anlatrmsn
Adetin 2. veya 3. günü yumurta geliştirici igne yada ilaca başlıyorsun arada yumurta gelişmiş mi diye kontrole gidiyorsun. Yumurtalarin 18 mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun. Igneden 36 saat sonra aşılama oluyorsun. Aşılamadan birkaç saat evvel eşin sperm veriyor onu yıkıyorlar en iyilerini ayırt ediyorlar. Acısız 5 dklik bir işlem. İslem sonrasinda yarım saat yatman yeterli.

Peki hsg filmini nekadara cektler cnm
Canım biz küçük bi ilçede yaşıyoruz..
Bizim burda 1 tane özel hastane var ama biz antalyaya tüp bebek merkezine gidiyoruz..
Dr rahim filmi istediği zaman bize cektirmeyin çok pahalı dedi :)
Memleketinizden özele gidip çektirin bana faks olarak yollayın dedi..
Bizde memlekete gelince çektirdik 400 tl dediler canım..
Ama senin yaşadığın yerde bi kaç tane özel hastane varsa hepsine sor istersen..
Hangisi uygunsa ona çektir..
Sonrada sonucunu kendi doktoruna gösterirsin..
Ama ben bu rahim filmimi geçen yıl çektirmiştim bu yıl biraz daha pahalı olabilir...
Bide yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti artı rahim filmi falan 500 tl'ye yakındı...

Adetin 2. veya 3. günü yumurta geliştirici igne yada ilaca başlıyorsun arada yumurta gelişmiş mi diye kontrole gidiyorsun. Yumurtalarin 18 mm civarindayken çatlatma ignesi oluyorsun. Igneden 36 saat sonra aşılama oluyorsun. Aşılamadan birkaç saat evvel eşin sperm veriyor onu yıkıyorlar en iyilerini ayırt ediyorlar. Acısız 5 dklik bir işlem. İslem sonrasinda yarım saat yatman yeterli.
Canım bana bi arkadaş aşılama oluyor sonra rahim ağzı kapatılıyor demişti..
Nasıl kapatılıyor sonrasında ilişki önerilmiyor mu??

Sen ozel de ni yaptirdin canm

Canım biz küçük bi ilçede yaşıyoruz..
Bizim burda 1 tane özel hastane var ama biz antalyaya tüp bebek merkezine gidiyoruz..
Dr rahim filmi istediği zaman bize cektirmeyin çok pahalı dedi :)
Memleketinizden özele gidip çektirin bana faks olarak yollayın dedi..
Bizde memlekete gelince çektirdik 400 tl dediler canım..
Ama senin yaşadığın yerde bi kaç tane özel hastane varsa hepsine sor istersen..
Hangisi uygunsa ona çektir..
Sonrada sonucunu kendi doktoruna gösterirsin..
Ama ben bu rahim filmimi geçen yıl çektirmiştim bu yıl biraz daha pahalı olabilir...
Bide yanlış hatırlamıyorsam muayene ücreti artı rahim filmi falan 500 tl'ye yakındı...
Canim valla devlet hastanesi isleri cok uzatiyor o yuzden ozele gidiyotym ben de kucuk bi yerde yasiyorym 3 4 tsne felan var ozel hastane yani cok da onemli degul de iste

Merhba canm ben rahm filmi cektrdm 1ay snra asilama yaptrdm ilk asilamamda tuttu cok sukur 3aylk bi oglum var kucagmda sormak istedgn varsa cwplayablrm

Back