• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama **aşılama yaptırıp tutmayanlar ve hala umudunu kaybetmeyenler**

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1masal1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
144
3
46
Adıyaman
merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktı:( doktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa:( şuan çok çaresiz hissediyorum

Pardon nerde derken hangi şehirde demek istedim.

Bu konuda istanbul'da birçok hastane var.

Amerikan hastanesi, medipol ve florance nightengale hastanelerini iyi diyorlar.

Allah gönlüne göre versin

Back