- 5 Ocak 2020
- 39
- 20
- 8
- 36
Hayırlısı olsun hepimiz icin.. bol şans diliyorumBenim malesef olmadi adet oldum yeniden ignelere basladik dün ama kendimiz denicez asilama yapmicaz bida

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun hepimiz icin.. bol şans diliyorumBenim malesef olmadi adet oldum yeniden ignelere basladik dün ama kendimiz denicez asilama yapmicaz bida
Kızlar çatlatma iğnemin 13.günü bugün bat 13 Ocak bugün test yaptım böyle çıktı iğne etkisi mi sürüyor acaba
Aşılama sonrası doktorlar 1 haftayı eşinizle değerlendirmenizi ister 36 saat den fazla olabilir diye sanırımWalla cnm bilmiyorumki aslinda haklisin bana da igne daha iyi gibime geldi ama doktor boyle istedicatlatma ignesi 15 16 saat oncesi riskli yinede catlamama ihtimalide war. Cok arastirdim onu ben ancak 36 saat sonra catliyomus. Hatta bazen 36 saati bile gecebiliyomus oyle duymustum.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun bende 3. Aşılama gün beklemiyorum saymıyorum ama doktor aşılama sonrası jel verdi bebek olursa tutunsun diye sizde böyle birşey kullandınız mı? Nelere dikkat ettiniz acaba şimdiden teşekkür ederimkızlar ben aşılamayla hamileyim sorularınızı alabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)
evet canım crinone jel kullandım. testte pozitifi görünce bıraktırdı doktorMerhaba öncelikle hayırlı olsun bende 3. Aşılama gün beklemiyorum saymıyorum ama doktor aşılama sonrası jel verdi bebek olursa tutunsun diye sizde böyle birşey kullandınız mı? Nelere dikkat ettiniz acaba şimdiden teşekkür ederim
Nerfr yaptırdın bekdr odedın cnm hamılemısın pekı bnde antepteyım asılama ıcın yer arıyorumArkadaşlar lütfen yardımcı olun Gaziantep te özel klinikte aşılama tedavisine başladım bugün doktor yumurtalıkların baktı iyi dedi gonal f 900 verdi bugün ilkini kullandım göbekten. Ama benden tahlili falan istemedi sizlerden ne gibi tahliller istediler acaba
Kuzum ben Sezgin sönmez de yaptırdım olumsuz sonuçlandı rahat 4.000 den fazla gtti değerlerim yüksek çıktı ilk ay ilaç masrafı falan ikinci ay yaptı olmadıNerfr yaptırdın bekdr odedın cnm hamılemısın pekı bnde antepteyım asılama ıcın yer arıyorum
Sende mi Antep cnm peki nereyi düşünüosınnNerfr yaptırdın bekdr odedın cnm hamılemısın pekı bnde antepteyım asılama ıcın yer arıyorum
Unv hastanesıne gıdıcem ben sanırım pekı sonra naptın tedavıye aramı verdın onu bılmıyorum 1 senedır antepteyım ben cnm napcamı sadırdm tup e verseydın az daha ekleyyıp ustune daha ıyı baya gıtmısSende mi Antep cnm peki nereyi düşünüosınn
Evet ya böle olacağını bilmıodum canm bilsem hiç girişmezdim bu işe valla yeni yaptırdım daha üstümden atamadım üzüntüyüUnv hastanesıne gıdıcem ben sanırım pekı sonra naptın tedavıye aramı verdın onu bılmıyorum 1 senedır antepteyım ben cnm napcamı sadırdm tup e verseydın az daha ekleyyıp ustune daha ıyı baya gıtmıs
Ya üniversite hastanesini Bn de araştırdım canm Bi çok kadın dedi asistanlar seni mahveder çok yıoranırsın dediler canm soğudum oyuzden napcağımı Bn de şaşirdimUnv hastanesıne gıdıcem ben sanırım pekı sonra naptın tedavıye aramı verdın onu bılmıyorum 1 senedır antepteyım ben cnm napcamı sadırdm tup e verseydın az daha ekleyyıp ustune daha ıyı baya gıtmıs
Bıraz ara ver toparlan cnm tup dısunuyomsn ne sıkıntın var gercı bılmıyorum bırlıkte konusalm ustersen bnde buay defada takıp yaptırıyrnEvet ya böle olacağını bilmıodum canm bilsem hiç girişmezdim bu işe valla yeni yaptırdım daha üstümden atamadım üzüntüyü
Doc dr caglar beye gııdıcem ben cnm asıstana dglYa üniversite hastanesini Bn de araştırdım canm Bi çok kadın dedi asistanlar seni mahveder çok yıoranırsın dediler canm soğudum oyuzden napcağımı Bn de şaşirdim
Anladım canm valla bu ay toparlanayım Bi canm kafam allak bullakDoc dr caglar beye gııdıcem ben cnm asıstana dgl
Aşılama istemıom artık canm tüp bebek düşünüom artıkBıraz ara ver toparlan cnm tup dısunuyomsn ne sıkıntın var gercı bılmıyorum bırlıkte konusalm ustersen bnde buay defada takıp yaptırıyrn
Nerde tup dusunuyosun varmı onerılen yerler cnm bn burayı hıc blmıyrmAnladım canm valla bu ay toparlanayım Bi canm kafam allak bullak
Canm novafertil çok önerdiler ruşen hocayı hatta yaptıranlarla bile konuştum ama maddi manevi yönden toplanmamız gerke bakalımNerde tup dusunuyosun varmı onerılen yerler cnm bn burayı hıc blmıyrm
Ucretıne ne dıyolar cnm oranın pekı bılgınnvatmı benımde durumum yok okdr ;( senın sorunun ne benım 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogumum var 1 senedır olmuyo pco olmaya basladım yumurtam tam buyumuyor catlamıyorCanm novafertil çok önerdiler ruşen hocayı hatta yaptıranlarla bile konuştum ama maddi manevi yönden toplanmamız gerke bakalım
Canm herşey içinde 10.000 gider dediler görüştüm ön görüşme ücretszUcretıne ne dıyolar cnm oranın pekı bılgınnvatmı benımde durumum yok okdr ;( senın sorunun ne benım 1 bucuk sene once 20 haftalık erken dogumum var 1 senedır olmuyo pco olmaya basladım yumurtam tam buyumuyor catlamıyor
Peynirimsi geri geldi mi benim ilk 2 aşılama da geldi şimdi gelmiyorevet canım crinone jel kullandım. testte pozitifi görünce bıraktırdı doktor