Aşılama yaptıranlar?

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
804
182
27
Arkadaslar selam ben ilk defa aşılama yaptıracağım bana bir kagit verdiler ve ordaki tahlilleri evraklari vs tamamlamami istediler herşey tamam , ama ne zmn gidicm hepsi tamamlaminca vs onu soylemediler birde hirnkac sorum olacak yaptiran varsa cvplarsaniz sevinirimmm

Arkadaslar selam ben ilk defa aşılama yaptıracağım bana bir kagit verdiler ve ordaki tahlilleri evraklari vs tamamlamami istediler herşey tamam , ama ne zmn gidicm hepsi tamamlaminca vs onu soylemediler birde hirnkac sorum olacak yaptiran varsa cvplarsaniz sevinirimmm
Adetin 1 veya 2. Günü gidilir tedaviye başlanılır

Peki eşimin sonucunda erkek faktörü yoktur diyor ve vizkozitesi anormal çıkmış bilginiz varmi? Ve benimde rahmimde kalp şekli çıktı..

Peki eşimin sonucunda erkek faktörü yoktur diyor ve vizkozitesi anormal çıkmış bilginiz varmi? Ve benimde rahmimde kalp şekli çıktı..
Diğer konuyu bilmiyorum ama benimde kalp rahim perde çok derin olmadığı sürece gebe kalmaya engel değil bir kızım var hamilelikte bir sorunda olmadı şekliyle alakalo

Selam kizlar ben de asilama yaptiracagim, tum testleri yaptirdim, adetimin 3. gunu yarin doktora gidecegim. rahim filmi icinde gun verdi ancak asilama ilaclarina baslayacakmi sizce rahim filmi ilaclarla birlikte cekilirmi, genel anestezi altinda rahim filmi cekecek. ilaclara baslamak isteyebilirmiyim acaba sorun olurmu.

Selam kizlar ben de asilama yaptiracagim, tum testleri yaptirdim, adetimin 3. gunu yarin doktora gidecegim. rahim filmi icinde gun verdi ancak asilama ilaclarina baslayacakmi sizce rahim filmi ilaclarla birlikte cekilirmi, genel anestezi altinda rahim filmi cekecek. ilaclara baslamak isteyebilirmiyim acaba sorun olurmu.
Hayir, rahim filmi cekilmeden asilamaya baslanmamasi gerekir. Tuplerde tikaniklik varsa asilama bir ise yaramaz cunku. Adet bitiminde hsg cekilmesi gerekir. Hersey yolundaysa asilama bir sonraki regl dongunuzde olur.

Rahim filmi, esinizin testleri, ve evraklariniz tamam olunca teslim ediyorsunuz. Sonra sizi cagiriyorlar.

Evrakları topladıysanız önden verin ki dosyanız oluşsun sonra da adetin 2. Günü çağırıyorlar

Kızlarrrr ben bugün ilk aşılamamı oldum hayırlısı bakalım ☺️ herhangi bir ağrım vs yok. 🙄☺️

X