• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim .

Gittim yumurta tembelligim var dedi doktor baslarda klomen catlatma tedavisi derken rahim filmi sperm testi hormon hepsi iyi dedi hatta bu ay tedavi olmadan bir tane yumurtam buyumus zeytin yaginda incir kurunu denemistim ona bagladim suan adet bekliyorum bir iki ay daha kendimiz deneyelim sonra asilamaya gecelim dedik. Incir kurunu denemesem bu ay acaba yumurtam yine buyurmu onu cok merak ediyorum😔 kusura bakmayin uzun oldu
sadece yumurta tebellliğiniz varsa eşinizde de sorun yoksa aşılamalarınızı iğneli tedavi isteyin.ben ilkinden klomen hap içtim çatlatma iğnesi vuruldum.sonra aşılama oldu.ikinci de 5 gün boyunca göbekten iğne vuruldum(gonal-f kullandım gerçi doktorlar durumunuza göre farklı iğne verebilir) sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sonra aşılama oldum.rapor almaya gittiğimizde klomenle olan aşılamayı kabul etmediler ikiside iğneli tedavi olması gerekiyor dendi.tekrar aşılama oldum keşke önceden bilseydim de direk iğneli ile başlasaydım.hem vakit kaybı hemde bir çok kze hormon almış oluyorsun.benim bir arkadaşımın da yumurta tembelliği vardı bol incir tüketti ve ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip etti ve hamile kaldı:)

Hayirlidi olsun hakknda canim ilkinde 12 gun vuruldum manopur igne ikincide 10 gün. :) Bizim hastane 12 bin diyor sizin yine iyyms valla
iki aşılaman da iğneli olup negatif sonuç aldığın için rapor almaya hak kazanıyorsun.bence bulunduğun ilde bir araştır.devlet ve araştırma hastanelerinin bazıları veriyor.bir liste veriyorlar bazı tahlileri yaptırman gerekiyor evrakları toplayınca zaten çıkıyor hemen.

sadece yumurta tebellliğiniz varsa eşinizde de sorun yoksa aşılamalarınızı iğneli tedavi isteyin.ben ilkinden klomen hap içtim çatlatma iğnesi vuruldum.sonra aşılama oldu.ikinci de 5 gün boyunca göbekten iğne vuruldum(gonal-f kullandım gerçi doktorlar durumunuza göre farklı iğne verebilir) sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sonra aşılama oldum.rapor almaya gittiğimizde klomenle olan aşılamayı kabul etmediler ikiside iğneli tedavi olması gerekiyor dendi.tekrar aşılama oldum keşke önceden bilseydim de direk iğneli ile başlasaydım.hem vakit kaybı hemde bir çok kze hormon almış oluyorsun.benim bir arkadaşımın da yumurta tembelliği vardı bol incir tüketti ve ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip etti ve hamile kaldı:)
Ikinci asilamanda negatifle sonuclandi galiba, uzuldum. Insallah Allahim tez vakitte hakkinda hayirlisini versin canim. Bizde bir iki aya dusunebiliriz

iki aşılaman da iğneli olup negatif sonuç aldığın için rapor almaya hak kazanıyorsun.bence bulunduğun ilde bir araştır.devlet ve araştırma hastanelerinin bazıları veriyor.bir liste veriyorlar bazı tahlileri yaptırman gerekiyor evrakları toplayınca zaten çıkıyor hemen.
Ne tahlili acabaa bu iki aydir yemegidm igne ilac tahlil kalmadi :D

Ne tahlili acabaa bu iki aydir yemegidm igne ilac tahlil kalmadi :KK70:
ben trabzon üniversite hastaneseinden rapor aldım.bu tahlilleri istediler.hastaneden hastaneye değişebilir eklenip azaltılabilir.

Eklentiler

• 142305126_1787339881423966_5457814431110101433_n.jpg
    142305126_1787339881423966_5457814431110101433_n.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 17
  • 141887411_1133155373806758_5669042684833702857_n.jpg
    141887411_1133155373806758_5669042684833702857_n.jpg
    156,2 KB · Görüntüleme: 21
trabzon medikal parkta ufuk hocaya gidiyorum.yumurtalarım toplandı donduruldu.rahim dinlendirmesindeyim şuan .mart ortası transfer için tedaviye başlayacağım nasipse
Ay hadi insallah hayirlisi canim bende hasan tahsin dusunuyorum :) nasil gecri surec ilaclar igneler cok yordu mu yumurtalar icin kac fun igne vuruldn

Ay hadi insallah hayirlisi canim bende hasan tahsin dusunuyorum :) nasil gecri surec ilaclar igneler cok yordu mu yumurtalar icin kac fun igne vuruldn
gonal-f 300 ml klladırttı doktor 9 gün vuruldum , 10.gün çatlatma iğnesi oldum sonrasında yumurtalarım toplandı.adetimin 2.günü başladım 4 kere gittim doktoro.yumurtalarım donsuruldu şuan.mart ayı adetimi bekliyorum transfer için tedaviye başlayavağım.sadece yumurta toplamadan sonra bir kaç gün karın ağrısı oldu.

gonal-f 300 ml klladırttı doktor 9 gün vuruldum , 10.gün çatlatma iğnesi oldum sonrasında yumurtalarım toplandı.adetimin 2.günü başladım 4 kere gittim doktoro.yumurtalarım donsuruldu şuan.mart ayı adetimi bekliyorum transfer için tedaviye başlayavağım.sadece yumurta toplamadan sonra bir kaç gün karın ağrısı oldu.
Cok sukur canim darisi basima bir an onceee ben d ebu asamalari atlatsaydm iyydi :)) raporla indirim falan yaptrdnmi

Cok sukur canim darisi basima bir an onceee ben d ebu asamalari atlatsaydm iyydi :)) raporla indirim falan yaptrdnmi
tabi yarı yarıya düştü. ben 31 aralıkta başladım tedaviye.
hastane ücreti 9000 di raporla 5500 ödedim.
şimdiye kadar kullandığım ilaçlarım 4150 tuttu 1800 ödedim.(ilaçlar kişiden ikişe değişiyor fiyatta değişir.)
yumurta dondurma işlemim oldu.2500 de ona ödedim ama bu işlem herkese yapılmayabiliyor.benim yumurtalarım çok uyarıldı ve hormonlarım yüksek çıktı o yüzden transfer için iki adet geçmesini bekliyoruz.

tabi yarı yarıya düştü. ben 31 aralıkta başladım tedaviye.
hastane ücreti 9000 di raporla 5500 ödedim.
şimdiye kadar kullandığım ilaçlarım 4150 tuttu 1800 ödedim.(ilaçlar kişiden ikişe değişiyor fiyatta değişir.)
yumurta dondurma işlemim oldu.2500 de ona ödedim ama bu işlem herkese yapılmayabiliyor.benim yumurtalarım çok uyarıldı ve hormonlarım yüksek çıktı o yüzden transfer için iki adet geçmesini bekliyoruz.
Hakkinda hayirlisi olsun emeklerinz bosa gitmesin insallah yuzun gulecek inaniyorum cok dua edecegim 🥰🥰🥰🤲

Back