- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi senaaaaa68
sadece yumurta tebellliğiniz varsa eşinizde de sorun yoksa aşılamalarınızı iğneli tedavi isteyin.ben ilkinden klomen hap içtim çatlatma iğnesi vuruldum.sonra aşılama oldu.ikinci de 5 gün boyunca göbekten iğne vuruldum(gonal-f kullandım gerçi doktorlar durumunuza göre farklı iğne verebilir) sonrasında çatlatma iğnesi vuruldum sonra aşılama oldum.rapor almaya gittiğimizde klomenle olan aşılamayı kabul etmediler ikiside iğneli tedavi olması gerekiyor dendi.tekrar aşılama oldum keşke önceden bilseydim de direk iğneli ile başlasaydım.hem vakit kaybı hemde bir çok kze hormon almış oluyorsun.benim bir arkadaşımın da yumurta tembelliği vardı bol incir tüketti ve ovülasyon testi ile yumurtlama gününü takip etti ve hamile kaldı:)Gittim yumurta tembelligim var dedi doktor baslarda klomen catlatma tedavisi derken rahim filmi sperm testi hormon hepsi iyi dedi hatta bu ay tedavi olmadan bir tane yumurtam buyumus zeytin yaginda incir kurunu denemistim ona bagladim suan adet bekliyorum bir iki ay daha kendimiz deneyelim sonra asilamaya gecelim dedik. Incir kurunu denemesem bu ay acaba yumurtam yine buyurmu onu cok merak ediyorum kusura bakmayin uzun oldu